39

Анонимен

преди 10 години

Тиквата как има очи да говори, след като за почти 4 години съсипаха страната и задлъжняхме с около 8 милиарда лева. Да прахосаш 8 милиарда и да докараш хората до просешка тояга и сега, когато все пак има някакво макар и минимално увеличение на доходи, пенсии, майчински и др. да даваш акъл това е наглост. Иначе принципно е прав и поради тази причина трябва да се извини на народа си за некадърното си управление и да напусне политиката завинаги.

38

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

Станишев поне не е е бил агент на държавна сигурност. Ти си изпечен предател и мошенник

37

Станишевец

преди 10 години

Бойко строял. Хахахах падам, какво е строял след 2 месеца се нагъва, знаем го неговото строителство, видяхме какво стана във Варна хахаха падам... Само БСП !!!

36

гост

преди 10 години

Тикво проста от нищо не отцепваш още по малко от икономика, а дали можеш да харчиш повече от колкото имаш - можеш тикво можеш , ТОВА ГО ПРАВЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ти ГОСПОДАРИ. Дължат едни пари глава да те заболи.

35

Анонимен

преди 10 години

Станишев харчи повече отколкото произвежда, а Борисов краде повече отколкото произвежда. Резултатът е един и същ за нас, бедните граждани на тази тъжна страна. И от двамата ми се повръща. И не само от тях!

34

Скръбна вест

преди 10 години

Бойче не плачи миличъкСвиквай с факта, че власт няма да докопаш повече.

33

ПРАВ Е

преди 10 години

ПО НЕГОВО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ОТКРОВЕНИ И БРУТАЛНИ.МОЖЕ ДА НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ, НО БЕШЕ ПОУСПУКОИЛ КРИМИКОНТИНГЕНТА.ТОЗИ СТРОЕШЕ ПЪТИЩА ЗА ОБЩЕСТВОТО,А СЕРГЕЙ СЕ ЗАНИМАВА САМО С КОМЕРСИАЛНО СТРОИТЕЛСТВО.СЕРГЕЙ НЯМА ВРЕМЕ ЗА ДЪРЖАВНИ ДЕЛА ЗА НЕГО ТОВА Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ.ПО ДОБРЕ С БРАТ СИ ДА ПОСТРОЯТ ОЩЕ ХОТЕЛИ В БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ РЕЗЕРВАТИ ОТ ,,ЗЕЛЕНАТА ЗОНА'',ОТКОЛКО ПЪТИЩА ЗА БЪЛГАРИТЕ.КАКВО МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ,ТОЙ НАЛИ НЕ Е БЪЛГАРИН.ПРИ БОЙКО БЕШЕ КЪДЕ КЪДЕ ПО...

32

Анонимен

преди 10 години

Но ти можеш да крадеш повече от колкото произвеждаме и за това просперира

31

ъ

преди 10 години

Прaв е в много нещa. Нaдявaм се днес.бг дa не озтрият коментaрa ,зaщото им е неудобен. Бойко е прaв ,че безплaтен обяд нямa. И че лошия Дянков,много лошия Дянков създaде дaнък депозит в бaнкaтa. Смени ги нaродa,но добрите нови упрaвлявaщи сa още по- лоши,щом не мaхнaхa дaнъкa нa Дянков.

30

Анонимен

преди 10 години

ДА КАЕМ СЕ ЧЕ МУТРА ОТ СИК БЕШЕ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НАПРАВИ ХОРАТА ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПО УЛИЦИТЕ ЗАМРАЗИ НИСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ СПРЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ ОБЕЗЛЮДИ МАЛКИ ГРАДОВЕ И СЕЛА НАПРАВИ НИ НАЦИЯ ОТ ЕМИГРАНТИ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КАЛИНКИ ПОДСЛУШВАНИЯ И НАЗНАЧАВАНЕ НА МИНИСТРИ НАМЕРЕНИ ПО КРЪСТОВИЩАТА МУТРО ТИ СИ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ БСП И ДПС ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЕСТАВАШ ПР *** НЕ ТЕ ИСКАМЕ ОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА МИРА !

29

българин

преди 10 години

Бойко, ама и теб никой не те иска бе, човече.

28

Анонимен

преди 10 години

Тиквата съвсем оплешивял!! Оскубал си е гривата от яд ,че допусна Съсела да му отмъкне кокала!!

27

До Титана на мисълта

преди 10 години

Алоооо Борисов, защо тогава окрадохте с Дянков Здравната каса бе философе??? А, кажи бе тикво проста, да крадеш здравето на българина как ти се струва ,а???

26

до икономист

преди 10 години

Абе не те знам какъв икономист си обаче, за да тръгне една напълно съсипа икономика като нашата трябват вложения, трябват много пари, които нямаме .. какво предлагаш да чакаме 20 години да събираме, за да се опитаме да я вдигнем на крака, отваряйки работни места и тн.. Включително тези пари могат да се дадат и за изкупуването на част или на всички РПТ.. Тогава тиквенико тези пари ще влизат в държавата, а това са 2 милиарда на година.. точно колкото усвояваме от ЕС за година

25

Анонимен

преди 10 години

ББ не ми е идеалът за политик и никога не ми е бил, но не мога да отрека, че е много прав. Всяко управление на БСП завършва с криза, дано поне този път не е така.

24

Анонимен

преди 10 години

Никога повече,тикви,мутри,недоучили физкултурници и др.подобни вредни *** във властта!

23

Анонимен

преди 10 години

За съжаление е прав.

22

Анонимен

преди 10 години

Бойко строеше. Бойко работеше във най - голямата световна криза за разлика от другите крадци които приватизираха лъгаха и грабиха държавата 24 години.

21

анонимен

преди 10 години

Така е мистър Борисов, по 20 хиляди заплата +100-200 хиляди годишен бонус... това си беше икономия, сигурно хиляди от вашите послушковци взимаха такива пари, и вместо такси що да не ползваме самолет, това също беше икономично, а за врътките с ВЕИ-та магистрали "бировци", нямам думи...много е за говорене. Но заплати, пенсии не! Правилно! Затова изберете го пак да ви икономиса и айдееее......

20

ДОН КОРЛЕОНЕ

преди 10 години

си има прототип и той се казва Бойко Методиев Борисов