32

gggggggg

преди 11 години

Да не бъркаме компютри с компоти..Тя е отличен борец, но е *** като ***..какъв депутат?

31

Анонимен

преди 11 години

Моля те не го прави! Ще те използват и после ще те изхвърлят на ***. Егото на ЦЦ и ББ няма измерение. За своето "Аз" те за готови да продатът и майка си /както ЦЦ направи с тъщата/.

30

Анонимен

преди 11 години

Станке,вземи тренирай децата да станат и те олимпийски надежди.Не се занимавай с тези партии,само ще ти оцапат името.Гледай в бъдещето,а то е в децата.В борбата си най-добра,направи нещо реално за народа и се отдай на децата в някой клуб.

29

Анонимен

преди 11 години

Гледах и интервюто по TV. Милата, две думи не можа да върже. Трагедия. Но в България всичко е възможно. Ще взема да се пробвам в ансамбъла по художествена...

28

Анонимен

преди 11 години

Тая се е побъркала след като я тушираха.

27

жалко

преди 11 години

по добре е да станеш актриса в сериал/от глупав по глупав/ няма нужда да играеш роля просто представяш себе си и говориш за политика и ,,ужас,, за право и икономика

26

дедо

преди 11 години

Тая като я гледам има типичният умен ГЕРБерски поглед...ама и тя не може да засенчи наш Боко-тиквата.

25

фефо

преди 11 години

това ако искате да знаете е мандрамуняк нещо като нищо и безкрайно просто като мандрамуняк изберете го и ще видите ха ха ха не че другите са по интелигентни

24

slav

преди 11 години

Вие всички тук оплюхте момичето типично за българинът а на някого от вас ако му се предложи нима няма да приеме и веднага да му светне мазната муцунка балканска крадлива подла и а си каже охох заплата колица далаверка аааа прав ли съм и нали знаете минусчетата тук ги дават к.....е и п........е.

23

Малчо

преди 11 години

Ех Станке, Станке... никога не е късно да станеш за резил!Помисли си пак преди да свършиш тази глупост. Хайде със здраве!

22

dragunov7.62

преди 11 години

Станке! гледай си борбата в което наистина си добра , не се навирай в политиката ще ти омърсят името и самата теб , мястото ти е на тепиха не се занимавай с глупости . Политиката е за нещастници .

21

Курч

преди 11 години

Ми що да не се явиш... То един такъв борец ни стана министър председател. САЩ била страната на неограничените възможности? Глупости...

20

Анонимен

преди 11 години

Харесвам Станка. Дано не се подаде на гаднярите политици! Станке, ще използват иметоти, чистото ти име, за подли цели.Ще те изхвърлят, и няма да имаш лице да се появиш пред народа.Станке, не ти трябва политика!

19

Анонимен

преди 11 години

Леле мале, простите хора нагазиха яко България. Боже, загива тая държава.

18

Анонимен

преди 11 години

Станке, Станке...защо?!?

17

44

преди 11 години

Няма по гнусно нещо от герб .Същалявам тази добра спортиска че е използвана като носна кърпа .

16

мдаааааааа !!!!!

преди 11 години

Тая май я вписват в листите на ГЕРБ та да има някой по-*** от Боко-тиквата...ама май трудно ше се намери такъв в България...

15

Анонимен

преди 11 години

Те така няма да станат нещата - ***, Пульо и нашта Станка решили да стават дИпутати.Щом всеки университет на запад за кандидатстване за МБА изисква тест GMAT за елементарна проверка на интелекта и комуникационните качества, то нека в България да се постави същата бариера за кандидат депутатите. Стига сме хрантутили *** в парламента! Който не може да се справи с теста, да се връща на село и да пасе кравите!

14

Анонимен

преди 11 години

Нормално е..Не живее богато.Кой знае какво са й казали всички близки :" Ти си луда ако не станеш депутат и да изпуснеш такава заплата и в кола ще те возят"...Абе простотията не може да роди нищо друго освен простотия. В БГ всеки прави това, което не може.

13

ANTONIM

преди 11 години

МИЛО МОМИЧЕ, ПОЛИТИКАТА Е *** РАБОТА, ОСОБЕНО АКО СИ В ЕДИН ОТБОР С МУТРИ. АКО ИСКАШ ДАТЕ ОБИЧАТ И ПОЧИТАТ ХОРАТА - СТОЙ ДАЛЕЧЕ ОТ ПОЛИТИКАТА. ТОВА Е СЪВЕТ ОТ БИВША СПОРТИСТКА, КОЯТО МНОГО ТЕ УВАЖАВА.