54

Анонимен

преди 11 години

Сега *** потрива крадливи ръчички в сараите си-с един удар-2 заека.Отслаби още повече БСП и тя става все по-зависима от него.И разделя обществото етнически,дразнейки ни с назначенията на губернатори и министри.Разделяй и владей.Трябва да сме единни,за да ги преборим тия мерзавци.

53

Юруш

преди 11 години

Комунистите пак продадоха държавата - този път на турците. Жална ни майка. Пак ще има предимство за тях навсякъде. Пак ще се мъчат да въвеждат турския в училищата. Така и не разбраха комунистите че който се е хванал с Доган, хаир не е видял

52

Анонимен

преди 11 години

Назначаването на Пеевси било грешка? Грешката се казва Станишев!

51

Анонимен

преди 11 години

Доли ГЕРБ! АТАКА ПОБЕДА!

50

bgsoldier

преди 11 години

49, това трябваше да стане още на 12 май? Кой и по какъв начин си представяше тези да ни управляват - тези лица, които преди 4 години ни се смееха и подиграваха в буквалния смисъл на думата, те самите са изнизани от задкулисни игри, а ни убеждават в обратното.Толкова ли нямаше специалисти, че да назначат на този пост най-големия специалист, ама по мутренските дейности. Абсолютна подигравка с българския народ, гафовете им излизат много рано. Протестите са показателни - България не иска тези лица!

49

Гражданин

преди 11 години

Да върнем България на гражданите с ..... Делян Пеевски!ХАХА ХА! Това не може да бъде истина!!! Може ли изобщо някой да е толкова нагъл?!?

48

Анонимен

преди 11 години

Станишв никога не е бил мъж

47

Анонимен

преди 11 години

Гледах част от интервюто случайно-БТВ не гледам,изтрила съм тая "медия".И са пореден път се уверих,че съм постъпила правилно-Роската Петров не можа да скрие сервилниченето и малко дете би разбрало,че въпросите са уговорени предварително.Жалка картинка.А Гризачът щял да си понесе отговорността,обаче нямало да подава оставка.Е как се носи политическа отговорност тогава?

46

коце

преди 11 години

вси4ки зам.министри от дпс вън.тук е БЪЛГАРИЯ тапаци.

45

Анонимен

преди 11 години

По пишещите в сайта отдавна се вижда, че са поддръжници на сега управляващите. И те като вождовете си, на черното казват бяло. Но онези горе, знаят защо. А усмихнатият от снимката, какво недоразумение на съдбата! Каква наглост! Той пред *** ли смята, че говори! Е, това че не казва нищо, се вижда!

44

steiger

преди 11 години

Тия нагли типове няма лесно да сдадат властта. Ако имаше читави профсъюзи можеше да помогнат, но явно и те са подкупени както и, Сидеров, за да подкрепя плановете на БСП и ДПС.

43

Анонимен

преди 11 години

Това което направи правителството, че се съобрази с улицата е достойна за уважение постъпка и хората от улицата трябва да го признаят. Оставете да работят избраните от народа управляващи, а не да се продължава със стачки и крясъци оставка. Оставката води до бъркане отново на бедните в джоба или вие там не сте толкова бедни, а гоните чужди интереси.Има време за недоверие на правителството не бързайте хора.

42

pancho villa

преди 11 години

егати пича,ни срам ни очи

41

az

преди 11 години

На Станишев все Борисов му е виновен.Аз питам,Борисов ли избра Пеевски за шеф на ДАНС и по този начин се подигра с интелигентността на бълггарсия народ?

40

социалист.

преди 11 години

Станишев след тази издънка трябва да подадеш оставка като председател на партията и да напуснеш парламента. Такава издънка е просто идиотщина. Наистина предаде избирателите на БСП

39

Отговори ми Сергей

преди 11 години

По времето на БАЩИЦАТА Бойко Борисов закриха фирмата. 2 010 година. / Безработен съм де. На 58 лазарника. С ТЕЛК 66 %/. Какво ли не пробвах, не би.Та реших да те питам Сергей: Пак ли ще се ползват с преференции хората изповядващи исляма?Защото по време на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, където преобладаваше турска реч бизнес за българите НЯМАШЕ. Евентуално на най-мръсната работа и с по-ниско заплащане.Подписвам се под твърденията си: Тинев

38

bgsoldier

преди 11 години

Вече дотам се стигна, че турците взеха да ни управляват - местан се разпорежда в парламента, областен от дпс за гр.Пловдив и Благоевград???, депесар и за ДАНС - това не е нормално, протестите са колосални, вижте само в София в почивен ден какво е положението! Станишев преди 20 минути повтаряше всичките глупости, които сме чували от него! Пак Герб са виновниците, само тази дума се чува от гнусната му уста! ОСТАВКАТА ви е наложителна и колкото повече я бавите, толкова по-лошо става за вас! ИЗБОРИ!

37

Стани Шеф

преди 11 години

Тоя МЕГА *** веднага да се меха, че се насрл до ушите...

36

Анонимен

преди 11 години

Серго- *** се на метеното! С "извинете" няма да минеш! Хвърляй оставката, ***!

35

Анонимен

преди 11 години

Станишев,Сидеров и Местан са забелязани на турската граница в светлозелена жигула , обявена е и награда за заловилия ги 100лв и билет за първия ред при публичниното замеряне с *** и мазане с катран и перуш !