10

онбашията

преди 10 години

До Пацовсе пак ти цъкнах плюс, щото си прав. аз може и да не искам европата, ама *** я иска, въпреки това приема всяко европейско нещо на нож.

9

онбашията

преди 10 години

До Пацокой иска западна европа? който иска да ходи там, границите са отворени. аз искам шкембе чорба, остъклени балкони и да си гледам домати на терасата

8

Анонимен

преди 10 години

КОЙ СЕРВИЗ ПЛАТИ НА ДЕПУТАТИТЕ

7

Пацо

преди 10 години

Ние сме си идеоти. Все даваме за пример западна европа, все натам искаме да ходиме, но когато тука някои реши да приемем добра практика от там и ооо ужас тука неможело. Ганъо като няма 5лв. у джоба няма и кола да има. Знаете ли колко струва да имаш кола в Германия или Англия, Холандия. Особенно Лондончани 70% нямат кола защото е скъпо. Та ганъо вместо да олива паркинга с масло и да прави опасни интервенции, да си прави сметка, колата е разход, да плаща данък, застраховки, винетки и ремонти.

6

златко

преди 10 години

Вие пък големи техници се извъдихте.

5

край

преди 10 години

Махнете колите от тротоарите, градинките и детските площадки с жестоки глоби. Аргумента няма къде да се паркира е ***. В нормалните държави /даже Сърбия, Гърция и Турция/ още по малко има къде да се паркира безплатно и пак няма коли по тротоарите.

4

Ели

преди 10 години

Сядаш на пейката пред блока и обсъждаш комшиите....500лв!

3

Анонимен

преди 10 години

Хайде да дойде някой и да ми каже че ме глобява 1000 лева докато съм вдигнал капака и ремонтирам нещо по колата. Само чакам да дойде и да му кажа че проверявам маслото на двигателя и слагам течност за чистачки, а ако не му се вярва да ходи да пие една бира в близката кръчма и да не ме занимава с тъпотиите си.

2

Бай Иван

преди 10 години

"Според него ще бъде разрешено на собствениците на колите да извършват дребни ремонти като подмяна на крушка или смяна на гума, които са записани в упътването на автомобила."оффф сега ще ме карат за смяна за фара да разглобявам двигателя.

1

Анонимен

преди 10 години

Този закон едва ли ще се приеме, а дори и да стане, ще бъде поредния закон в България който никой не спазва.