9

Анонимен

преди 8 години

Абе Борисов, а недопустимо ли е ти и такива като тебе 26 г. да ни закриват държавата, водейки ни директно към пропастта? Допустимо ли е да изпълняваш американски директиви, вместо да служиш на националните интереси на отечеството си? Допустимо ли е да идваш на власт със блокадите и уличните пърформанси на платените проамерикански грантови клакьори, които също блокираха столицата? Сега се сети кое е недопустимо, жалък псевдопожарникар такъв!

8

Gogo

преди 8 години

Бойко да не пипа полицаите. Всички помним неговите спонтанни протести, финансирани от мафията и Сорос.Полицаите са прави да си искат привилегиите. Те на са от времето на комунизма, както някои се опитват да изкривят нещата, тогава милицията беше 2 категория труд, а пожарната - 3 та.На фона на огромната престъпност избухнала през последните 25 години, те са заслужили това което получават. Не могат да се делят на категории и само некомпетентни *** могат да кажат че когато полицаят не е на ули

7

Анонимен

преди 8 години

Номера не минава. Първо *** после се сърдите все едно хората са виновни.

6

даа

преди 8 години

Харантутници, стоят махат палки и искат превилегии. Тези, които действат в акции за залавяне на престъпници, излагат живота си - за тях трябва да има бонуси и допълнителни средства, ама за редовия катаджия - хи хи, пъс и да се пенсионирана 48 и после - хем тлъста пенсия, хем 20 заплати хем и частен охранител. Да се засрамят, който иска - да напуска, без това са без образование.

5

Анонимен

преди 8 години

В цял свят -никой не си дразни силовите ведомства ,хората с оръжие -щото не блокада на пътища ами и превратче могат да им спретнат -нашия тука си мисли че е недостижим и в опиянението си от резултата от купените избори смята че всички в тази държава трябва да му се кланят.

4

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Недопустимо е, както казва г-н Борисов. Не може така. Има си ред по който ако не са съгласни мо же да кажат. А те така да затварят столицата, то да беше някой град от провинцията, как да е, ама това е столицата. Сгеа да има списъци с протестиращите и да наказват, ако някой пак скочи и него да накажат и така последния да изключи лампите.

3

Анонимен

преди 8 години

Хайде Хора премиера ви го каза вземайте пример от полицията всички довечера на спонтанен протест докато още не са се осъзнали .

2

Данълоплатец

преди 8 години

Всички незаконно протестиращи да бъдат освободени от длъжност НЕЗАБАВНО! Всички незаконно протестиращи да бъдат махнати от блокираните места, при отказ да бъдат НЕЗАБАВНО арестувани.

1

JagdPanther

преди 8 години

Ало ***, когато вие блокирахте София в продължение на няколко месеца всички ви търпяхме. Сега ще търпите, макар че като гледам май скоро няма да си на власт.