34

Анонимен

преди 9 години

Местан се прави, че не знае, ЧЕ българските мИсюлмани, ядат свинско от доста време, преди да ги принудят да станат мисюлмани. Абе този за бей ли взе да се взима?

33

Анонимен

преди 9 години

Nqma po dobro ot egna leko mazni4ka SVINSKA PARJOLA na skara s studena bira.Dbira.Da jivee Praseto.

32

Аз

преди 9 години

Много важно, какво искат от дпс - ако бяха вегетарианци, сигурно щяха да искат изобщо да няма месо и месни продукти. Като ги стяга чепика - да си направят детски градини, да си отглеждат джихадисти от малки с тяхните пари.Отделно, че не е заради традицията - още като се влезе в Турция и местните питат за русенско варено...

31

Анонимен

преди 9 години

a taka, durjavata trqbva ejednevno da osigurqva po 1-2 kila prqsno i krehko agneshko, ot mlago jensko agance. gotvacha trqbva da e specializiral vuv frenski restorant i da ima pone 10 godini opit kato chief ... inuche etnicheskiq mir e zaplashen i shte bude seziran EU

30

Божо

преди 9 години

Някои християнски общности смятат, че да приемеш своята религия е въпрос на осъзнат избор, който може да направи само пълнолетен човек !!! Тези идиотии с дечицата са една огромна щуротия от страна на политиканстващи тарикати !!!

29

Анонимен

преди 9 години

Хората, които вкарват политиката в детските градини незабавно да си подадат оставките и да напуснат политиката, а прокуратурата да се самосезира и да започне разследване за насаждане на религиозно разделение!

28

Анонимен

преди 9 години

МЕСТАНЧО Е ЗАБРАВИЛ ДА УТОЧНИ, ЧЕ ТЕЗЕ ДЕЦА НЕ СА ИСТИНСКИ МЮСЮЛМАНИ, А БУЛШИНСТТВОТО ОТ ТЯХ СА ПОТОМСТВО НА ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ! МАЛКА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИМАТ КОРЕНИ В ТУРЦИЯ, НО ТЕ САМИТЕ НЕ ГО ЗНАЯТ. МОЗЪЦИТЕ СА ИМ ТОТАЛНО ПРОМИТИ ОТДАВНА.

27

Анонимен

преди 9 години

тоя Шабанали Ахмед що не земе да се гърмне

26

Анонимен

преди 9 години

По-безсмислено нещо ДПС не може да измислят...Ако го направят това, със закон да задължат всички деца да ядат едно и също, то трябва изцяло да забранят и месото, защото може да има и дечица вегетарианчета. Или още по-зле - да рупат само моркови и целина, защото са суровоядци и ще бъдат поставени в различни условия.

25

Аз

преди 9 години

До ФХВегани и други ненормални с вредно хранене да не се обаждат по темата!!! Паси си в градинката и не се ври където си говорят големите хора, които ядат МЕСО и то от ***

24

Анонимен

преди 9 години

Местане българските мюсюлмани ядат свинско от много отдавна . И родителите нямат оплаквания !А прасетата са на почит в САЩ защото са умни ! ( повече и от този дето е "голям " .. .. Присаждат се клапи на сърцето оп прасета на хората . Дано не ти се налага , че ще откажеш и ще умреш !!

23

Анонимен

преди 9 години

Да си ги гледат дома тогава! А на ДПС-то да им го подпъхна чист откъм резервния вход!

22

Кратун

преди 9 години

Откакто не са във властта ДПС се опитва по всякакъв начин да раздухва религиозни проблеми, за да си придаде важност като гарант на религиозния и етнически мир. Такива "огромни" проблеми като свинското в детските градини, каквито проблеми не е имало десетилетия наред, са част от шантажа, който ДПС се опитва да упражнява над България. Решението на всички тези "проблеми" е едно - разтурване на ДПС и следващи партии на етнически или религиозен признак.

21

rumen72

преди 9 години

До Василевв драгалевци, там ще го намериш.

20

Аз

преди 9 години

Сега се сетили. На който не му харесва - или си гледа детето сам или му носи храна в градината. Оправдано е единствено при алергии да е различно менюто. Чакаме евреите и те да кажат какво да не се дава на децата им.

19

макето

преди 9 години

некой ке ми каже ли кой командва у *** де *** ше-то ли

18

Баба Меца

преди 9 години

На "партията на гражданина Местан" трябва да е ясно, че децата във възрастта за детска градина, не изповядват НИКАКВА РЕЛИГИЯ! Ако гражданите-родители от "партията на гражданина Местан" са решили да набиват в главиците на тези дечица религията, която ТЕ изповядват, да си ги държат в къщи и да ги хранят с каквото им позволява тази религия. На децата задачата, поставена им от природата, е да ПОРАСНАТ, а не да стават религиозни фанатизирани ***, било то мюсюлмани или християни!

17

sostin

преди 9 години

А нашите като ядът и обичат свинско ко прайме ???

16

Анонимен

преди 9 години

Върни се, бай Тошо, да ги навреш тия където им е мястото...

15

pepe

преди 9 години

Принципно съм - за! Свинското не е от най-полезните меса. Нека им готвят пуешко например вместо свинско. Нека добавят повече качествена риба в менюто вместо свинско. Но този мотив е просто смешен!