158

Ако сме...

преди 9 години

... тарикати, трябва да сме добре и с едните (Русия), и с другите (САЩ и Западна Европа), и да ги доим.

157

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Др ОфицерАма Лукашенко дръпна столчето на жужето а...

156

Анонимен

преди 9 години

Националните интееси на Русия са в разрез с Българските национални интереси, затова като българин ще се радвам Путин да продължава да си троши главата :)

155

до оня с коня

преди 9 години

уровень жизни стран мира 2014България - 49Русия - 61А 2015 Руснаците ще са още по-изостанали от нас, ето до там ги докара любимия им вожд.

154

фил

преди 9 години

фобисти,защо хамериканците ни купиха цетралите без пари ини продават най скъпия ток,защо не си плащат за базите,както в белите държави,колко бази трябва да имат в света за да цоцат,ние да не сме маймуните от африка.гледайте в къщата си господа фобисти.Те руснаците ще се оправят,а фобистите ще ни оправят нас,като ни ликвидират,като държава.За 25 години не мога да кажа,че направили нещо освен 100км магистрали и 3 млн.коли втора употреба,за да се изтрепим.

153

Др Офицер

преди 9 години

До Странджата Путин никога няма да го свалят Др Путин е символ на Братска Русия и тъй като го подкрепят и другите Републики от Ссср скоро ще се възобни дейността на Съюза на Съветските републики. С Др Путин е и Др Лукашенко , и др Назърбаев и др Кадиров скоро и Украйна ще си върне .Не разбра ли че не се гаси туй що не гасне Простако.

152

vesko02

преди 9 години

Някой хора у нас си мислят ,че интересите на Русия са и наши.Ние само плащаме сметката

151

Пачо

преди 9 години

Социализма е идея на мързела!

150

hahah

преди 9 години

До 182Какьв Странджа си ти бе амерканско гейче драскащо от хамериканското посолство. Ако имаше една капчица бьлгарска крьв щеше да знаеш че никога не се използват имената на Бьлгарските Герои за никове... *** хамерикански. Ника ти би трябвло да е хамерикански смрьдливец.

149

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Путин: Русия ще отстоява националните си интереси"...Значи... - войната продължава...

148

Анонимен

преди 9 години

До 186Да, само незнам защо като е толкова хубаво при Пуитн, руските емигранти в България за последните 6-7 години са се увеличили 3 пъти :)

147

ОФ

преди 9 години

Американският политолог Стивен Лендман заяви, че ако армията на ЛДНР реализира превъзходство над киевската хунта, то американският президент ще изпрати своите военни в Донбас и САЩ ще бъдат пряко въвлечени във войната.Владимир Путин е инициатор на мирните договори Минск-1 и Минск-2, защото не иска голяма война с участието на САЩ на своята западна граница и не защото се страхува, а защото искрено желае мир на планетата Земя.

146

Анонимен

преди 9 години

До военен експертЩе ме пукнеш от смях с тъпотийте си бре!Ти "експерте" като ти чета глупостите въобще и в казарма май не си ходил!Не е срамно,има много военна литература,чети,ограмоти се и тогава пиши!

145

Анонимен

преди 9 години

София наемите са 250 лева за гарсониера, парното е 100 лева. Пенсията е 200 лева. В София пенсионерите ровят в кофите за ***. В Русия един пенсионер с пенсията си може да задоволи спокойно всичко нужди от първа необходимост и да му останат. Не е чудно, че Путин има одобрение 85%.

144

Др Офицер

преди 9 години

До Ха Ха Ха! Мръсен Криминален *** Ссср е епохата когато Русия бе най могъща и най богата държава 250 млн души най силната армия на света бе Съветската днес Путин Възроди това и Русия е благоденстваща и велика скоро Путин ще възроди и Съюза на Съветските републики чрез Евразийския съюз. Социализма е идея на справедливостта а ти и капитализма сте престъпници.

143

Анонимен

преди 9 години

До военен експертТози виц сега ли го измисли че руските ракети са неспособни да излетят?И понеже си военен експерт колкота баба ми ядрен физик ще ти подскажа че в момента Русия има най-новия и добре потдържан ядрен арсенал в светаи това според Натовски експерти!Нови ракети като Топол-М,Ярс и Булава постъпват буквално всеки ден на въоражение,до като последната ядрена американска ракета е пройзведена през 1991 г.има литература чети!

142

Анонимен

преди 9 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. Един фелдшер взима 40 000 рубли. Хляба е 20 рубли - все едно тук при 400 лева заплата хляба да струва 2 стотинки. Млякото е 30 рубли. Това може да се провери по много руски сайтове.

141

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Виждам ги... - виждам ги тия 74 процента ***, подкрепящи таварисшч ***... - как се прегръщат и целуват на Красная плосшчад, когато падне от власт...

140

Истински Българин

преди 9 години

Истинските Българи не си продават душите за 30 сребърника. Ама троловете на Бат Болен Пурата ще продадат род и родина за 2 лева на час.

139

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

До Анонимен 178Абе колега, спри да се излагаш бре!! Одеве милЯрди, сега бОргии..............Ама тъпо парче!