54

Атакист

преди 10 години

Питам всиучки герберасти: Я кажете не ви ли е срам от вашият вожд Тиквата, че неговата партия получи 1 милион лева субсидия за първия месец за това че е парламентарно представена политическа сила, а той и скапаняците му от партийката не влизат даже в НС и в залата???Скапаняци!

53

хамалина

преди 10 години

Епизод 31,епизод 32,епизод 33-ега ти латиноамериканската сапунка!

52

Атакист

преди 10 години

до 92Герберастче, Сидеров ходи на работа в парламента, за разлика от твоя идол-вожд Тиквата който получи 1 милион лева месечна субсидия затова че е в парламента партийката му , а той не припарва даже там.

51

прокурор

преди 10 години

Последните указания на ВСС и на Гл. прокурор са:-Всички които са честни, работливи и не са свързани с мафията постепенно да бъдат уволнявани. Не е необходимо такива съдии да развалят атмосферата на съдебната система. Който обаче е уволнен за връзки с мафията да бъде възстановен защото тепърва ще имаме работа с честните хора, които трябва да бъдат смачкани.

50

До атакиста

преди 10 години

Къде ти е агата ,или пак се е скрил под някоя маса и с колко вдигна заплатата и пенсиите на хората ,за тебе знаем че си на хонорар но иде видов ден ..........

49

CENZOR

преди 10 години

Falirali obeshtanija bol ,Falirali politici ZerOOOOOOOO

48

~

преди 10 години

До Марио-38-На власт ще дойдат:Партия "Босфор тв",Партия "Нова /***/",Партия "*** 3", Партия на тв СКОТ и Партия "Анал1"Ще има и етническа група с членове:родата на Халваджян,Казасян,Бохосян,Захаросян,Тъпосян ! Без това постоянно им гледаме тъпотиите и им слушаме простотиите,така,че с нищо няма да ни изненадат!

47

Атакист

преди 10 години

до 90Оплачи се на Цацаров ве, смешен! Той щял даже да го арестува!Смешен герберастки кавал, марш на сбирщината от *** при Орлов мост да покрякаш малко!

46

баба трифонада

преди 10 години

Аааа *а с барут

45

stefan

преди 10 години

До Наблюдателa,ti mnogo li si inteligenten? carvul takav

44

Анонимен

преди 10 години

До 79Турчин + националист + социалист = турски националсоциалист.Вашия шизофреник трябва да бъде арестуван, или най-малкото изритан от парламента. Нацистите са забранени със закон, защо тогава фашистите не са?

43

той

преди 10 години

,,Морга на политическите трупове''-плакат визиращ Парламента.Точно.След 25 години демокрация Мафията победи държавата''-Г.Марков.,,Тия са навързани като свински черва''-Татяна Дончева за депутатите....Но другарите продължават напред.

42

злодей

преди 10 години

До james1 -През последните години се създаде нова професия -"мършояд"!Това са абсолютни бездарници, които се възползват от отворените архиви ,преписват данни,после ги публикуват и печелят яко!Такива са Антон Тодоров,Христо Христов,Иво Минджев,Огнян Стефанов и други лешояди!И ти полагаш големи усилия да се приобщиш към ятото!

41

ПГ-АТАКА

преди 10 години

Волен е винаги в Парламента защото НАРОДА така ИСКА!Вие явно не сте НАРОДА които плюете неистово по него?!Кажете си честно какви мафиотски интереси защитавате?!Волен Николов Сидеров винаги ще е в Парламента и ФАКТОР в страната само и единствено заради Българския Народ който100% го избира!Не се задушавайте в нерви и мъка защото ще ви се запушат пак капилярите-ще получите инфаркт и ще умрете без да видите следващото влизане на Сидеров в Парламента.ПГ-Атака иска да сте живи да гледате!

40

Анонимен

преди 10 години

До ОТ СЕЛАТА-ПОДПИСКАБолен да си хподи на 4 км, всичко друго са празни приказки на един ЛУД

39

Анонимен

преди 10 години

До ****Той не е *** а още го е яд,че го привикваха с право по прокуратурата, а иначе си е чисто ***(визирам джуджето мишко).

38

Анонимен

преди 10 години

KOITO STA4KUVA ZA PARI E ***

37

бай Иван

преди 10 години

Ново прeгрупиране на комунистите в кръгова отбрана с Надежда Нейска,Миглена Пръмова,Татяна Дончева.В средата другаря Сергей.От сега започнаха да рекламират отбранителната тройка за следващите скорощни избори.Другарю Станишев,жените не са за "бойна"отбрана ,а само за любов.Но тъй като са вече в пределна възраст,понятное и за второто да не стават.Кауза PERDUTO....

36

Наблюдател

преди 10 години

Тези иначе така"симпатични ителигенти" от ден на ден стават все по-безумно Ж А Л К И!

35

ВИЖТЕ СЕ, БЕ!!!!

преди 10 години

Хахахаха,Вижте се бе!Снимките сами говорят за себе си!!"Умни, Интелигентни, Млади, Симпатични, С бебета, С деца, С 4000 лв заплата "...Хахахахахахаха!*** е комплимент за вас!