26

Анонимен

преди 8 години

До НФБСамолетоносачите от 10тина години служат само за сплашване на "камиларите",вече са твърде уязвими и дори САЩ ги вади от бойно дежурство

25

Анонимен

преди 8 години

Пиандурниците пак са изпаднали в абстиненция и им се привиждат фантастични неща!

24

НФБ

преди 8 години

До АнонименСащ унищожава Европа и съсипва еврото..сащ няма нужда от ЕС..Еврото е опасно за долара. .

23

Пенсионер

преди 8 години

От край време Русия винаги се е готвила за война и наличието на нови и нови оръжия показва това ! Имперските амбиции на руското ръководство прозират отвсякъде и сега само търсят повод, за да се намесят там,където никой не ги иска! Ктрайно време е да се оттеглят от Украйна,ама не го правят...

22

с хляб и сол

преди 8 години

Ако днес руските войски пресекат Дунава и навлязат в България, да ни освободят от деформаторския блок и от герб, от *** на Сорос, от игото на брюкселската хунта и на Нато, и да изпратят плевела на заточение в Сибир, аз с удоволствие ще ги посрещам с хляб и сол!

21

т

преди 8 години

а някакъв успешен икономически модел няма ли да предложат някога, от това по-голямо оръжие няма

20

Анонимен

преди 8 години

РФ няма сили да се състезава с НАТО

19

Анонимен

преди 8 години

сороси,хайде скачайте пред мониторите,че има тема за Русия да заработите малко долари с оплюване срещу омразната ви Русия,че да изкарате нещо от американскатаамбасада и дедо сорос,че имате кинти за евтина дрога и нови батерии за вибратора

18

Анонимен

преди 8 години

Адекватният отговор на Румъния. за разположената ескадрила Ту-22М3 в Крим, да бъде разполагане на F-22 Раптор на територията на базата.

17

Цветанка

преди 8 години

Заради Нато и Американските бази,плюс чуждите навлеци,плюс бежанците България няма нужда да бъде нападана от никой....достатъчни са нашите които завличат(благодарение на либерал-демокрацията) България завинаги в "тресавището"....

16

Чекист

преди 8 години

Някой готов ли е да се жертва за държавата ЕС? (знам, че няма такава)... Та каква хурка може да яде ЕС заради САЩ ми е бедна фантазията... Разбирасе, дано никога това не се случва.

15

НФБ

преди 8 години

До тРусия и Китай трябва да разполагат със самолетоносачи в атлантическия океан. .това трябва да е огледален отговор на Фашагите от сащ руско китайските банки трябва да изхвърлят долара.

14

МРАВКА

преди 8 години

И БЪЛГАРИЯ КАТО РОМЪНИЯ Е ОБЕКТ НА ВНИМАНИЕ НА РУСКАТА АВИЯЦИЯ.И НИЕ СМЕ МИШЕНА ПРИ НЯКАКЪВ КОНФЛИКТ,А МОЖЕШЕ И ДА НЕ Е ТАКА АКО НИ УПРАВЛЯВАХА ДОСТОИНИ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ.

13

Анонимен

преди 8 години

Само кремльовците може да вземат една успешна туристическа дестинация и да напраявт от нея военна база :))) това не им е сефте

12

по-спокоен

преди 8 години

Винаги се чувствам по-спокоен, когато близо до България, на Крим, има руски бойни самолети ТУ-22М3, руски бойни кораби и се състои пуск на руски балистични ракети. Защото те осигуряват мира. От края на Втората световна война, руски самолети, кораби и ракети не са бомбардирали никого и не са убивали цивилни. Докато Нато и Сащ се занимават само с разпалване на войни. Нато и Сащ произволно бомбардират, когото си искат и масово убиват мирно население, включително и малки дечица.

11

...

преди 8 години

Руснаци, най-тъпите животни на планетата ! Европа: Ние ще построим стена да се пазим от вас, в случай че ни атакувате. Русия : Как така ще строите стена това е нечувано. В такъв случай ние ще съберем десетки стенобоийни съоръжения по границата на вашата стена в случай, че вашата стена тръгне да ходи на някъде ! *** ***, ама какво да очаква човек от пияна нация, която вярва на бесен лилипут .

10

!

преди 8 години

Стандартните руски глупости, единствения истински ефект ще бъде, че тука ще получат *** от радост :-)

9

Даниел

преди 8 години

Пффф, от Кремъл нещо ново няма ли да измислят ? Тоя техен филм го въртят от 70 години насам, сменят само куклата, наречена президент. Скучни са вече.

8

Анонимен

преди 8 години

И как по-точно системата за ПРО (противоракетна ОТБРАНА) заплашва Русия? ***, пияни мужици...

7

vesko02

преди 8 години

Противоракети в Румъния,налагат поставяне на ракети в Крим,това не е ли нещо безмислено?