67

Анонимен

преди 10 години

RAN GOSPOD DA TE UBIE SATANA NA BYLGARIQ CIKLOP GADEN O6TE LI SI JIV PROKLET DA SI.

66

101% Анти ЕС*

преди 10 години

Кой ме минусира,тогава когато говоря за България и защитавам каузата на българщината?Разбирам ви,ако например плюя ГРОБ,ТурС*П,ДоганПС*,БАтака и останалите клозетаджии,окупирали тоалетната,наречена Парламент,но във случая?...

65

До 60

преди 10 години

Хаха..ти какво искаш? Да дойдат тук 5млн американци и да пуснат бюлетина различна от червената ли?Когато народа е ***, няма спасение.Първо трябва ние да си помогнем.На следващите избори ще видиш, че комунистите отново ще са с 18%, а такива като теб ще са за риба или на почивка...че нали времето е хубаво...защо да ходим да гласуваме.А след това, ревем.

64

Вунд

преди 10 години

Ричард Ран е доволен, че в България няма да има българи, както бе по юдо-масонския им план. Няма ли кой да ги изчисти тия гадове сатанински?

63

Анонимен

преди 10 години

Да, от тази гад Ричард Ран и ортака му Роналд Ът, пишман икономистите американски, започна упадъка на България. Луканов ги покани да напишат прославутия си план и кой знае колко пари са взели за това. В ада при лъжливият социалист Луканов да отидат дано!!!

62

25 години!

преди 10 години

25 години мизерия!Напреднал стадии на разложения е постиглана България!Защо изобщо тоя Пират му се дава думата и му се слушат анализите?

61

Българин

преди 10 години

Хора! Не забравяйте откъде произлиза т.н. "американска нация" - отрепките от пиратска имперска държава. За тия говедари винаги е било добре да вземеш кравата, коня, пушката и каквото успееш на съседа. Ако изнасилят жена му и дъщеря му - още по-добре. Ами не са мръднали от 200 години. И сега са си същите... Че и акъл раздават... Освиркайте го където го срещнете тъпия кравар, потомък на крадци и ***!

60

щирлиц

преди 10 години

Този призоваваше "да обеднеем със 30%"!Спомняте ли си?Да се завре на майната си!

59

Registriran

преди 10 години

До Анонимен 57 "бедни ама сме тук" Ами тук сме, тук бяхме и след Източната РИМска империя, след Турция (или поне империята им), след Германския раих, и то на 2 пъти, абе дойде ли до загробване на надути пришки, насреща сме.

58

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 58Ако погледнете дълговете на Полша,Унгария и Гърция,поместени в сайта на ЦРУ,ще ви се завие свят.

57

До 24

преди 10 години

Колега, при онзи строй не вървеше свободата на словото.Не вървеше и частната собственост, освен някой и друг бакшиш.Та...такива утопични мечти...по-добре да ги забравиш.Виж Швеция, Швейцария, Франция, Германия...там никога са нямали комунизъм, но са го построили.А в България и СССР цял век го строяха този комунизъм и още не са го построили. Няма и да го построят.

56

Анонимен

преди 10 години

До 55 АнонименА защо ги държаха и държат на власт ТЕЗИ КОМУНИСТИ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ БРЕ ПЕЗЕВЕНК?????Искаш да ми кажеш че Европа и Америка не могат да се справят цялото това време с шепа балкански посткомунистически тарикати!!!!Виж Украйна,за 3 месеца мамата й ....!!

55

МРАВКА

преди 10 години

ТОЯ Б...УК СЕ ОПИТВА ДА НИ ЗАДИГА ПРАЗНИ ЧУВАЛИ. НИЕ НЕ СМЕ *** ИЛИ НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. КАКЪВ НАОРЕДЪК ВИЖДА ТОЯ С ЕДНО ОКО?АЗ С ДВЕ ВИЖДАМ ЧЕ СМЕ МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ ПРЕДИ 1987Г. ЗАЩО ЛИ НЕ СИ ГЛЕДАТ ТЯХНАТА СТРАНА АМИ СЕ МЕШАТ В РАБОТИТЕ НА ВСИЧКИ СТРАМИ? СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ИЗОЛАЦИЯ НА С.А.Щ. ОТ ЦЯЛ СВЯТ. ВАШАТА СТРАНА Е АГРЕСОРА НА ПЛАНЕТАТА.КЪДЕТО СТЪПНЕТЕ ТРЕВА НЕ НИКВА.СЛЕД ВАС САМО СМЪРТ И РАЗРУХА.

54

Анонимен

преди 10 години

До АнонименГрешен пример с Полша. Виж им дълга и после сравнявай с България. Да не говорим,че промените там са започнали 10 години преди България.

53

Анонимен

преди 10 години

на тоя бих му набил една хубава глава, че да му разкрася още малко физионимията.. сигурно газ пикае че още съществуваме, ама така е , както вървят нещата ще съществуваме далеч след като америка е един лош спомен с надутата си под налягане икономика.. може и да сме бедни ама сме тук

52

101% Анти ЕС*

преди 10 години

По-долу прочетох едно мнение,автора на което смята,че плана "Ран-Ът" бил измислица на Позитано 20,да се съботирала демокрацията или нещо такова.Питам същия индивид,какъв комунист според теб е члена на Федерация Царство България - Георги Ифандиев,който също е коментирал толкова много тази прословута и упорито укривана и до днес икономическа програма?

51

Анонимен

преди 10 години

До ПетровПетров, извинение, както един колега по-долу ти е написал, трябва да искаш от БКП/БСП, Ликанов, О.Дойнов и цялата комунистическа клика. Ще добавя и Доган, Местан, Волен и др.Не ни е виновна Европа, че ние като народ не прочистихме веднага след 90г. всички комунисти и не ги забранихме със закон.Та, когато отиваш да пускаш бюлетина следващия път си помисли за кой го правиш.Европа и Запада не могат да дойдат и лично да ни управляват държавата.

50

Анонимен

преди 10 години

За КАКА ДЕМОКРАЦИЯ никога нищо не е достатъчно,докато не се превърне райското кътче в пустиня!!Тогава се пренасочва към друг и така............!!!!

49

едноокия

преди 10 години

На този кьоравия с едното око му пожелавам gangbang , да го плющят Котоошу и Митьо пищова заедно , така че да му изскочи и другото око

48

Анонимен

преди 10 години

За тия 25 год. напредъкът наистина е голям във всички направления: образование, здравеопазване, иконоика, сигурност и т.н. Всеки е свободен да си избере на коя банка да се зароби я с нова 10 годишна кола или пък с апартамент до живот. Само шистовия газ ни липсваше