198

Христо

преди 11 години

Писна ми всякакви ренегати да искат извинение от Българите,Турци,Евреи,***,сега и Чехите всички искат извинения не!на никой не се извинявам не!

197

....?......

преди 11 години

E sega всички нормални хора какво трябва да направим?! Може би да изпонамажем с ла**** навред де що носи западни имена и послания?! Тъй ли? За да се изравним с вашето просташко и чалгаджийско ниво. Знаем, че любимият цвят на всички изп3д3рестени либерасти и "демократи" е розовият, но защо трябва по такъв селски и нескопосан начин да си избивате комплексите, питам аз.

196

Одисей 1

преди 11 години

221 *** , фашизъм е имало само в Италия в Германия на власт бяхя нацистите тоест Германската работническа национасоциалистечска партия

195

Анонимен

преди 11 години

"Паметника на съветските воини освободители в София" - това определение "освободители" е тяхното мнение за нещата, което по никакъв начин не ме задължава да ги смятам аз за освободители. Моята гледна точка е друга. Тези войни са помогнали у нас да дойдат на власт една група хора, които са се постарали да унищожат всичко живо което не е съгласно с тях. Какво представляват комунистите - мекерета, крадци, нагаждачи и убийци. Създали една система в която се издигат най-големите негодници.

194

Одисей 1

преди 11 години

Това е така наречената крворазбрана цицливизация на комунистите , понеже чужди езици не говорят ,а р-я смятат че е по лесен и че го знаят , затова приемат по свойски всичко руско , западното ги отблъсква защото не могат да разберат езика , те и руския не знаят като хората , понеже той е труден език , богат и сложен , но се вживяват в своя русофилизъм , пак си остават същата *** , аз уважавам р-те защото са си Велика сила но съм дистанциран спрямо тях понеже те единствено могат да ни асимилира

193

Анонимен

преди 11 години

Вдигнете паметник на Хитлер на негово място след като го демонтират.Да ви e.а майката смрадлива комплексарско - фашистка

192

Претория-ЮАР

преди 11 години

Монумента на Окупационната Червена Армия - ***, да си го взимат колхозниците, заедно с русофилите, сегашния кабинет и Станишевата партия и да си ги заврат в ... някъде в Сибир ако щат. Не може представител на ЧУЖДА държава да ИЗИСКВА неща от НАШАТА държава! Руското Външно Министерство да върви на п**ката си майна! Не сме им длъжни с нищо. Те трябва да се извиняват, понеже заради техния престъпен режим и техните днешни *** сме най-бедните в Европа!

191

Краси

преди 11 години

Русия е загубила над 20 милиона в тази война и е много чувствителна към своите военни паметници,никъде в Европа не си позволява да поругава Съветски-Руски паметници,дори в Берлин общината се грижи за паметника.А у нас ни я толкова години не ремонтирахме паметника на Цар-освободител/паметник на страната която ни освободи от Турско робство!?/позор,добре че Русия ни даде пари за ремонта!!!един велик Българин е казал-Не народ а ***,болно ни е но е вярно!!!

190

бее

преди 11 години

И ние искаме наказание для откраднатата Болгарска исторя.....ама ьок!!!!

189

Пропан-наБутан

преди 11 години

Искам Русия да ни се извини за газовия геноцид! За това, че 7,5 милиона българи плащат най-скъпия газ в Европа!!!Извинете се!!!

188

един

преди 11 години

Паметникът от Борисовата да се премести в музей. Паметникът в главите на т.нар. русофили, които са готови да подарят на Путин България, няма как да бъде оцветен или преместен. Попитайте някой от тези любящи СССР- дали биха поискали от руснаците да построят паметник на братята Кирил и Методий на Червения площад- все пак на тях дължат азбуката си!

187

до 195

преди 11 години

Прашка носи баба ти, а ти си безпросветен , невежа, закостенял дъртак!

186

Българин

преди 11 години

Защо не съм чул за подобна проява в Германия?

185

Одисей 1

преди 11 години

203 както виждаш нито на Шипка нито на Руски паметник им се случва нещо , задавал ли си някога въпроса защо

184

Одисей 1

преди 11 години

203 както виждаш нито на Шипка нито на Руски паметник им се случва нещо , задавал ли си някога въпроса защо

183

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н 203, то няма лошо. Да го преместят този паметник в Музея на комунизма и готово.

182

историк-анализатор

преди 11 години

Предлагам 3 дневен траур в цялата Държава защото паметника е розов а не червен. Претенциите на Руснаците са повече от смешни. Все пак сме суверенна държава а не Задунайска република. Какво ще кажеш другарю Путин по този въпрос а....

181

25814

преди 11 години

Благодарим на Братската Съветска Армия, че ни освободи от Вардарска Македония, Беломорска Тракия и частната собственост. Благодарим отново.

180

крепосни селяни

преди 11 години

От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба. Единствената публикация по темата е "Реквием за Венци" в сп. "Отечество" от началото на 1990 г

179

Obelix

преди 11 години

Драги българи. Не се чудете защо живеете толкова зле след като има толкова руски слугинаж в Родината. Тези мразят свободна България ,а за Россия ще си съдерат дупенцата.