101

Анонимен

преди 9 години

193 кой те лъже , че е така , случайно да ти е правило впечатление какъв е образователния им профил в сравнение с този на *** и онези сбърканите на Волен

100

Кирил

преди 9 години

Путин мрази ***....:-)

99

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Никой от вас ли незабелязва че всичко добро за света идва от ЗАПАД______________________________________В Либия, Ирак и Сирия едва ли мислят като теб. Там само бомби са получили.Успокой се.Много ти е малък времевия хоризонт.Западната цивилизация беше в разцвета си, привличаше много умове от цял свят.Това време бавно отминава.Преди много години в такъв разцвет са били други цивилизации, но всичко свършва.

98

Прав си

преди 9 години

"Лошата" Европа налива милиарди в България, а "братска" Русия ни продава най-скъпата газ. По делата ще ги познаете.

97

Тургенев

преди 9 години

И какво излиза , че хазарите в Кремъл са напълно разкрити от Запада и смЕх и бой сега ! Обаче Шоломов-Путин се пъне като пуяк в локва и плаши гаргите. Сега следва още наказания за узурпаторите на власта в Русия , а накрая и обесване от руския народ на площада .

96

Анонимен

преди 9 години

Щели да падат ракети да идват танковете ,щяло не знам си какво да стане . ЛУДИ СТЕ БЕ ,ИЗКУКУРИГАЛИ . Нас седнали да плашат със летящите си самовари ,смееееееех

95

до 187

преди 9 години

Колега, това на кой го казвате?. То трябва да има хора с мозъци в главите за да го разберат а такива *** *** нямат нищо в кратуната

94

Анонимен

преди 9 години

180 а началниците им какви са : омиротворители или окупатори

93

До 178

преди 9 години

Е, той сънува СеСеСеРе, ама петролът да е с долари и евро, щото когато беше с рубли, сесесерето се доведе до просешка тояга. Е това не разбират рашките, че не можеш да имаш едновременно и валюта, и сесесере.

92

Анонимен

преди 9 години

Тоя където е писал статията, да беше гледал изявлението на Лавров! Никой не се засмя, никой дори не се усмихна, а украинския доктор докато задаваше въпроса си гледаше в земята! За смях ставате вие продажни драскачи, дето не си давате сметка, че за жълти стотинки вкарвате хората в заблуждения, които могат да им струват живота на децата им! Бийте се за това, за което вярвате, покажете лицата си, както хората в Донбас, а не драскайте скрити в ъгъла, бълвайки гнилоч в съзнанието на народа!

91

Анонимен

преди 9 години

Дългосрочната стратегия за всяка империя е ВОЙНА, защото мир означава РАЗПАД за нея.

90

Анонимен

преди 9 години

Другарите *** сън не ги хваща. Спокойно другари , когато падне ракетата в центъра на софия вие няма да усетите нещо защото ще сте дрогирани с двойна доза

89

до 176

преди 9 години

Така ли ви лъжат във масква. Тук тоя номер не минава .

88

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Терористи или Опълченци бяха Чеченците?____________________Какво са те зачесали тия чеченци? Тези, които се биеха срещу Русия да кажем, че са опълченци.Разбиха ги и станаха терористи - бомби в Москва, училището в Беслан.Опълченците не са заклали деца в киевско училище а си пазят територията, така че не са "терористи"Бе въобще ти имаш ли 8 години, че ти обяснявам такива неща?

87

Ala_Bala

преди 9 години

Колко хубаво ще бъде,ако Русия си раздаде природните богатства на концесии на американските компании за по 10 % такси. Колко евтино тогава ще ни продават руския газ. Колко добър и демократичен ще е Путин, абе добряк, демократ....т.н. и т.н. Навремето западните страни са завладели топлите морета, за Русия останали студените, но идва глобалното затопляне и на запада вече му изгодно да експлоатира севера и иска да го завземе!

86

до ТВ

преди 9 години

Руснаците искат каквото искат всички нармални хора по света. Ама болният им вожд сънува едно ново и могъщо СеСеСеРе и ще граби територии от съседни страни колкото може.

85

Анонимен

преди 9 години

Какви хора сте бе мама ви и скапаняци... Англия инициира Ньойския договор, два пъти губим война заради Германия,в следствиее на което губим 1/3 от територията си, Америка е бомбардирала София, а единствените, които са се застъпвали за жалката ни нация в момента ги демонизираме, защото сме като хипнотизирани от виртуалните Евро и Долар, които ни размахват, но които така никой не ни ги дава!Заслужаваме си съдбата! Завистливи, злобни, алчни, продажни, неблагодарни... Малка част от определенията.

84

ДО 169

преди 9 години

Веднага ти отговарям . НОВИТЕ ВИ ПРИЯТЕЛИ ТУРЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ОРТАЦИ ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ.

83

Анонимен

преди 9 години

Много внимание се обръща на монголоидното джудже и крепостното селячество. Нова желязна завеса и да вървят маината си . Там да *** от одеколон и антефриз какво и се церемоните толкова на тия гладници.

82

зловещо

преди 9 години

До 152Ще ти отговоря така:- кой им даде оръжие на чеченските терористи?- кой ги финатсираше?- кой ги обучи?- кой им промиваше мозъците в близките мюсюлмански страни?Икогато си отговориш на тези 4 въпроса, ТОГАВА ПИШИ НЕЩО СМИСЛЕНО!