73

ДС

преди 8 години

Всички на протест или да наведем отново глави ?! Защо ли питам.

72

Анонимен

преди 8 години

подаваите оставка честе пътници до нова година

71

Анонимен

преди 8 години

ВИЕ че плащате, а ТОЙ, ТОЙ ще ВИ строи пътища.т.е. С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ЩЕ ПРАВИ и ЩЕ ПОКРАДВА де

70

25г.

преди 8 години

53 Разби ме с логиката си! :D Путин ще загуби милиарди да обиколи Южен Поток през Турция и Гърция за да може да раздели 500 милиона с Пеевски. :D :D :D

69

Анонимен

преди 8 години

Ами ЕКО таксата 200 лв, дето плащате като внесете кола?!Ами банковите такси?Ами мобилните оператори?Данъци, комисионни?Нали тая администрация трябва да ***.Гласувайте пак за "европейско бъдеще" и "инвестиции".Следват платени магистрали. Тол такси. 10 стотинки на км. От София до Бургас 40 лв.Честито.

68

Анонимен

преди 8 години

Това е похват, използван още при концентрационните лагери и затворите. Когато са искали да намалят дажбите, първо са кастрели много сериозно порциона. Като се разбунтуват затворниците и управата намали с малко и всички доволни, че не е са ощетени с много.

67

Анонимен

преди 8 години

смятай всичко което се доставя на колела ще поскъпне поне с 20%

66

Анонимен

преди 8 години

Около 190 хил. коли ползват безплатни винетки.Това са за пенсионерите по болест--У наше село има доста "пенсионери по болест"дето бутнаха парите на ТЕЛК и си кютат с безплатни винетки.

65

Арестуван

преди 8 години

Фуражките могат да протестират за 20 заплати, а вие не можете ли, страхливи българи?!

64

Анонимен

преди 8 години

Искам след 2 месеца да си внеса кола от германия ама като се сетя за нелепите банкови комисионни по плащанията + измамната еко такса ... И ми се драйфааааа

63

Елемаг

преди 8 години

70 така е било винаги,.Този абсурд с винетките и то само в БЪлгария го има.В другите държави купуваш винетка юни 2015-та и е валидна до юни 2016-та.Само в Боколандия е до януари следващата.Тоест земи си сега и ще е до януари.Но понеже и за новото увеличение робите няма да се вдигнат,за какво и това старо правило, да не седи?Това ли е само безумието? :)Като сме си *** ,да ни стрижат!!

62

Кратун

преди 8 години

Герберската наглост кърти направо. Заплатите се били вдигнали, затова трябва да се вдигне и винетката. Никакво чувство на отговорност към парите на хората. Никакви финансови разчети за обосновка. Чисто рекетьорство - можем да ви вземем едни пари и искаме фа го направим.

61

Анонимен

преди 8 години

Чета в коментарите, че в Австрия винетката е 84 евро.Оставям на страна, че там заплата е в пъти по-висока от нашите.Ама ако пътищата в *** са като тези в Австрия ЩЯХ ДА ПЛАЩАМ 84 Евро И НЯМАШЕ ДУМА ДА ОБЕЛЯ!!!

60

Анонимен

преди 8 години

Разбити пътища , скъпи винетки. Пък свинята с розовите очила видяла увеличение на заплатите!

59

Анонимен

преди 8 години

Парите ви няма да отидат за по-хубави пътища. Пак ще пълним гушите на ония м*ръсници отгоре. Трябва да има за чиновници и 20-та заплата на фуражките. Долни бюрократични г*адини.

58

активен

преди 8 години

Като чета коментарите партия ГЕРБ не трябва да има нито депутати, нито кметове. А пък то....Да ни е честита новата БКП-ГЕРБ.

57

анонимен

преди 8 години

Честито народе!!!! Четете в Блиц как ви готвят нови 8 млр долара нов дълг от САЩ,в някакви си програма за 2016-2017 г.Хайде милички,къде сте ,уж сте умни,красиви и интелигетни,защо мълчите.Или щом вие "усвоявате " паричките може,но "лошия" Орешарски и 1 млр не може да тегли-той не е от вашите.А той наистина можеше да направи нещо за разлика от пожарникаря.

56

До 55

преди 8 години

Средната заплата "скочи", защото от началото на годината много фирми започнаха да осигурват служителие си на реалните доходи(под заплахата от затвор).Общо взето всичко е само "на хартия", а на някои хора даже доходите им са се понижили, вследствие часттта, която дават на държавата във вид на осигуровки.

55

DODO

преди 8 години

КАКЪВ ПРОТЕСТ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТОВА Е НАРОД КОЛКОТО КОЗЛУДУЙ Е ...

54

Шофьора

преди 8 години

Ей не се спряха с тия номера !!! Първо подхвърлиха 145, сега казват 97, че да си отдъхнем облекчено. АПИ са за ЛИНЧ !!!