41

Дедо Гого

преди 7 години

Това, което витаеше из пространството преди време започва да се овеществява...Още преди време бях писал за тоя проект /не знам чий е/ - т. нар. "Македония" ЩЕ се подели на три части : към Косово /респ. Албания/, към България и към Гърция. Косоварите отдавна го знаят и само чакат. После - част от България /и може би от Гърция/, ще отидат към Турция. За да може Турция и Сирия да отстъпят място за новата държава - Кюрдистан. Вижда ви се налудничаво ? Съвсем скоро ще е реалност...

40

Българина

преди 7 години

Прав е но между България и Сърбия. Косово е американски протекторат и трябва да изчезне. Междо другото сащ ще особено южната част ще бъде поделена между мексико и остатъците от сащ

39

запознат

преди 7 години

Ще ни подарят едно парче от Македония и ще ни вземат голяма парче от Южна България! Явно това е идейката на преразпределението на Балканите! Събудете се българи!

38

???????

преди 7 години

Така ли? И след това да обявят, че сме променяли граници, не било зачитано международното право? А Крим не може, защото го искат евреите.

37

Анонимен

преди 7 години

на русофилите (българофоби) тази новина яко им бърка отзад! Всички русофили в България трябва да бъдат осъдени на доживотен затвор без право на помилване!

36

Анонимен

преди 7 години

Не благодаря! Таралеж в гащите не ни трябва.

35

Анонимен

преди 7 години

Е според кремълските другаре, у Македония не живеята българи

34

Анонимен

преди 7 години

Къде е MACEDON да се изкаже ?

33

За кво са ми?!

преди 7 години

Сега поне има естествена биологична ограда - маса срещу мусюлманите и наркотрафикантите, самоназвала се македонец.Не ги искам, луди, крайни, с изкривени представи за света. Не искам страната ми да се напълни с албанци. Македония ни изяде главата в исторически план.Не им искам нито жилото, нито меда.

32

анализатор

преди 7 години

За 2 седмици Доналд Тръмп:-Григор на полуфинал на АО-Българин европейски шампион по биатлон-Задействане на връщането на Македония в пределите на Велика Българияа представяте ли си какво ще е след 1 или след 4 години Доналд Тръмп управление? ПАК ЩЕ СМЕ НА ТРИ МОРЕТА !!!

31

Анонимен

преди 7 години

Ако погледнем трезво - за какво ни е Македония?Пълна с албанци, по-изостанала даже от България. На всичко отгоре не ни се кефят особено.

30

П

преди 7 години

Тези да не се бъркат в политиката на Европа и Балканите. За какви се мислят ?И да не си мислят ,че ще ги търпим да подпалват конфликти в Европа, както направиха в Близкия изток.

29

Анонимен

преди 7 години

Оставете майтапа и национализма настрана! Имайте предвид, че Сърбия, Гърция и Турция няма да са съгласни. Според мен ще стане голям кютек ако такъв тип добри намерения биват реализирани!

28

Анонимен

преди 7 години

Искам да бъда напълно откровена . Знаете ли , аз се разплаках и прочетох само до половината статията .Разплаках се че има там едни изчадия които си играят заради силата на парите да прекрояват граници . Македония е мъченица тези хора там си искат да са македонци а не косовори или българи Нали правото на самоопределение е най върховното и основно право на човека Та тези самозабравили се конгресмени може утре да решат Родопите да са в Турция . Аз съм да я има Македония ние имаме интерес от това

27

Анонимен

преди 7 години

Ми то и САЩ само по себе си е изкуствено създадена , защо да не се разпадне на отделните си щати . Това ще е естествения ход на нещата , а и света ще си отдъхне .

26

Анонимен

преди 7 години

А ЗАШО ДА НЯМА И ПРОМЯНА НА ГРАНИЦИТЕ НА САЩ? САЩ ДА ВЪРНАТ НА МЕКСИКО ПОЛОВИНАТА МУ ЗАГРАБЕНА ОТ ТЯХ ТЕРИТОРИЯ: КАЛИФОРНИЯ, НЕВАДА, ТЕКСАС, АРИЗОНА, КОЛОРАДО, ОКЛАХОМА , ЮТА И НЮ МЕКСИКО. СТАВА ЛИ ТАКА?

25

До Мукавей

преди 7 години

Бе има луди тук, има и този е професионалист и си знае работата. Не се сее там дето не покълва. Тука все още има неграмотни хора, които не познават историята ни.

24

Дедо Мъди

преди 7 години

Най-добре е Тръмп за начало да закрие база Боднстил и да закрие Косово! Па македонците все ще се оправят някак си! По всичко си личи ,че Македония по-добре се грижи за населението си от колкото колониалните марионетки и корпоративните инсталации в България!

23

До 21

преди 7 години

То по-добре да не ни връщат нищо, че и него ще осе*ем

22

Мукавей

преди 7 години

Другарят конгресмен май не е чел историята и не знае, че тая идея е отпреди 100 години, обаче досега е довела само до кръвопролития и мъка, та затова отдавна сме я изоставили.