44

До Иво

преди 10 години

Много си объркан...

43

Dan

преди 10 години

Абе тролчето, колко пъти трябва да ти се каже ,че 18 не е повече от 30 и че това колко не са гласували за ГЕРБ важи и за БСП и ДПС и за Атака и за ББЦ и от където и да го погледнеш колко да гласували за ГЕРБ и БСП и компания или колко НЕ са гласували за ГЕРБ или БСП и компания та БСП и в двата случая е по-нежеланата щом искаш да го гледаш от това кой е по-нежелан! Че си комунист доказва и намека за интелекта на избирателите само ,че си объркал партийте виж преференциалното гласуване кой печелиот БСП листата?

42

Бади

преди 10 години

Защо тоя се натиска за предсрочни избори като сега резултатите показаха,че ако има ново правителствто то ще бъде във същия състав с единсвената разика че вместо Атака коалициата ще бъде БСП ДПС и ББЦ. Осен ГЕРБ и ББЦ да са се договорили за коалиция но това, вече ще прекално подло и долно след висчки изказвания на Бареков.

41

ха,ха,хааааааааа....

преди 10 години

БОКО Е ПРАВ!!!!!Не може да управляват хора ---КОИТО НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА МУЖДУ КРЪГ И ...КВАДРАТ!!!ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ СМЕЕ ---СТАНИШЕВ НЕ ГО ИЗБИРА ДАЖЕ СОБСТВЕНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ!!!ХА,ХА,ХАААААААААААААААААА.........ЕГАТИ ,"ЧЕРВЕНИЯ ВОЖД"!!!!!!!!!!!!!!!!

40

човека с косачката

преди 10 години

До ИвоКакви висшисти бе?!За ГЕРБ образованието,па и за другите партии не е приоритет.Важно е лапачката да не спира,а народа да го духа!

39

до 43

преди 10 години

И аз съм вишист, имам отлично семейство, на 42години съм, и нямам кръвно, даже се забавлявам с Борисов...

38

Иво

преди 10 години

До до 43-селски глупакАми щом си позволяваш да обиждаш хората - ДА означава, че си ГОЛЯМ ***. За твое сведение селския *** има 2 висши, западни езици и стаж в огромни международни компании. Така че разни анонимковци да ме наричат *** и *** няма как да стане. Селски изобщо не ме обижда!

37

111

преди 10 години

Окончателно щраква юдо- американският капан и зависимост и в българската политика. Ама той щракна още когато малоумния Волен Сидеров подкрепи ДПС, както и заради безхарактерността на Сергей Станишев спрямо ДПС.

36

Анонимен

преди 10 години

Борисов е манипулатор, *** и лъжец. Но в БГ това са днешните ценности. Затова и народът гласува масово за него - липсват му Мутрите и Чалгата.

35

Анонимен

преди 10 години

Боцек, пак си прави сметките без кръчмаря

34

И така нататък!

преди 10 години

Сценарият е: нови избори. След което поредните протестиращи казват, че поредното правителство не им харесва. Нови избори. След което поредните протестиращи казват, че поредното правителство не им харесва. Нови избори. След което поредните протестиращи казват, че поредното правителство не им харесва. И така нататък! Това ли е разбирането за демокрация?

33

111

преди 10 години

Трагичното театро на БКП продължава!Бог да я прости България и българите.

32

Анонимен

преди 10 години

Не съм гласувал досега за герб, но личната омраза на станишев и особенно на сидеров към борисов, им попречи да преценят, че нещата отиват на зле за тях. ДПС излезе чисто, като сълза за тяхна сметка!

31

Иво

преди 10 години

До Анонимен"Този се наду като кърлеж ..."Абе анонимко, за Герб са гласували предимно висшисти във всички възрастови групи освен 60+! Как смееш да ни обиждаш, бе ***? Ти какво образование и професионална реализация имаш?

30

Анонимен

преди 10 години

Тиквата отново на власт=50 000 пред парламента,които ще го изгонят с шутове както преди 1 г. !!!Да видим дали хорцата и балоните на платените *** ще спасят МУТРАТА !!!

29

Анонимен

преди 10 години

Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ) е нарушение на мисълта и разума

28

Анонимен

преди 10 години

Хайде пак се започва Б.Б. и Ц.Ц. от сутрин до вечер по медиите.

27

optimist

преди 10 години

Победа!

26

Анонимен

преди 10 години

Този се наду като кърлеж вече! Не знам какво е спечелил при условие,че хората хич не ги е*е изборите за Европейски парламент. Карикатура смешна! Лошото е, че почитателите му са същите тикви като него - лош матрял.

25

Анонимен

преди 10 години

Народе виж добре снимката - това са тапирите които избирате за политици, после не сме добре нали, така ще е!