10

Анонимен

преди 8 години

Представям си тирове с олио, домати, замразена цаца вълнени одеала...

9

:)

преди 8 години

Този на снимката е с IQ 85-90 !Говори тези глупости, за да покаже, че ТОЙ е успешен премиер, не като Ципрас. Но Ципрас ще получи всичко, а гърците пак ще са 3 пъти по-богати от българите. Който гласува за Тиквата е завършен "интелектуалец" :)

8

Вотан

преди 8 години

"е готова да предостави хуманитарна помощ, дори ако това означава съкращаване на социалните разходи в страната, заяви министър-председателят Бойко Борисов за Bloomberg."Нашия бойко е направо за линчуване!Как може да си позволи такава наглост българинът и без това мизерства а той щял да ги оскубе още за да помага на високомерните гърци за да не изпаднат на нивото на българина!

7

Анонимен

преди 8 години

Според мен вече искат да предизвикат народа да ги пребие с камъни.

6

Анонимен

преди 8 години

ДАЙТЕ ГИ НА СВОЯ НАРОД

5

Георгиева

преди 8 години

Като си толкова "дащен ",дай от твоите ,"УМНИКО "!!!.....

4

тцЪ

преди 8 години

Боци, *** си баце!Погледни Северозападна България, погледни Странджа-Сакар, погледни селата по Родопите и долината на Места, погледни Трънско! Ако гърците са за хумантиарна помощ, не знам хората от тези места за какво са!

3

doN1

преди 8 години

До АнонименНие сме ненормални, че търпим Тиквата да ни продава!

2

Дедо Гого

преди 8 години

...Започва да става много интересно !

1

Анонимен

преди 8 години

"България, най-бедната страна в Европа, където месечната заплата е наполовина на тази в съседна Гърция, е готова да предостави хуманитарна помощ, дори ако това означава съкращаване на социалните разходи в страната"Ти нормален ли си бе?