55

G

преди 8 години

Този шум за връщането на казармата не е ли за да се пази България??????Човка го е направил.БХК кой ги създаде и подържа?? Лиценз??

54

anonimen

преди 8 години

tozi 4ovek e kato Ivailo kogato nqma darjava da se spravi s tatarite trqbva nqkoi da povede naroda

53

1

преди 8 години

Хекимян си изяде хляба.....Хекимянчо , българите ти плащат хубавата заплата...Рейтигчето ти умре. А чорбаджиите искат водещия да е споделен от всенародна любов , а ти я загуби. И по лошо ....Стана никой за българите.....

52

Алдо Моро

преди 8 години

Всеки нормален човек си пази дома. Но безродникът няма дом, следователно няма какво да пази. Справки при Ердо по кюрдския въпрос.

51

ядосана

преди 8 години

БХК и Хаджигенов - пример как парите превръщат хората в национални предатели... Къде са БХК и Хаджигенов, когато е необходимо да се защитават правата да речем на българите от Западните покрайнини или на тези в Македония...??

50

вал

преди 8 години

Има си официални пропускателни пунктове по границата,наречени КПП-та.Всеки преминал държавната ни граница с Турция от друго място е нарушител,а не бежанец.

49

Анонимен

преди 8 години

Хакимяне.дребна арменска душица *** Защо стъкми този публичен линч над Динко, срещу това момче от провинцията противопостави 2 от най мръсните и омразни рушители на държавата ,злобари ,ехидни,как му се подиграваха кефеха се че го превъзхождат словестно атакуваха го заплашваха неонацист бил да ходел да се бие с банкерите..Може ли така бе независимия журналист поне един срещу един да бяха,какъв дебат е това кащо не покани някой да е с него.....каквато телевизията такъв и ти

48

асдасд

преди 8 години

Това не е бягане от война. Войната свършва още с влизането в Турция, Война няма в Б-Я, няма в Гърция, Сърбия и.т.н, но тези псевдо бежанци искат западна европа, защо ли, ами защото там дават помощи. Следователно те не бягат от война, ами бягат за пари, което ще рече, че са икономически имиргранти, а не бежанци :) Бий ги Динко да бягат обратно !! бхк ще гори

47

Майк

преди 8 години

БХК са филиал на ЦРУ и американски служби и се издържат с техни и вероятно на Джордж Сорос пари. Те не са защитници на правдата а целят отслабване на държавността, дефрагментация на обществото и социални негодувания затова поддържат престъпни групи и диваци. Те и подобните им НПО-та трябва да се забранят. Сорос създава много проблеми и в щатите като финансира радикални групи като "живота на черните има значение" и подобни.

46

ined

преди 8 години

БХК са престъпниците.

45

акуд

преди 8 години

Българския (малцинствен) хелзинкски комитет. кога ще коментират престъпленията на малцинствата. какъв е всъщност законовия статут на тази организация която защитават малцинствени престъпници. как се издържа тази организация........?????

44

Анонимен

преди 8 години

заради тия либерали -кастрати заобичах фашизма..намразих и демокрация и република и всичко...вкарайте го Динко в затвора и го пребийте по демократичен начин..Сега у нас и в Европа има ТОТОЛНА цензура на печата ДЕМОКРАТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА цензура на изказа, отпадат от употреба етнически названия конкретни прилагателни не се допускат....и много други кажете непредубедени хора общество с цензура какво общество е.и този адвокат с каква злоба иска да вкара ДИНКО В затвора.питам кой от двамата е нацист

43

НК на РБ

преди 8 години

Тези бехекейци много са си повярвали. Струва ми се че скоро по клоните на крайпътните дървета ще има по-малко листа, отколкото бехекейци.

42

Див Петел

преди 8 години

Динко е постъпил като истински българин, а БХК са национални предатели, проводници на чужд политически интерес имащ за цел чрез постоянна дестабилизация на страната да я доведе до положение на колониална територия с население без национално самосъзнание и без права.

41

Анонимен

преди 8 години

....предложи Алгафари и добави, че в постъпката на Динко не вижда никакъв героизъм....Алгафари-агент на ДС.Пиар на БСП,после на АБВ, после където го купят- това е неговата "гордост".

40

Анонимен

преди 8 години

porednata fashkiq koqto si meri silite nad bez zashtitni nishto cudno da mu odrejat zelkaza skoro

39

сад

преди 8 години

Ще стане народа за Динко и ще пометем БХК, а членовете му ще висят на въже в центъра на софия. МАЧКАЙ ДИНКО!!

38

Хитър Петър

преди 8 години

Ха хаааааа Динко ги разцепи по шевовете! Браво, бате дръж така, българите са с тебе! А който безродник не му харесва да си взема чукалата и по "балканския път".

37

Димо

преди 8 години

Каква сърцераздирателна физиономия притежава "истинският българин" Динко...През соца такива бачкаха в АПК/ТКЗС, и на заплата се напиваха повече от обикновено, чат-пат някое сбиване.В ново време тези компири станаха стожери на българщинАта, ако се вярва на *** писачи по форумите.

36

Някой си

преди 8 години

Редно е да се спре медийната завеса около това нелегално преселение. И е добре да се има предвид че българите сме много а не безкрайно търпеливи.