17

Анонимен

преди 8 години

A KATO PADNAT BALGARIA SHTE BADE NAI-BOGATATA DARGAVA V EVROPA.GLUPAZI.

16

Анонимен

преди 8 години

И сега Веждито какво ще прави?Творбите са му главно от този период!

15

Анонимен

преди 8 години

Абе, я да казват къде е рубиновата петолъчка от партийния дом??? Кой я открадна??? Веднага да я връщат на народа!

14

Седемцвета

преди 8 години

Значи - Късаме отношенията с Китай! Затваряме китайските ресторанти и магазини, Илиянци и пр. Китайския премиер няма да може да вдига флага на държавата си, ако случайно дойде в България. Забраняваме китайските инвестиции.Късаме и отношенията с гл. Болоня-Италия. Той се управлява от 20 години от комунисти.Задължаваме всички да носят на ревера си знамето на гей-организациите - седемцветна дъга!

13

факт

преди 8 години

БНТ и БНР са единствените мастодонти от соца,които не просто не бяха пипнати ,но им се позволи да сеят неокомунизъм чрез предаванията си в областта на религия, политика,култура ,икономика и спорт. ,

12

Анонимен

преди 8 години

В БНТ са най-червените ***.

11

само питам

преди 8 години

А какво ще правим с плевела-комсомолското секретарче ,с члена на БКП-Тиквоний,с разни червени снахи и внучки които са в правителството или те не водят до заблуждение подрастващото поколение.

10

мда

преди 8 години

В БНТ всички са комунисти ... В ГЕРБ,ДПС,Атака даже има все някой дето да не е червен ,но в БНТ са червени ***.

9

Анонимен

преди 8 години

За всичко са виновни болшевишките агенти на Москва и комунистите! Ако си мислите, че не са комунисти много се лъжете, комунисти са и в червата са комунисти. България трябва да се изчисти от комунистите и от агентите на Кремъл, само тогава ще се оправи!

8

Gutz

преди 8 години

- Гледай сега, тия *** как си мълчат...

7

Анонимен

преди 8 години

Психодесни

6

Китай?

преди 8 години

Боже, тия хора Господ им е взел разсъдъка.С посланика на Китай какво ще правят? Ще му забранят да се движи с кола с флага на Китай ли? И китайското знаме ли ще инкриминират?А какво ще стане с Витрувианския човек на Леонардо да Винчи? И Леонардо ли ще е забранен, който направи петолъчката символ на ренесансовия човек?

5

Мнение

преди 8 години

Тези умници, начело с политическия номад, който смени партията, мислят само глупости. Ефекта ще е нулев. Най-много някой да си изпати с глоба без да иска. Ако се приеме такава простотия, ще трябва в един списък и със снимки да покажат точно за како ще глобяват, защото реално всяко едно нещо и майтап дори в нета, ще може да ти донесе глобата.Умници!!!

4

ha ha

преди 8 години

Хайде сега на тия двамата, молбите им за напускане до сутринта да са ми на бюрото, Абе вие други проблеми нямате ли си, ами сте взели да се занимавате с неща който точно сега са маловажни, и защо наричате този периьод "режим, сега какво е да не би да не е режим, и какво да сложат на тяхно място, хамерикански символи и пентаграма. Хайде, молбите и да Ви няма да не Ви изритвам.

3

Анонимен

преди 8 години

Хайде да помислим малко , какъв символ е сърп и чук . Никакъв това са оръдия на труда от миналия век и никой млад човек не ги познава нито знае , че символизира работническо-селската власт . Просто трябва да изчезнат .

2

авто

преди 8 години

А какво ще правят с БНТ -там са най -големите връзкари от червените.Няма един който да не е червен там .Така се влиза там ,чрез 100 проверки . Атака са дясна партия пред БНТ.

1

Анонимен

преди 8 години

На елхите само еврейски звезди и пирамиди! Най- големите болшевики внесли този закон, да не повярва човек!