41

до 35

преди 11 години

"А да го чу да представи доказателства?!"+Защо да го чувам, като АЗ СЪМ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО. Моето семейство е доказателството!Четири души - четири висшиста. Двамата магистри. И ВСИЧКИ РАБОТИМ В ЧУЖБИНА. Не че сме отишли за големи пари. Не, че не обичаме родината си. ИЗГОНИХА НИ С ГЛАД И МИЗЕРИЯ. И не се сърдя на децата си за категоричното им заявление, че няма да се върнат в България. Прави са. Излишни сме. На тая страна и трябват тикви, а не висшисти.

40

Анонимен

преди 11 години

Станишев застана пред вентилатора и започна да хвърля л****!Грешката му е че забрави да го изключи от контакта и в резултат се омаза до уши!

39

за 40

преди 11 години

Получаваш не само османската в лицето на Местан, но и руската в лицето на Дмитриевич при това на най-високи цени, като за ''братя'' .....Да изметем руско -турски башибузук от Българския Парламент!България за Българите!!

38

Анонимен

преди 11 години

Вашето време свърши.

37

Анонимен

преди 11 години

До хMоже ли да си толкова неграмотен ?

36

Анонимен

преди 11 години

Някой беше писал-Гласувай за Станишев,получаваш Османската империя.Дали е така?

35

345

преди 11 години

ВИНАГИ КОМУНИСТИТЕ СТЕ БИЛИ НАГЛИ

34

х

преди 11 години

господин Станишев, герп по същия начин уништожи ДПС, НДСВ след това и БСП лидерите,но сега и Бойко и Цветанов си отиват както си заслужиха ,който нож вади от нож умира казват мъдрите поговорки,така че всеки си плаща греховете НЯКОЙ ги забавя но не забравя.

33

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ще спечели изборите с 32%, за бсп. 14.3%!!!Разрешавам да започне плюенето, но само по спокойно другари, да не получите инфаркт!

32

Shark

преди 11 години

До за 30. Ми обръкан ще си я, в герберски тикви откъде мозък да проумее - дебнали са се взаимно, а през това всичко в старната беше на самотек. Хазната се пълнеше само с повишаване на данъци, измисляне на нови такси и глоби, защото нямаха време, а и капацитет, да мислят за друго освен за слухтене. и да, всички червени ГЕРБери и комунисти сте прости пръчки, тук си прав.

31

П.Петров

преди 11 години

Историята трябва да се помни. Точно комунистите са тези, които се специализираха от 1944 до днес в послушване, клеветене, предателство, доносничество. Изключително нагло е от наследникът на един терорист и престъпник срещу правата на човека да говори за "мачкането на хората".Очевадно е, че точно комунистите дърпат конците в компроматите и подсушванията и корумпираните институции, както го правят от 89-та до сега. Комунистите са виновни за мизерията в държавата. Всяка област в която се гласува предимно за БСП е на дъното на класацията по стандарт на живот

30

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 16Жалък си да се гордееш с Е.Димитров!А да го чу да представи доказателства?!В последните дни БСП изкара всичко срещу Цветанов и ГЕРБ, остана да изровите само бай Цвятко, че той не се е изказал!

29

за 30

преди 11 години

Малко съм объркан от позицията Ви - уж ГЕРБ /ЦЦ подслушвали незаконно ревяха черверастите преди седмица, а сега някой подслушва фигури от ГЕРБ и това е ОК ??!!....абе всички ли червени сте толкова прости пръчки :))

28

до 26

преди 11 години

до17 В Бългaрия без Чест идостойнство сa сaмо комуниститеТочно така. И най-вече върлите герберски комунази. Всичките или партийни активисти, или деца на такива. *** герберска чума. Убийци на собственият си народ.

27

Анонимен

преди 11 години

За 20г.,аз също съм омерзен ,от------БСП/ДПС,СДС,НДСВ,......затова са и в опозиция !Те сътвориха ,-----------------НАЙ-ПРОДЪЛЖИТЕЛНИЯТ ПРЕХОД В СВЕТА !

26

Анонимен

преди 11 години

Аве ,това е "манджа" ,която ядем ве4е 23 години и винаги 4ервените кхмери излизат по - 4исти от всякога .Така ли е в действителност оба4е.

25

до 16

преди 11 години

Кво да гледам бре?!?!? Сашо Диков??? Същия, дето Трактора в прав текст каза, че го спонсорира????

24

Анонимен

преди 11 години

Човекън има деца и живее с жена. А при "*** женски *** няма да намериш". Нали той изрече тая мъдра сентенция - една от хилядите му за 4 години. Но то какъвто Буда, такива и будистите. Обзалагам се, че 50%" от тях не знаят какво значи "сентенция".

23

доброжелател

преди 11 години

Съсле, сниши се- ванът с антенките паркира до баничарницатя !! В опастност си :)))

22

Анонимен

преди 11 години

Г.първанов и А.Доган ,...съсипаха Станишев !Той бе м/у чукът и наковалнята !