57

Анонимен

преди 10 години

Като го няма Боко, комисията по аферата Белене да заседава и привика Сергей! Къде ли са потънали повече пари?! И да допълня 40 - метрото! От 1982 год. Метрополитен го започна, а може и от по-рано? Ами съсипаните детски градини, пък сега нямало места! Ами приватизираните на изхода предприятия! И куп червени далавери!

56

марсианец

преди 10 години

Ako е играл табла сигурно е на Марс :))

55

Анонимен

преди 10 години

Чудно ми е ако самотета катастрофира и пътниците измрат на кого ще поднасят съболезнования като незнаят кой е бил на борда

54

Гуньо

преди 10 години

До 52Любопитно ми какво си се загрижил дали има кой те "обслужи" с правителствен самолет като си имигрирал? Всъщност не мога да разбера - за България ли те е еня или за това, че няма как да си имигрант пък да продължаваш да ползваш безплатно авио услуги? За изпадналите в беда българи в чужбина не се кахъри - те не са имигранти и държавата се грижи за тях.

53

Анонимен

преди 10 години

Отишъл е да се крие при Пашата, там да го търсят. И дано го намерят преди Сретан, че никакви бронирани коли няма да му помогнат!

52

ivianoff

преди 10 години

В СЪРБИЯ Е,ША ЗНАЙТЕ!

51

sostin

преди 10 години

Дип че Бойко е летял на сам на там с тоя самолети и хиликоптери , иначе всичко друго ни е наред та те тва е най-важното и най-големия проблем сега , както и въобще последните 24 години.

50

тихата_стъпка

преди 10 години

Има само едно логично обяснение за повторното му неявяване и то е, че Борисов бяга от отговорност. И само не ми минавайте с номера, че имал много важна работа, щото от месец не се е мяркал в парламента. Разбирам го донякъде, после пак ще трябва да се оправдава, че не бил на разпит, а на нещо като "разговор как да се подобри летателната подготовка на пилотите".

49

Богдан

преди 10 години

Лаков,през февруари отърва линча във Враца,но тази зима няма да ти се размине,остави Борисов и се поинтересувай какви ги е вършил твоя Сидеров като е летял с "Луфтханза"и после в Париж!

48

chach

преди 10 години

ima edno kuche samo to moje da go nameri.kazva se sretan.

47

Анонимен

преди 10 години

Тиквата търси убежище в САЩ по примера на бягството на Дянков, за да спаси откраднатите милиарди от бюджета.

46

Анна

преди 10 години

Оставете Бойко,по-важно в момента е какво прави Орешко,ама май нищо не прави...

45

БББ

преди 10 години

До 49Смешко, една държава се управлява здраво, а не нежно! А, за да управляваш нещо трябва да имаш опит, т.е. поне бизнес да си ръководил! Не може един нежен по душа и слабохарактерен човечец като Станишев да управлява дори и тоалетна! Преди да стане министър председател е бил нещо просто един асистент... Смях!

44

аа

преди 10 години

Това е нетипично за Винету. Той винаги е там и навреме. В центъра на събитията. Е, с има-няма два три дни закъснение но Миролюба го коригира по новините. Та, спомнете си Катуница, Бисер, Сарафово, февруарските протести. Не беше ли там? Не вземаше ли правилното отношение? Не прояви ли геройства? Даже кокичета премести от пътя на жестоките шофьори-камикадзета. Та и сега. Нямало го. Тук е. Просто е отишъл да порита с тигрите и ще изненада цялата комисия като се появи потен и нахъсан за бой с Лаков

43

Емигрант

преди 10 години

Бойко е единствени български управляващ помогнал на българи изпаднали в беда в чужбина и пратил им правителствения самолет да ги прибере в родината. Преди него нас емигрантите ни имаха за умрели и не се интересувахе от нас. А колко хора е спасил с правителствения самолет като пращаше лекари на място или превозваше болния до болницата където са подходящите специалисти. Тази комисия е подигравка с всички българи за които Бойко се е погрижил. Дай боже повече такива "Тиквуни" на България.

42

Ясен

преди 10 години

Aма как планината беше по-ниска и от торено хълмче, докато Мохамед беше на власт, а сега през смях, шеги и закачки заедно ще разнищват корана...

41

ЧОЧО

преди 10 години

*** БОРИСОВ четири години си правеше каквото си поиска. С журналистите работеше на принципа ,,когато говорите с мене ще мълчите''. На този МАФИОТ и ОЛИГАРХ мястото му е в ЗАТВОРА.Само *** могат да повярват на този ***.

40

Анонимен

преди 10 години

Кастрати смотани, никой не ги бръсне за сливи вече

39

БББ

преди 10 години

Боко може да е всякакъв, но аз съм благодарен, че успя да завърши магистрала Тракия и Дунав мост 2! Двата обекта бяха почти загубени каузи, но с натиск бяха завършени! Шапка му свалям за това........

38

танкист

преди 10 години

абе истината е една с винету е свършено, дори и орешака да си тръгне което е много вероятно тия дето редят пасианса отзад няма да рискуват да пуснат рапоня щото ги чака същото като мсега протести, най вероятно лека полека ще се обезличи докато един ден не прочетем новината че си е получил едни 9мм или се е поминал от ифаркт покрай картофите и сланината.