23

Анонимен

преди 9 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

22

Анонимен

преди 9 години

"Това са българските думи и българският речник", каза той."Преведено на не-българския речник, България ще признае арменския ГЕНОЦИД, факт!

21

Българче - еничарче

преди 9 години

Стига с тоя геноцид. Нямало е такова нещо. И баташко клане не е имало. Кажете нещо за Възродителния процес.

20

Анонимен

преди 9 години

мереке

19

Ертогрул

преди 9 години

Ха сте подписали нещо лошо за Велика Турция, ха сме ви натресли 3000 нелегални пришълци за денонощие! Благодарим, че руската кошница с яйца е всичката при нас. Благодарение на Вас. Ако щеш ги яж, ако щеш ги раздавай, ако щеш вдигни кошницата и я пусни на цимента.

18

Tina

преди 9 години

Добре.Сега е време да се признае и масовото изтребление на българите.Историята си е история, жертвите са си жертви...Постоянно някой подхвърля, че за арменския геноцид има причина и че има стотици хиляди жертви и сред турците.Моля, обяснете и с факти какво се е случило. Така ще е справедливо и за арменци и за турци.Не с глупости, че арменците сами са се изклали, а с факти.

17

Анонимен

преди 9 години

Щом е ясно разграничението между Османска империя и сегашна Турция, България трябва да признае Голодомора и 10 милиона убити украинци през 1933 от съветската власт! Иначе евала, трябва да бъде признат геноцида срещу арменците, трябва да се спре възможността на всяка една империя да издевателствува с малките народи, които живеят на нейна територия, било то Русия, Турция, Англия или който и да е друг агресор в историята.

16

Анонимен

преди 9 години

вожда каза.

15

Анонимен

преди 9 години

Някой ден в Турция ще признаят геноцид, нашите мухльовци още ще се ослушват. Тогава да видите с каква велика декларация ще излязат! Ще обявят, че още по време на Троянската война и цар Кир България е осъдила всеки геноцид.

14

Анонимен

преди 9 години

Герб - турци сте!

13

Анонимен

преди 9 години

Ами над българите кога ще има признание или това е било ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ Г-ин борисов че нали така се изразявате там в парламента че не е имало турско робство а ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ и кланета не е имало над жени деца стари хора и тн. То в Батак това са някакви си макети от филми сигурно не са доказателства за случилото се.

12

до 15

преди 9 години

Ама Германия днес призна геноцида.

11

ОДИСЕЙ 1

преди 9 години

А при нас е имало само османско присъствие и върховенство.

10

до политолог

преди 9 години

Не знам дали ти е известно, но Атака е организатор и вносител на предложението да се признае арменския геноцид.

9

Анонимен

преди 9 години

Родните *** отричат, че е имало турско робство, но са се загрижили за арменския въпрос!

8

Анонимен

преди 9 години

"Ако знаете как се правят кремвирши и политика , никога няма да се докоснете до тях." Кой го беше казал ?

7

TS

преди 9 години

"Гоооооолем мъж".... гоооолем ГЪРЧ!ПС. За този от снимката става въпрос.

6

политолог

преди 9 години

Червения *** е толкова необразован , че е смешно да ни учи на литература. А иначе имаме истински Държавник за Премиер . Браво г-н Борисов, още дълги години да сте управляващ иначе с такива като тройната банда БСП-ДПС-Атака е умирача .

5

Анонимен

преди 9 години

Той може да не употребява "геноцид" но декларацията признава геноцида и това е факт! Моите съболезнования на туркофилските ***.

4

Срам за България !!!

преди 9 години

ГЕРБ са типични бг мухльовци ! На ГЕРБ американците не им дават да дразнят истинските приятели на Щатите в региона - Турция. Избили 1.5 милиона арменци, какво им пука на американците.