110

Анонимен

преди 7 години

До РАДСъгласен, опитах се да разясня на 4-5 приятелчета фенове на Славчо до какво води "мажоритарен вот" и "абсолютно мнозинство в два тура", обяснявам аз и по едно време взеха да зацепват и да се усещат, че не е баш както изглежда, че е много по вероятно да стане по зле от колкото е сега, после си сипаха по една ракия и въпреки ясните доводи, че това е вредно и няма как да доведе до нещо добро, отпиха и казаха, "бе нещо не си разбрал, не може Слави така да се усере" Отказах се - няма смисъл

109

Иво

преди 7 години

Вразумете се и гласувайте за Цачева, която е утвърден професионалист! Не се занимавайте с някакви глупави референдуми! България трябва да продължи посоката на президента Плевнелиев!

108

няма не искам

преди 7 години

До Анонименза референдума на сценаристите основно са гласували ГЕРБ и БСП, мнозинството с "ДА", сигурно са объркали без да искат квадратчетата.

107

з 103

преди 7 години

Без измама, може да се изненадаш колкко ще влезнат и колко ще излезнат. Волен дори беше на балотаж странно как тъй електората му се стопи рязко.

106

Бабин Трол

преди 7 години

До Мамин ТролСподелям мнението ти, колега (ние с теб сме без заплащане, но с оглед съдържанието на коментара ти и сходството на възгледите , реших да ползвам това обръщение). Мисля, че не само тази кесия е развързана, а като цяло статуквото явно няма да похаби средства да оплюе и попречи на своята противоположност, а именно желанието за някаква промяна. Към останалите колеги на заплащане - моля, упражнете своя висок интелект, правописа и граматиката си, след което заслужете насъщния. Успех!

105

Анонимен

преди 7 години

Гологлавото чучуло да си взема референдума и боклуциите около него и да си одят кой откъде е...БОКЛУЦИИ!

104

стига глупости

преди 7 години

А иначе половината въпроси бяха *** или противо конституционни - реално съм за само за 1 от първоначалните 6 въпроса. Но въпреки това подкрепям правото на гласоподавателите да решават с референдуми.

103

.....

преди 7 години

Да успеем да прокараме редервндум за по лесно прокарване на референдуми те и да им се е*е майката тотално.

102

Razbirach

преди 7 години

Tozi referendum e ravnoznachen na gibel za Bulgaria. Dano ne vleze v sila. Slavi, mnogo da ne se buta v politikata. Televizioneri ne iskam v parlamenta.

101

Анонимен

преди 7 години

абе в англия гласуваха под 50% от населението за брекзит, резултатите бяха 48,5% за оставане срещу 51,5% за напускане и все пак излизат, с цената на милиарди паунди загуби. министрите им казаха: 'ще се съобразим, макар че е гласувало под половината население''. нашите мишоци вечно се правят на хитри! ами дайте да касираме и президентските избори, те са още по-невалидни тогава. ако не стига за едното, не стига и за другото!

100

цвик

преди 7 години

Цик трябва да бъде разследван.Н.Но от международен съд,защото тоя тука е на мутрата.

99

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

като мине референдума за възстановяване на търновската конституция, тогава ме занимавайте с отечественофронтовската политпропаганда за назначените за медийни звезди отроци на перестройката.

98

Анонимен

преди 7 години

педофилите от националистическият тюрлю гювеч ревът от болка,във паника и страх са като малолетен ром в ръцете на Волен Сидеров

97

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

"От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!"Славчо, ти, от коя страна се слагаш ? Със сигурност не си от народа. И понеже все още не си част от политическата класа на мен ми се струва, че винаги си бил сред техните слуги.Обслужваше през годините различни кръгове, но винаги тези, които плащат най-добре.Хайде моля те, не се прави сега на борец за правда !Не си антисистемен играч и не можеш да бъдеш такъв.Ти, си продукт на Системата. Факт !

96

Анонимен

преди 7 години

пак ще се лее кръв на орлов мост...

95

РЕФЕРЕНДУМА "СП

преди 7 години

СЕФТЕ ....МЕНТА ЗА КОРЕМ!!!!

94

стига глупости

преди 7 години

Референдума е с твърде висок праг гласували за да бъде зачетен,това трябва да се промени. Ако го направят 20% праг от всички имащи право на глас тогава ще има смисъл от референдуми - така прага е достатъчно видок за да се пропуснат маловажните въпроси чрез неотияване до урните. Аз сега гласувах против на 2 от въпросите, въпреки че ми е ясно че така валидирам ДА на референдума, но исках референдума да се зачете Важно е тълпата да разбере че референдумите са важни и трябва да се гласува, даже с НЕ

93

30

преди 7 години

че щото някой политик чиято заплата чинно плащаме с данъците си е седнал да направи референдум за вас и мен нали ? Че сигурно Слави не беше първия дето ти каза - СЪБУДИ СЕ ?!? да уточня за лицето Слави Трифонов грам не ме е*е въпроса е че пълните въпроси от референдума се махнаха. Оставиха се нещо като нищо но и то все пак е крачка в изключителна посока - правилната.....но не. Били карали някого да гласува насила за референдума ами жалко че и да мисли не са ги карали насила.

92

Анонимен

преди 7 години

Вижте 77 - за гласували се броят намерените БЮЛЕТИНИ, а не пликове.Все едно така да броят посещенията в тоалетната с клекало на двора - по броя на намерените вестникарски изрезки. Ами, те повечето, които посещават такива тоалетни не ползват хартия... Срамота е да се изапачават факти, още повече - ЗАКОНА!

91

колед

преди 7 години

Абе,не си познал.Дошло е време да колим свинете.