341

Анонимен

преди 10 години

До Тервелведнага-един от 5000-души, благодарение на които интернет. И конкретно 98% от софтуера по всички сървъри по света, включително и тези на днес.бг. 19 българи се занимаваме с тази част от света, 17 от които вече са далеч от ***. И по-другия месец още един ще е далеч от ***, съветския ***. НА!

340

Анонимен

преди 10 години

Май много малко *** останаха които защитават или вярват на USA

339

Анонимен

преди 10 години

Русия да въдвори справедливост - половината Украйна е Руска земя, останалите са с папата - да търсят пари от фалиралия ЕС .

338

Анонимен

преди 10 години

До 391 Хюстън те търси.

337

до 392

преди 10 години

Е как какво предател-*** на чужди интереси.Само една по-голяма криза и всички ще сме с по 500000 лв заплата ,а парите ще са като салфетките ,но родните и алчните не го научиха!И 90 те беше точно такова време ,а тея гледаха как да правят пачки.

336

Анонимен

преди 10 години

До 376и какво направи Русия за нас? Ахмед Доган, Лютви Местан, Ахмед Абашев-пак ни управляват турци. Само дето сега са техни турци. Същата работа. 1/6 от българия говори турски, още близо толкова са роми. И кой ги научи да не плащат ток, вода и да не се подчиняват на никой, ако не русия и бкп?

335

Анонимен

преди 10 години

Някой *** преди два дни питаше къде е Путин :) Ей го на!Те руснаците по принцип траят траят и после разбъркат маслото на танковите двигатели.

334

Анонимен

преди 10 години

Я чакаи да видиш ти каква къса памет имаме. Тая ли русия дето подтикна сърбите да ни нападнат. Тия ли дето отидоха да се молят на турският султа ДА НИ ПУСНИЛ МАЛКО КРЪВЧИЦА.Ами за ДОБРУДЖА .Я със голямата памет разкажи ти нещо ,за ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ. А ПРИ ДОИРАН я *** им виж гробищата . А че сме на страната на губещите и да плащаме репарации до 1988г. Още да ти припомням ли бе ОВЦА ПРОСТА А ЗА НАИ СКЪПАТА ГАЗ ВЪВ СВЕТА ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ

333

Анонимен

преди 10 години

Късно е вече, европидали, като не искахте Русия в Украйна да си бяхте стояли в EU, сега ревете, свърши се, тиктакането започна. Имахте 22г да си играете на демокрация и в България и милиони българи платиха много скъпо. Сега разбирам, защо 1944г някои са ги накачили по дърветата. Жалко за многото невинни тогава българи, жертви на разни шумкари, но историята май се повтаря.

332

HELLAS POWER

преди 10 години

GRACKATA ARMIQ E GOTOVA DA SE BIE ZAEDNO S RUSIQ SRESTU VRAGOVETE BA ORTODOXIATA..UKRAINA E PREDATEL I APOSTATOS NA ORTODOXIATA.ZATOVA ROSSIA MOZE DA VLEZEELLADA STE PAZI ELLINITE VAV VOLGARIA I TURKISTAN. ZATOVA STE VLEZEM TAM.ZHTO ROSSIA...ZHTO HELLADA !!!STE IZBIEM VSICKI NASI VRAGOVE,

331

до 363

преди 10 години

Виждам ,че си горд мияч на чиниики!Е беше за хора като теб до 2007 ,в момента ще се върнеш с подвита опашка ,че и по беден от времето когато си тръгнал.Иначе точно хора от твоя калибър са без право на мнение по какъвто и да е въпрос!

330

Анонимен

преди 10 години

До тия въздухари,дето защитават американците(те не са повече от двама -трима във форума).Я кажете първо как намирате намесата на САЩ в Югославия преди години и според вас кой точно запали чергата в Украйна.Защото това поведение на Путин сега е следствие на нещо.И въобще тези територии какво общо имат с Американския континент.

329

Анонимен

преди 10 години

Украинците са Като нашите Македонци.. дори още по-лошо през 5г, си сменяли етноса.

328

Анонимен

преди 10 години

До 368мечтай си хлапе-тези дето ставаме, не ни дреме къде сме. Ама от близо 4000лв заплата отивам на близо 4000 евро, ама няма да слушам пишлемета дето не знаят разликата между *** и слива да се правят на гъзарчета с 20 годишни изпотрошени мерцедеси как си вярват, че путин само тях чака да дойдат, за да ги залее с пари. Пък че името не могат да си напишат-на кой ли му дреме(освен на хората, които биха могли да им дадат пари, ама трябва да вършат работа).

327

Анонимен

преди 10 години

Всички важни газапроводи към Европа минават през Украйна, където няма руско население. Украйна може доста мръстоии да направи на Путин.Поведението на Русия предопределя резултатите от изборите в Украйна. Единствено Путин може да разчита на Тимошенко, която утре ще е в Москва за преговори! Как така тая я извадиха от панделата бързо-бързо? Нали беше крадла?Сега Крадлата ще е в центъра на уреждането на кризата!С Путин ще са миротворци, а накрая на година и - Нобелова награда за мир?!!!

326

Анонимен

преди 10 години

До sostin, Защото ве4е не ни искат и ни трябва виза ***. Ина4е последно на моя мъж баща му работи там преди 5г и взимаше по 3000 евро заплата бе, но неможе ве4е

325

Анонимен

преди 10 години

До 363Резолюция 1386 от 20 декември 2001 година на Съвета за сигурност на ООН за Афганистан, също има и за Босна, Косово и т.н.За Украйна и Крим няма никаква санкция на ООН, така че това което прави Путин си е чиста военна агресия

324

Анонимен

преди 10 години

Kakuv FLOT ? Do 2042 g toi e russki, ima dogovor.

323

русофил

преди 10 години

Слава на Руската Армия, освободила Европа и света. Слава на Руския войник дал толкова свидни жертви за отечеството. Слава на християнството. До гроб да се борим срещу юдейскта гмеж, нечистоплътна и противна зараза.

322

Анонимен

преди 10 години

ако не стане ядренна воина антируската политиката на запада още повече ще обедени руснаците като нация и надявям се когато руснака копува западна стока тои да знае че тои убива руският народ по такъв начин може да не е с добро качество ама руско да е хаиде японски,кореиски продукти може американски и западни не русия си има всички необходими ресурси за живеене наи вече природни ресурси може без западните ***