45

Реалист

преди 9 години

Дайте да видим как ще връщаме парите в КТБ и ще изхранваме ***! Русия не я мислете, там ще се оправят!

44

Анонимен

преди 9 години

Когато ми намерите един нормален и образован работещ българин който е готов да взима заплатата си в рубли вместо лева или евро, тогава ще ви признавам величието на путиновия колхоз.

43

Анонимен

преди 9 години

...той ще стане дори още по-агресивен на геополитическия фронт...Кажи си го правичката BusinessWeek, направо ще ви разкатае фимилията. Какво толкова страшно има да кажеш истината?

42

Приказки без Край!

преди 9 години

Сега ще изкарат Тополь-М на учение в Капустин Яр да плашат Нато и Ес.. "Щял да стане по-Агресивен на Геопол. Арена" и кво ще анексира и Ялта ли?

41

Анонимен

преди 9 години

*** ми се струва изнервен напоследък.

40

Анонимен

преди 9 години

Глупости от всякъде се пишат. Руският бюджет е в рубли, а пък експорта е във валута. Така руснаците си компенсират загубите от срива на петрола. Дългове във валута имат предприятията, самата държавата няма дългове за разлика от еу и уса. Освен това руснаците имат резерви от над 400 млрд. долара. В крайна сметка ще се види кой печели от тази финансова война. Този пад на рублата много прилича на спекулациите на Сорос срещу британския паунд през 1992.

39

Ким Пут Ин

преди 9 години

Накрая братски Китай ще ги освободи от мъките им ;-)

38

до29

преди 9 години

Ми що се учудваш?И тук мозъците от ДС направиха Южен Потоп,АЕЦ Беляне и колко още грандиозни проекти.Сега просто големия СЛОН върви по стъпките на малкия СЛОН хобот за хобота!Дружба навеки.И Сертов е на тайна операция у Масква акъл на Путин да дава.

37

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

КОЙ КАКВОТО ПРАВИ НА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ ! КРИМ ЩЕ АНЕКСИРАТЕ А ?! СЕПАРАТИСТИ ЗА УКРАЙНА ЩЕ ПОДГОТВЯТЕ А ?! ТАКА ВИ СЕ ПАДА АЛЧНИ РУСНАЦИ ,ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ МИЗЕРИЯТА ПРИЧИНЕНА ОТ САНККЦИИТЕ ! РУСНАЦИТЕ СИ ПОМИСЛИХА ,ЧЕ КАТО ИМАТ ГАЗ И ПЕТРОЛ ЩЕ МОГАТ ДА КОМАНДВАТ СВЕТА ! АБЕ АЛОО ,ПЕТРОЛ ИМАТ И АРАБИТЕ ,А ГАЗ ВЕЧЕ ВСЯКА РАЗВИТА СТРАНА ПРОИЗВЕЖДА ОТ БИОМАСА ! ПОМИСЛИХА СИ ,ЧЕ И ВОЕННО СА МНОГО СИЛНИ ! АБЕ АЛОО АМЕРИКАНЦИТЕ ИМАТ МНОГО ПО-ДОБРИ ЯДРЕНИ И ЛАЗЕРНИ ОРЪЖИЯ ОТ ВАС ! САМИ СИ ДОКАРАХТЕ БЕЛЯ !

36

кк

преди 9 години

"....шистовата революция в САЩ...."Нищо подобно : САЩ изкупуват петрола от Ислямска Държава / срещу която се борят, като целта е да не я "надвият"/ на половин цена, чрез Саудитска Арабия, която имитера, че е увеличила двойно производството...Поредните игри на Щатите, които няма да свършат добре...Историята учи, че в "геополитическите игри" победители няма. Има само един победен и страдащ - обикновения човек.

35

До 17

преди 9 години

Когато целия прогресивен свят застана срещу диктатора Путин...Тогава Верното се събуди, целият потен и краката му отвити!

34

dim

преди 9 години

До Някъв от БългарияТя може дасе смени в златна рубла и без хипер инфлация и хаос бе брато.И в България махнаха нулите 1999 ама без дандании хипер инфлацията беше 1997 .И за какво им е на Русите златна рубла какво ще правят с нея и как ще я подържат???

33

Веселин Узунов

преди 9 години

Дано и тук стане хиперинфлация и Турция да може да изкупи от бедните каури земите си.

32

Анонимен

преди 9 години

Дано и България се освободи скоро от цялата българомразеща и воняща русофилска ***. Бутайте Ладата задружно обратно към Мурманск и скачайте на площада за величието на рублата и ****ин.

31

Хихи

преди 9 години

Защо ли рублофилите се пенят толкова?-)

30

Ъдвайзър II

преди 9 години

Икономическия колапс и хиперинфлацията вече връхлетяха Магучая!!!Много ясно че късоръкото неизлечимо болно от рак на панкреаса в последен стадий кремълско джудже ще става все по-агресивно на геополитическия фронт бре!!!Единствения "полезен" ход който му остава е да инициира един готин термоядрен конфликт в обозримо бъдеще бре!!! Той и без тва нема кво да губи в личен план!!!Дните му са преброени бре!!! Да му мислят тея с децата и внуците си!А *** нема що да мислят-те просто не умеят!

29

Анонимен

преди 9 години

То това само остана на ***. Лаене и геополитическа "агресия". Пълен ***. Да си направят аграро-колхозен съюз с новата путинова булка Ким Чен-ун и да лаят заедно от мухлясалата панелка. ***.

28

Русонеутрален:

преди 9 години

Спокооо, всичко ще си дойде на мястото! Стига сте се пенявили русофили и русофоби - нещата по никакъв начин не зависят от вас, нас или друг тип "филанкишии"!

27

Сър Пичук

преди 9 години

Да докараш най-голямата държава в Света до там да стане за смях на кокошките може само КГБ. Молодец, ***, так держать! А най-големият майтап е, че подлите и всемогъщи хамериканци го изпързаляха точно както изпързаляха СССР преди 30 години. Ама щом на руснаците им харесва...

26

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

Е НИЕ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ ВЕЧЕ ГО МИНАХМЕ. ДА НЕ ПЛЮЕМ ПО РУСИЯ. ЗАЩОТО ПРИ НАС СЕ ЗАДАВА НЕЩО ПОДОБНО, АКО НЕ ГО СХВАЩАТЕ. ПУТИН Е УМЕН , ЩЕ СЕ ОПРАВИ АМА НАШ ББ ХИЧ ГО НЕМА.