29

Анонимен

преди 10 години

А бе я обявете военно положение в засегнатите райони и стреляйте на месо, пък ако ще ЕС да пропищи до небесата!!! И вън всякакви циганозащитни организации! Държавата ни е по-скъпа от някакви ***!

28

89726

преди 10 години

Моля ви събраните пари за Варна да се дадат на нуждаещите се бедстващи, загубили законните си жилища, а останалите пари да се пренасочат към Добрич и Търновско. Къде е полицията да пази от мародерство. Какви са тези хора. Хора ли са въобще? Изпитвам единствено огромно отвращение

27

Катрина

преди 10 години

След буря *** и комунисти винаги има разруха!Червеният електорат е във действие те най бързо ще изчистят квартала барбар със тухлите !Бареков да приготвя кебапчетата на изхода !

26

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА АРМИЯТА или няма ПАРИ а за МАЧОВЕ ИМАТ ПАРИ ЖАНДАРМЕРИЯ И ДРУГИКАВАЛИ НА МВР ....????????????????????????????????????

25

Анонимен

преди 10 години

Военния министър нали се хвалеше, че имат страхотна организация. Защо не ги виждам патрулите с калашниците на всеки 100 метра. В другите държави при мародерство съдят за 1 час , но става въпрос за държави

24

яя

преди 10 години

И къде е МВР или жандармерията, бе Оффчев

23

Момина сълза Йовчев

преди 10 години

До Цветелин ЙовчевА Цветлин Йовчев, Орешко и Станишко не са виновни, че са чисти като света вода ненапита и съ цъфнали в бяро като момини сълзи. Я бегай в Русия бе!

22

КАЛашников

преди 10 години

Малий ако стане заметресение ще ми трябва автомат против ДОБРОВОЛЦИ от СТОЛЮПЕНОВО !!!

21

Анонимен

преди 10 години

Къде , къде е държавата?????????????????????????????????????

20

Анонимен

преди 10 години

Искам да съм ром и да не плащам ТОК,ДАНЪЦИ и да си правя квот си искам ...

19

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Призовавам българите да НЕ пускат есемеси и да НЕ вярват на сатанинските телевизии БТВ и НОВА !Парите ви ще бъдат дадени на ***, а българите, както винаги ще се оправят сами.Не вярвайте на манипулативните репортажи на двете сатанински телевизии !Пострадалите са основно роми от Аспарухово.Ако някой иска да помогне на пострадалите българи да намери начин лично да се убеди къде отиват парите му.Стига сме отглеждали тези *** на тялото на Майка България !!!

18

Анонимен

преди 10 години

рома(турчина) не краде - ТОЙ БЕРЕ

17

възмутен

преди 10 години

Значи доброволците работят, а *** им вземат храната и крадът. До кога????? Да отиваме доброволци срещу мародерите само, че не с лопати а с пищови щом държавата пак я няма. Ох забравих то днес е неделя, тя държавата си почива.Като приключим с мародерите да изритаме и правителството защото то въобще ама въобще няма намерение да подава оставка следващите 3 годинини даже ще си промени загона да е пожизнено. От петък повтарят сценария с банките /то хората посъбраха малко пари/, утре ще

16

Жельо

преди 10 години

Каква ромска банда?*** банда,*** *** *** кърлежи !Вече човек да се чуди кое е по голяма напаст, природните бествия или ***? Мисля че второто те са напаст не оставяща нищо след себе си!

15

Анонимен

преди 10 години

Обаче много са хитри кат та лупнат и ти вземат портофела после бурята била силна!!!Не на мене тия...Колите са прдават за ЖИЛЯЗО кастофони магнетфони герап фулл.

14

Анонимен

преди 10 години

"Ромски банди мародерстват след водното бедствие"Лошо нема. Аз съм българин и с удоволствие след пороя бих счупил джама на някое БМВ или Ауди на някой свръх-богаташ, за да си взема нещо отвътре. Не че знам как се прави, но бих пробвал. В крайна сметка тия богаташи не са забогатявали на техен гръб, а на нашият.

13

Анонимен

преди 10 години

Дянков да сте го виждали там аз по ГОЛЯМ МАРОДЕР не съм ВИЖДАЛ !!!*** са като ЯЙЦЕ пред ОРЕЛ !!!

12

672

преди 10 години

При мародерство разстрел и за час проблема е решен. Така както се наказва при война

11

Анонимен

преди 10 години

I te i upravliavashtite ne znaiat, che za maroderstvo pri prirodno deistvie prisydata e razstrel.

10

Анонимен

преди 10 години

Да се промени закона за неизбежна отбрана за мародерство стрелба на месо !!!