57

До 90

преди 8 години

Ердоган също го предупреди ка☆путин да не му навлиза в територията един два на трите път след десет предупреждения му свали страховития руски СУ за който русофилите дълбоко вярваха че е божествен и несваляем

56

Анонимен

преди 8 години

На Путин му е по-твърд. Кели е акромегал.

55

Анонимен

преди 8 години

Това е "дипломатическо говорене" т.е. бла, бла, бла. "Вервайте ми" - същата работа.

54

Мюмюн

преди 8 години

Мисля, че е време САЩ да действа, а не само да говори. Няколко пъти ЦРУ предупреди "културно" Путин, който продължава да си играе с огъня. На 5.11.2015 г. Михаил Лесин, който беше агент и дясна ръка на Путин, "получи инфаркт" в хотелска стая, която беше охрянавана от КГБ. Това беше "първо предупреждение". На 24.11.2015 г. дойде "второ предупреждение" - всички знаете какво се случи тогава. Третия път ще има масово чистене на руснаци в Сирия.

53

Дим4о

преди 8 години

Затваряйте американското посолство в София. Изгонете посланика.България не подкрепя терористи.

52

Тинев

преди 8 години

*** са САЩ. Озверяла глутница, стремяща се да заграби природните ресурси на суверенни държави. Първите заселници са избили индианците, потомците им ще избият хората по света. Кървави лиги се стичат от муцуните им.

51

Анонимен

преди 8 години

До Джон Кери УмнотоИмаш грешка. Мюсюлманските терористите нападат и Американски граждани. Терористите които са събрани в Сирия са най лесни за унищожение, но тези които са пръснати из целия християнски свят са метастазите на мюсюлманския тумор.Нарочно не пиша ислямски защото корена им е един и докато не го разберете от тях няма да се отървете.

50

Меркел

преди 8 години

Джони е словашко ционистче като мен аз сам полско ционистче

49

Анонимен

преди 8 години

Русия даде на САЩ видео материал в който се вижда, че тировете с петрол даже на спират на граничният пункт Сирия-Турция. Те си минават спокойно. Т.е. няма скрито минаване, а направо минаване през границата. И то на една колона от тирове. От Русия коментираха, че САЩ много добре знае за това, защото безпилотните самолети на САЩ, които са базирани в базата в Инджирлик могат да направят сника и да покажат серийният номер на Калашника, който е на седалката до шофьора, който кара тира. Това са ИД.

48

Гьобелс

преди 8 години

Ето показаха следващата държава участваща в грабежа на сирийски петрол и финансиране на ИД.

47

Анонимен

преди 8 години

"Той отбеляза, че ако Русия и Иран позволят на Асад да провали процеса и не се извърши политически преход в Сирия, "то..."===Свалянето на Асад от власт и извършването на политически преход в Сирия е действащ пиндоски план, в рализацията на който са задействани Идил, Турция, Катар и СА. Така излиза от казаното.

46

юнака

преди 8 години

голям *** е тоя всички разбраха че само Аад и кюрдите са в състояния да се борят с ислямистите, а тоя се прави на ударен или ефтиния петрол от Ислямска държава към Турция и от там за Сащ нещо прекъсна от ударите на Русия.

45

Анонимен

преди 8 години

Това ми звучи като намекване че новия Афганистан идва за путин, този път няма да отнеме 10 години, днешната русия е жалко сравнение със ссср а какво се случи на ссср в Афганистан? Чак ние го отнесохме

44

Здрасти Керьо !

преди 8 години

Не така Кери ! САЩ не могат да назидават Русия. Кери , ти не видя ли, че руснаците са в състояние да превърнат САЩ в ядрена пепел само за няколко минути ? Питай шефа си Обаманго и той ще ти каже. Освен това, земята върху която ти се разхождаш е руска територия от преди САЩ да ги е имало. Чети история или попитай Божидар Димитров. Това което бай Божко ще ти каже може да бъде потвърдено и от патрона му - три пъти погалвания Будю Тиквов Мутрев.

43

Анонимен

преди 8 години

До Биполярно разстройст"Асад ли е проблема в Сирия или незаконния ИД ?"Зави си коя ти е гледната точка . Аз казвам Асад. Защо ? Ще ти обясня. Асад е по голямото и по-силно мюсюлманско зло от ИД, Също така и Ердуган е още по-голямото мюсюлманско зло от ИД. ИД са 50 000 с извинение лай.нари, ху.лигани, главорези. Това е дребна работа както за Америка така и за Русия. Америка е двулична но основната им цел и да отслабне надигащото се мюсюлманство бъдещи главорези на християни и евреи.

42

Moq

преди 8 години

....Щели да вземат мерки.....Ха ха. Чудя се кой е по неадекватен - нашият президент, или тоя ***!

41

Анонимен

преди 8 години

До тъпите русофилиститци, според вас кога наследствен диктатор от династията на Асад трябва да си подаде оставката ? Докато камък върху камък не остане в сирия жив сириец ли ? Каква му е работата като президент ? Добре ли си я върши ? Как мислите ? Защо сирийците бягат от него и се давят в Средиземно море а не се бият за него ? По силата на какви закони едно правителство, което от 5 години воюва срещу собствения си народ, избило е вече над 250 000 от собствените си граждани е законно ? По рускит

40

Анонимен

преди 8 години

Политиката на САЩ в момента не е съпобразена с реалностите, а само с желанието на САЩ.

39

Анонимен

преди 8 години

САЩ въоръжи и обучи 60000 души за да се бият срещу Асад, но в последствие 56000 от тях минаха на страната на ИД и реално увеличиха страшно много силата на ИД и ги направиха регионален фактор. Без САЩ това не се знае дали щеше да стане. Сега САЩ все още говори все едно конфликта е в началото и не съществува ИД. Но ИД съществува. И Ако продължи със същата политика САЩ ще затрие Европа. САЩ прави недалновидна политика, защото неговите действия не са съобразени със сегашните реалности, а само с жела

38

Калина

преди 8 години

А, ясно. Ето защо Анкара разположи войска в Мосул.Всеки конфликт след всв започва с американска "демократизация"