155

|\/|art!n

преди 8 години

в гърдите и се провъзгласява за патриотична и плюе по всеки дръзнал да си търси щастието в друга държава. Това, че стоите в България никак не онзачава, че "оправяте" България, така че стига плюхте по емигрантите.

154

|\/|art!n

преди 8 години

Много са смешни тези "патриоти", които пишат в този сайт. За какви патриоти става дума, като от десетилетия ни ограбват едни и същи хора, а "патриотите" седят и гледат и пишат гневни коментари в социалните мрежи. Ако бяхте истински патриоти, досега да сте ги избесили тези в парламента. Няма никакъв смисъл хората да се обричат на нищета заради едни псевдо ценности, които не довеждат до нищо съществено. Българската нация се *** в една сбирщина от диви селяни слушашти чалга, която гръмко се бие

153

Хах

преди 8 години

Ха. Повечето са черноработници изкарали някои паунд и после се връщат в БГ да разправят колко ценностен живот водели и ние в България сме били ограничени и тем подобни. Абе мизерници такива. Да ви покажа каде е родината ви на картата, че май сте забравили. Връщайте се тука да работите като всички други и не ми се оправдавайте, че държава ни била зле.

152

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че политиците с техните действия или бездействия прогониха нашите приятели, родители, деца, братя и сестри.

151

Йордан

преди 8 години

Вижда се че анти-теоретиците на Българската история са силни само в приказките си и анти-логиката си. Както е написано в Псалтира, тези дяволи се опитват да надвият с езика си над правдата и истината, който е като двуостър нож, опитват се да манипулират и отчаят всички с лъжите и бесовете, които са покварили сърцата им. В душите им има само мрак, няма го слънцето, което да грее и просветява. Там има бездна, в която те пропадат, но се опитват да завлекат и други. Не се поддавайте на провокации

150

DreamTheater

преди 8 години

Кой Слави?

149

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ 200 кой знае какъм мияч е там, ама се прави на ценностен.тези ЗАВИШЕНИ ценности ни докараха до това дередже.

148

Да бе!

преди 8 години

Като ви е толкова мила родината се приберете в милата родина. Да трудно е, трудно ми е, трудно е на вскички. Но не бягането от проблема решава проблема. Трябват действия, а не само оправдания. Не може да не вдянвате от нищо и да твърдите, че родината ви е виновна. Да хващате самолета и да отивате да миете чинии там. А после като се присетите, че сте Българи, да идвате за по седмица в милата ви родина и да твърдите, че сте Българи. Да ама не!

147

Анонимен

преди 8 години

Андрейчо, ние не мразим никого. Само дето не искаме някой, който не живее нашият живот, да решава как да живеем.Това е НЕМОРАЛНО.

146

GOLF ulevu

преди 8 години

Ei tia v BG, deto ni pliuiat nas emigrantite, bili golemi geroi i patrioti. S malki izkliuchenia, povecheto ot vas imate zanijena cenostna sistema. Bihte otkradnali v 100% ot sluchaite koito vi predostavi jivota i bihte izlygali, ne skliuchvate brakove. Varite rakia i piete kato za posledno. Izhvarliate bokluka prez terasata ili na ulicata.Kato shofirate iskate da izbutate vsichki, koito spazvat pravilnika za dvijenie. Ancung, maratonki i GOLF sa vi mechtata koiato kopneete da dostignete.

145

Да бе!

преди 8 години

Живях в Германия 6 години и всеки път като чуех нашият химн и се просълзявах. Какво направих? Прибрах се в България и сега работя и плащам данъци, за да може майка ми, баща ми и всички страхотни Българи да получават пенсии. Да положението не е цветущо, но ако си седях в Германия пък какво щях да направя? Щях да съм псевдо Българин.Повечето Българи в Англия са отайката на обществото. Мият и лъскат подове и като чуят българиският химн се удрят в гърдите. Стойте си там и си мислете, че сте Българи

144

Хъшове

преди 8 години

"Работещите българи в чужбина 99% вкарват парите си в България. Те са "златната кокошка" за мафиотските управления на българската държава."Това са пълни глупости, теория на конспирацията. Още една платена шматка от мъжки или женски пол пише пълни глупости и сама си вярва на собствената си лудост.

143

Йордан

преди 8 години

Честит Празник, българи! България няма да се оправи нито само от леви, нито само от десни, нито само от емигранти, нито само от българите в България. Можем да помогнем на България само ако сме сплотени, само ако сме единни, без значение от различнията във вижданията и философиите ни. Идеята за България трябва да е над всичко! Трябва всички да сме сплотени, без значение от географско положение и други различия, защото всички се борим за бъдеще на децата ни, които също да бъдат достойни българи!

142

ключа от барачката

преди 8 години

сега ще ви издам една тайна. Работещите българи в чужбина 99% вкарват парите си в България. Те са "златната кокошка" за мафиотските управления на българската държава.Най-много пари в България влизат от работещите българи в Чужбина. Така правителствата могат да се сменят през 2 години. Всяко следващо управление ще обвини предишното и ще тегли още 20 милиарда. Така политиците си предават крадливата щафета, а гастербайтерите ще работят и ще вкарват парите си в България които политиците изкарват

141

Анонимен

преди 8 години

Мизерници продажни.. Родината не се предава, Родината не се продава!!!

140

Анонимен

преди 8 години

ЗА НАС В БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВАНЕТО Е ЕКЗИСТЕНЦИАЛЕН ВЪПРОС, ЗА ТЯХ ГЛАСУВАНЕТО Е ПОЗАНЕ СЕ МЕСЕТЕ В ЖИВОТА НИ, ПЕЙТЕ СИ ТАМ, ИГРАЙТЕ ХОРА И РЪЧЕНИЦИ И ТОЛКОВА. ДРУГОТО СИ Е НАША РАБОТА.

139

Андрей

преди 8 години

Много омраза, много нещо. Нямам думи. Един народ сте, осъзнайте се! Това че някой се реализира някъде и се чувства по-добре, повод да го мразите ли е? Уау, удивен съм от злобата ви!

138

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 181Ще я има, ама друг път! На пу ткинден!

137

Анонимен

преди 8 години

Когато някога англичаните бяха в криза не избягаха като подлеци, а останаха и изправиха държавата си на крака. Да патриотчета така е, тежко е да си един предател и родотстъпник без родина още дълго ще се въргаляте пияни из метрото.

136

Анонимен

преди 8 години

Да мразиш държавата и да обичаш родината са две коренно различни неща. Лошото е, че в България хората не правят разлика. Изключенията само затвърждават общите тенденции. Когато някой ви прати пари от чужбина е добре, но като цяло те не са добри, че не живеят като вас.