82

Мунчо

преди 10 години

Скривай се мишок! Вземайте и се махайте всички, които от 24 години доказвате, че не ставате за държавници. Трябва коренно да се променят муцуните, които ще ни управляват и да в ясно, в чуй интерес управляват. А не като сега червената олигархо-комунистическа *** на ДС вече 24 години властва в условията на демокрация, под ралчични форми и лица.

81

Реална Промяна

преди 10 години

Само Атака ще измъкне България от батака.Това е видно и без въоръжено око.България неиска партиите които управляваха страната ни и за 24 години преход ни докараха до най мизерната страна в света както и пред Гражданска война!Сидеров-Бареков в Парламентарен съюз и битка срещу мутри-крадци-лицемери които за тези години мутрокрация отнеха освен парите но и ценностите на Българина!

80

нино

преди 10 години

Еййй тоя *** го слушах, какви глупости говори все същите, мутра, тоя ни довършиии, изтреби ни като единна нация, ДА СЕ МАХА такива не ни трябват, тоя също е част от ДС, та тоя е престъпник трябва да е в затвора, *** !

79

Циника

преди 10 години

Някой по-долу отбелязва, че *** не можел едно смислено изречение да каже. Ами не може, защото се опитва да се отграничи от естественото си бизонско състояние. Като всяка живинка на тоя свят, и той би могъл да осмисли своето съществуване само ако се доближи максимално до същността си. Затова и най-смислена би могла да бъде изявата му на публични места, ако просто каже едно дълго и протяжно "муууууу"

78

stariadub

преди 10 години

От Пловдив съм , видях рейсовете с кърджалийски и хасковски номера които минаваха през един булевард и се замислих колко *** народ сме наистина, същото е предполагам и в София ако не и по зле-много *** имаше. Много прости хора живеят в България, това е истината, а простите хора ги манипулират лено, жал ми е за България...няма да се оправим никога защото в поп голямата си част народа е *** и неук, благодарение на кой знаем като погледнем историята 70 години назад...

77

Последно

преди 10 години

ГЕРБ се включи в състезанието - няколко хиляди на площада в Пловдив Най-голямата фенка на кмета Иван Тотев - емблематичната ромка баба Райна, пристигна на протеста със знаме на ГЕРБ и национален трибагреник, за да подкрепи любимците си. Баба Райна е известна в Пловдив с това, че кметът е особено благослонен към нея, като я допуска в общината и дори и на общинската сесия. Лидерите на ГЕРБ бяха посрещнати в Пловдив с плакатно недоволство. Почти целият град е облепен с транспаранти, призоваващи да бъде потърсена отговорност за връзките между Бойко Борисов и силовата групировка СИК.

76

Циника

преди 10 години

Сашо Диков още ли е жив, тоя *** бе?!

75

Анонимен

преди 10 години

Тъпака си е ***, пак плещи глупотевини бате ви бойко, едно смислено изречение не може да спретне.Никога повече ГЕРБ !

74

Анонимен

преди 10 години

Хахахахахаха...Шамара направи Сашо Диков смешен!Един простичък рапър със селски език, но откровен направи на мармалад и Диков и Нова и Тиквата..... Когато си на страната на ИСТИНАТА дори и поднесена селяшки ти си силния!Браво Шамарче, въпреки че не ми допадаш изобщо.

73

KASAPINA

преди 10 години

DA PARAT NA OLIGOFRENITE NO TI KAKVO PREDLAGA6 PARAT NA TURCITE AKO TI HARESVA DOGAN DATE KUMANDVA TO OTIVAI VAV TURCIA . ISKAM VAV BALGARIA DA SE KOMANDVA OT BLGARI ANE TURSKI MAVIOTI .

72

anonimen

преди 10 години

nay prostiuat ,tap i negramoten prenier v istoriyata na BG.Narode opomni se i pove ne dopuskay tazi tikva da se podigrava s nas

71

киро

преди 10 години

С Емо Фаса цакаха карти и се разхождаха с правителствения самолет да си играят мачлета."Държавата е наша ,гората е наша ....." казваше Етрополската мутра.Да духат супата комарджийски ***!

70

Циника

преди 10 години

Тикво, я кажи сега, ще направите ли оборот на крайпътните кръчми, за да нахраните на връщане с престояли кебапчета доведените под строй несретници, наречени от вас симпатизанти на герб

69

БУДА-ла

преди 10 години

Току що, Бойко Борисов влезе в игра на стадион Локомотив. Направи първо докосване на топката и подкани съотборниците си да се изнесат напред... Резултата сега е 5:1 за Локо Пд.

68

Анонимен

преди 10 години

До АнонимниятПрав си. Напоследък се замислям защо на някого му трябва да се бори въобще с комунизма след като той не става като начин на управление. Струва ли си труда. За съжаление никой не дава отговор на този въпрос. Очевидно лидерите се нуждаят от комунизма за да имат просто враг пред себе си и това е начин да оправдават своите действия. Сещам за една древмногръцка сентенция: "реакцията срещу идеите е пропорционална на заплахата която те представляват за застаршените от тях".

67

лекия

преди 10 години

парад на *** в Пловдив

66

Циника

преди 10 години

Тикво, знаем че бизоните нямате съвест и каквито и опустошения да напарвите вие пак искате да се върнете, но пък и ние знаем, че на вас бизоните мястото им е в естествената им среда - някъде из прериите, на поне 300 км. от каквото и да било населено с човеци място. Тикво, много скоро ще бъдеш пратен там, а ако упорстваш, може и в зоопарк да те настаним

65

Сретан

преди 10 години

И аз допуснах грешки. Взех си поуки. Ще се компенсирам....Чакай ме...

64

Циника

преди 10 години

Тикво, има ли друг случай в историята на държавното управление, в която и да било държава, в която човек заемал дадена позиция да не знае как да я определи

63

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ ЗАВИ

преди 10 години

Ей тоя наглия трябваше само него да гръмнат и всичките щяха да си седнат на задниците.Нито протести щеше да има нито нищо.Не го е срам тоя *** разсипа България и пак има наглостта да претендира за нещо???Аз не се сещам в момента за по нагъл и долен човек от тоя!