23

до 24

преди 10 години

Какъв страх и ужас бе ***? Този на снимката направи смешни ЕС, САЩ и НАТО наведнъж.

22

Анонимен

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукНещо си се превъзбудил,дрогарю!Най-големите фашисти са комунистите!Две братчета-близнаци!Да живеят нормалните хора по Света!Да живее България!Да живее България в Европа!И кажи на началниците си,че плоската пропаганда винаги има обратен ефект!Водещият ти офицер ще ти дръпа ушите!АХАХАХААХАХААААААА

21

Анонимен

преди 10 години

Представяте ли си непрекъснатия страх и ужас в който живее това джудже.

20

Анонимен

преди 10 години

"Неонацистките сили в Украйна водят война срещу мирните граждани"Аз до сега не съм видял мирен гражданин с автомат в ръцете.Слагайте минуси колкото си щете! На черното не може да се каже, че е бяло. Изяжте си ушите от яд!

19

леля Седефка

преди 10 години

Нали уж нямаше руски воиски до украинската граница, как така ги върна тогава? Ако е нямало руснаци по граничните райони, значи сега от базите се връщат на границата, а те май обратното правят. "Путин: Не ме гледай какво говоря, гледай какво правя!"

18

Анонимен

преди 10 години

Колко пъти ще им дава заповед за изтегляне? Миналата седмица не ги ли изтеглиха пак? Явно на руските военни заповедите се дават по няколко пъти...

17

:)

преди 10 години

Абе какво става с другаря Рогозин?След като Протон-М падна сполучливо тоз виден другар борец с Европа,Америка,НАТО , Румъния , Доналд Кук и т.нат. се покри нещо и никакъв не се показва по медиите.Да не би нещо..."екскурзийка" до необятните сибирски полета?Без билет за връщане?А?

16

Анонимен

преди 10 години

скоро ще започне партизанска война за освобождението на крим

15

до 10

преди 10 години

Това са войските участващи в учения в близост до границата, а не струпаната по-рано армия. Все пак видяхме на снимките на САЩ една огромна пустош и 10 камиона, които трябваше да ни убедят, че виждаме едва ли не милиони руски войници.

14

Анонимен

преди 10 години

За кой ли път, за кой ли път?

13

???

преди 10 години

Донецк. Терористи са екзекутирали фермер от Донецка област поради свързаност със Десен сектор, съобщава УНИАН.Инцидентът се е случил в село Сергеевка.Освен това при влизане в град Дружовка е убит от терористи местен свещеник.Та кои са терористите и нацистите в Източна Украйна?

12

Грешна стратегия

преди 10 години

Руските войски по границата задържаха една голяма част от Украинските сили. След изтеглянето на Русите, задържаните Украински части ще бъдат хвърлени срещу Опълченците в Славянск и други селища в Източна Украйна. Нараства мощта на резервите на Украинската армия, хвърлени срещу Опълченците.Лош стратегически ход на Путин. Жалко за опълченците. След изборите на президент, НАТО ще е в Украйна в най-кратък срок. Русия остава съвсем сама.

11

Анонимен

преди 10 години

9, естествено, че нито един лидер в Европа не може да бъде сравняван с Путин, защото той е сравним единствено с Хитлер!

10

Анонимен

преди 10 години

До 1Kakvo plateno ima v novinata ne razbrah?

9

Анонимен

преди 10 години

shte vyrne ami kyde shte hodi

8

.

преди 10 години

хахаха П*тката е много смешнa :D

7

Анонимен

преди 10 години

Нали вече Путин каза, че ги е оттеглил и обвини НАТО, че не вижда добре, а сега се оказва, че пак ще ги оттегля!

6

Анонимен

преди 10 години

*** е фанатик на тема Путин Руски империализъм" !А относно Путин, той е политик какъвто отдавна е нямало не само в Русия, ами и в Европа !Като ги сравниш - Путин, дори ако всички евро-лидери сабрани не стигат ранга на Лавеов камо ли на Путин...ЕС трябва да се избави от зависимостта си с САЩ, и сама да гради външната, а и вътрешната политика!Само ако вземеш примера за това че Сащ послушвали евролидери, и от еВРОПА няма ни укор нищо...Обединена Европа, ама само на думи.Дела трябва, не думи"

5

Анонимен

преди 10 години

*** от кого преписа новината, че като гледам май само вие сте я обявили?

4

Анонимен

преди 10 години

А какво казва другата страна:И.о. министра обороны Украины Михаил Коваль заявил, что армия будет воевать против российских миротворцев в случае их появления на территории страны