31

Анонимен

преди 9 години

"Путин няма къде да отстъпи. За Путин едно отстъпване или връщане назад ще означава падане на рейтинга и нарастване на общественото недоволство", заяви Олеся Яхно, независим политически анализатор в Киев....Отстъпваш когато те нападат. Кой напада Русия, че Путин да отстъпва. А този хохляк не змае какво говори - Путин може за часове да влезе в Киев и дори го беше казал в прая текст на Барозо а оня си беше глътал езика тогава.

30

Анонимен

преди 9 години

19 май сопата май е все във руснаците

29

Анализатора

преди 9 години

Интересното в този конфликт е че основната причина за тази война е ТЕРИТОРИЯ.Такива териториални войни не се водят от много години.По принцип последният век беше белязан от религиозни , етнически и идеологически конфликти.За територии воюват само големите империи,подчинили чрез диктатура,много народи,набеждавайки ги за един народ.Целта е вечна власт в ръцете на едни и същи олигарси.Историята е пълна с примери за велики империи,като руската например.една гражданска,вътрешна война и ......

28

Вълчо

преди 9 години

Притиснат в ъгъла, запада пуска все по-смехотворна пропаганда.

27

Анонимен

преди 9 години

Не сепаратистите ескалираха конфликтът наново. Олигарсите в Киев струпваха артилерия, обстрелваха мирно население, предизвикаха хуманитарна катастрофа с блокирането на областите, наново свикаха наборници и провокираха всячески от началото на годината. Колко е странно сред сепаратистите да има руски добровоци, а това че телевизията в Мариупол снимаха англо-говорящи военни не е странно. Крадецът вика "Дръжте крадеца".

26

Анонимен

преди 9 години

"пише Тимъти Херитидж от Ройтерс."Спрях да чета след тази част, нямам нерви да ме облъчват с евтина пропаганда с елементи на съчинение-разсъждение.

25

Анонимен

преди 9 години

Бунтовниците печелят защото ги поддържа русия украинската армия губи защото я поддържа нато

24

руснак

преди 9 години

Руснаците нито живеят в Куба,нито в Северна Корея.Свикнаха с удобствата на западните стоки и услуги и който и да им ги отнеме ще му падне главата,колкото по-късно толкова по-силно и изпепеляващо ще е избухването на тенджерата.

23

лъжите ще ни изядат

преди 9 години

Той преди 70 години и Сталин, "притиснат до стената" премина през Цяла Европа. *** обаче пренаписаха цялата история така успешно, че и сами забравиха поуките й, затова и днес след като ни е къса паметта идва време отново да плащаме с кръв.

22

Анонимен

преди 9 години

НФБ ти у ред ли си? коя е " новомоскaлия" животно ли е, или тaкa му е ник неймa нa лилипутин, когaто е нaсaме с (Кaрa)лaвров мухaхaхA Мaриупол ще е москaлски когaто от свaрени яйцa се излюпaт пилетa хaaхaхa

21

Само така

преди 9 години

Притискане в ъгъла докато Путин напълни гащите.

20

до 24

преди 9 години

Другарю бранник, защо не сте си взели хапчетата които ви предписах миналата седмица?. Здравословното ви състояние може да се усложни. С уважение: д-р Коч

19

Анонимен

преди 9 години

С две думи притиснати в ъгъла от завоеванията на Путин, ЕС ще си направи харакири .

18

Анонимен

преди 9 години

На мястото на Путин до сега да съм прегазил всичко седерастко без никаква милост. Но той не е военнолюбив за разлика от американските политически ***.

17

Брaнник

преди 9 години

Войнaтa зa Укрaйнa е освободителнa от руско робство и ще продължи докaто и един москaл- ' отпускAр' имa нa укрaинскa земя

16

Анонимен

преди 9 години

Притиснат в ъгъла, Путин възприема войнствено поведение.Е, и колко да е войнствено? Най-много да си свали долните *** и да ги размаха вместо бял байряк.

15

оф

преди 9 години

Та да попитам аз, ще си боядисате ли скапаната страничка в жълтичкоооо :)))

14

Анонимен

преди 9 години

Правилно откак Обама пое нещата в своите мъжествени ръце Путин се е сврял в миша дупка , а джихадистите треперят пред лицето на НАТО вива Обама вива Уворлик.

13

Циганин

преди 9 години

Каква антистатията за Русия ,еми тя е от седмица или месец :1 Киев призна че няма руска войска в Украйна 2 Една снимка да бяха показали тези от Ройтес на един руски войник поне в Украйна от 9 000 3 Киев спря да воюва само да се преустрои и зареди с оръжие е техната войска . 4 Мариупол вече е в ръцете на опълченците

12

Анонимен

преди 9 години

Ще мине време поколенията ще се сменят.И всичко ще си дойде на мястото.А ако са толкова *** че да си направят ядрена война то тогава просто ще унищожат народите си и ще дадат световното лидерство в ръцете на *** индийци азиатци и прочее любимци.Заслужен край бих казал..От десетилети им се мазнят.