43

Анонимен

преди 11 години

Хйде пак почнаха платените форумци с проруската пропаганда Що не си идете малко в Русия да сте на хубаво като толкова ви харесват евтините комунистки трикове ???

42

Горко нам

преди 11 години

Горко нам, понеже войните винаги се водят в близост до нас и се започват от САЩ, планирани от главорезите на МОСАД. А какво еврейско и продажно правителство имаме само, извинявайте, в момента и правителство нямаме, и ще сме послушни кукли в ръцете на евреите и масоните, ще ни използват като пешки, в шах матната им война срещу Иран

41

до 40

преди 11 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА много ме разсмя пич хахахахахахахахахахахахохохохохохохохохохихихихихихи

40

do 30

преди 11 години

И турците които последния век са съюзници в ***.

39

Анонимен

преди 11 години

герб ***

38

IVo_1

преди 11 години

Еййййй голяма работа ..... голямо раздухване ... чудно ми е като стане нещо в БГ дали на американците им продънват ушите с това. А и този атентат ми мирише на скалъпена работа. Явно американците имат залежали бомби някъде и сега си търсят върху кой да ги ползват. Да знаете, че ще обявят Иран за виновен и ще ги нападнат чуйте ми думата.

37

до 29

преди 11 години

запада е това което е защото през целия си период на развитие планомерно е грабил и развалял цели култури за да не се появяват на бял свят Ирански и др. Windows и Iphone. Повтарям... технологиите се появяват там където има пари и мир! американците вече 300г. лишават непокорните от тези блага! а преди тях това са го правили англичаните.

36

до 37

преди 11 години

А тебе кой те е изгледал бе ***, нима си плащал като малък да те лекуват или си плащал за учебници? Или си плащал като са те изхранили точно тези дето плюеш.*** ***!

35

Анонимен

преди 11 години

"А вий...вий сте ***!" Абе мулета, що приказвате като нищо не раабирате? Нито е имало комунизъм нито сега има демокрация. Онова беше тоталитаризъм, а това сега е финансово-олигархичен нео-фашизъм (по политически коректному, му казват нео-либерализъм).Айде бегайте да четете, че още сте с жълто край устата.

34

emirates

преди 11 години

тарсят арабин - иранец от хизбула. който търси ще намери е казал ГОСПОТ

33

Анонимен

преди 11 години

Tрябва да се разпадне тая капиталистическа ***! За 200 години съществуване само войни, мизерии и лицемерие са донесли.

32

Анонимен

преди 11 години

Понеже гледам, че разни хора тука цитират Библията и някакви други предсказания, да питам: с какво право съдите други, загинали случайно хора? С какво право се мислите за по-добри, по-висши, по-разумни от тях?Или е християнско да се цитира Библията и предсказания, а не да си спомняш, че хората сме равни и никой няма право да съди другия? Що за изкривен морал е това?

31

до 34

преди 11 години

Двама като си мерят членовете не си слагай дупето!

30

Анонимен

преди 11 години

До до 8Не му обяснявай.Промит мозък, жаден за революция.Предполагам обаче, че е на не повече от 25г.Да му дойде един як социализъм сега, както е свикнал с настоящата слободия в България, че да му забранят нета, и да не може да си купува западна кола...че и да го бутнат да бачка в един завод 30г. и ще се разреве като малко дете.Но, нали да пишеш по форуми глупости е...много яко...та и днешните тийнове се мислят за много умни :)

29

Анонимен

преди 11 години

до 31 прав си такива поражения които комунизма и русофилите оставиха в бг за 50 години демокрацията за 1000 не може да направи.

28

bbb

преди 11 години

Sega e nared nqkoi chesten Hamerikanec da izteshti,da izleze na Lov sys pushkata si,i sled tova da se grymne :D :D :D

27

до 30

преди 11 години

То който няма какво да каже копира чужд коментар :)))

26

до 25 от Реалист 07

преди 11 години

Да те *** в амбициозния и квалифициран кадър, ако беше НЕЩО нямаше да драскаш тука !

25

до 25

преди 11 години

"социализма убива развитието" *** го обясни това на китайците демократ смотан! това което е направено при социализма в Бг за 1000години при демокрацията не могат да го направят!

24

Анонимен

преди 11 години

В коментарите вони на комунанисти русофили- най големите предатели в българската хилядолетна история