93

Пурко

преди 9 години

Тази сутрин гледах Огнян Минчев по нова тв.Някой знае ли с какво го хранят това прасе ,че и аз да купя същата храна за мойто?

92

Анонимен

преди 9 години

В неделя петнадесет активисти застанаха поединично на различни места в руската столица. Те носеха плакати с лозунги като "Войната с Украйна е срам и престъпление!", но минувачите не им обръщаха внимание.Че какво да се занимават с 15 платени ***? Ако ги пребият, каквото всъщност заслужават, веднага западните медии ще ревнат, че било диктаторско, антидемократично и т.н. (както с онзи *** от 'Яблоко'). Най-добре е на подобни *** да не се обръща внимание и сами ще се махнат опозорени.

91

от 96

преди 9 години

до 103: т.е., по твоите собствени думи Украйна е виновна за войната, така ли? Защо тогава се мъчиш да набеждаваш Русия, че тя е виновна за всяка война? И за твое сведение - Украйна тогава не е съществувала дори като географско понятие, камо ли като държава. Все едно да кажеш, че България е нападнала Хабсбургската империя, защото на днешната територия на България са се подготвяли войски за обсадата на Виена.....

90

Анонимен

преди 9 години

Че има руски войници в Украйна -има. Че има загинали руснаци - има. Ама чак пък 15000. Тя цялата войска на опълченците не наброява толкова хора. А посмалете малко.Порошенко можеше да пусне малко гювеч на ДНР и ЛНР да ги позалъже с някакви права там пък като влезе в Европа това няма да има значение. Ама нали на САЩ им трябваше да скарат ЕС с Русия, да възродят НАТО и да вдигнат бюджета на армията си го посъветваха да започне война. И той *** ги послуша пък сега си скуби косите.

89

Анонимен

преди 9 години

Явно тук има много хора, които знаят повече от майките на загиналите деца!

88

Дядо Либен

преди 9 години

Хора, ама моля ви, не ме карайте да ви обиждам...аз съм горд българин, не ме карате да се срамувам от вас. Не смесвайте постоянно руския народ със режима на Путин и видите ли били едно и също. А пък да намесвате царска Русия от 19 в...моля ви се! Всички сме признателни на 70 000 хил руски войници умряли в Плевен, но идването на болшевиките на власт променят изцяло облика на нашия освободител - образовани, аристокрация ( а това са били хората които са взели решение за освобождението) са УБИТИ !

87

Анонимен

преди 9 години

Я да каже Чичо Сам какво стана с черните кутиии мълчи като *** ааа българиноо нещо не стана хватката

86

Наблюдател

преди 9 години

Ех, тия пдераси пак ми изтриха коментара със стихчето за съветския трактор :)) Явно не им хареса, а е класика в жанра.... Мдаам, цензурата на *** работи, не им харесва никак руснаците да са силни и велики, като казвам руснаци визирам не само Русия :))) Някой спомена украинските майки, оо те тепърва ще плачат, повечето дори не знаят че синчетата им хамави са вече отишли в земята... дори неопознати ... та таквиа ми ти неща, който меч вади, от меч умира. Слава на героите от Русия и Новорусия

85

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

*** загубиха най-важната война в човешката история... - СТУДЕНАТА, въпреки, че много издържат на студ...

84

Анонимен

преди 9 години

Чичо Сам чиии го търси сам явно нещо търси ааа българиноо

83

Анонимен

преди 9 години

108, нещо за американският крак да кажеш, виждам, че си в крак, с краката.

82

Анонимен

преди 9 години

Защо не се публикува нищо за войнишките майки и т.нар.'женски бунтове' в Ивано-Франковск, Каменец-Подолск, Тернопол и т.н.? Защо се мълчи за тези хора, които казват: "Това не е наша война. Поведоха я политическите лидери, тогава да отиват те да се бият, защо мобилизират нашите съпрузи и синове?"

81

ЭЭЭ

преди 9 години

Е какво , загубиха войната натовските *** и сега жалят за руските доброволци които те са убили ?Това ли е новата стратегия сосоидните централи?Наглоста и лицемерието са им безгранични!

80

o

преди 9 години

Почетох, посмях се и така :) евтина демагогия и най долно пропагандно пасквилче.

79

Анонимен

преди 9 години

101, kо речи, че нищо ти се неразбира.

78

анти

преди 9 години

Където е стъпил съветски крак, никой добро не е видял!

77

Аз

преди 9 години

НАТО спомена за 1000 руски военни. Русия за 0. Средно аритметично-500, което е много близо до реалната цифра. Спецове в точно определени военни области. Като например насочване на артилерийски огън, противобатарейна борба, танкови екипажи. Оператори на дронове. Сравнено с 200 натовски инструктори и 1000 натовски доброволци, част от които са в плен на опълченците, съвсем нормално. Други въпроси?

76

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До до 87За твое сведение украинците в тая война са били повече от руснаците... - на територията на Украйна са се събирали доброволците...

75

БАРУТОВ

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВАМА НИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ,ЧЕ В "НОВОРУСИЯ" ИМА ИЗТОЧНИ ВОЕННИИ НЯМА КАКВО ДА НИ КАЗВАШ 1000 ПЪТИ, НО И СЕГА НА 1001 ПЪТПАК ГО УВЪРТАШ..КАЖИ КАКВА БОЙНА ТЕХНИКА Е ПРОНИКНАЛА ОТИЗТОК И КОЛКО СА ЗАГУБИТЕ В ЖИВА СИЛА И БОЙНА ТЕХНИКА НА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ..?КАЖИ КЪДЕ СКРИХТЕ БУКА ГЕРОЙ КОЙТО СВАЛЯ САМОЛЕТИ ЗА ДОБЪРДЕН , НО НАПРАВИ ЕДНА ГРЕШКА И БУХНА БОИНГАПОЛЕКА ЛЕКА ВСИЧКО ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ,АМА ТРЯБВА ВРЕМЕГОРЕ ГО ПИШЕ А НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ В АФГНИСТАН ПАК ОТНАЧАЛООТРИЧАХТЕ КАКТО СЕГА!

74

Анонимен

преди 9 години

до 99: Харесвам хора с опит :) В твоя случай явно е - ухапани, издраскани с нокти, та чак се изпуснали здраво :))