54

177

преди 11 години

Поредния жалък и безсилен ход на Станишев, но ясно показващ че това е една партия без отговорност и пълна с кукловоди!

53

Анонимен

преди 11 години

Този гледаше като *** кога Бойко дойде на власт.... Има го документирано как признава за дупка от 500 милиона в бюджета.

52

Гошо Тъпото

преди 11 години

Какво е туй...макроикономика;икономика дето нийде я няма из България,защото всички...отидоха в София.

51

СДС: Костов е БСП

преди 11 години

Добре де, на Костов не му ли писна вместо да бъде европейски десен лидер, да продължава да командва чрез хората си и тези на Гоце - ЦИК?Пълна глупост СДС да остане без хора в РИК и ЦИК, това е Абсурдистана, Костов да бъде вечно кукловод, с това само руши и прави поредни схеми с БСП, ДПС и Кунева. Пълна лудница, ДСБ веднъж завинаги трябва да изчезне и то на мига

50

Анонимен

преди 11 години

Дето има далавера- там е ! Предсказуем, та направо е прозрачен.

49

Анонимен

преди 11 години

Кандидат на СДС за кмет на София, кандидат на БСП за Министър-председател....... Тоа е ясен !

48

Анонимен

преди 11 години

Плюете го Дянков ама ако не беше той.......

47

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да гласувам за този, който се отнесе към българските учители като с ***. Сега ние ще му развалим седянката. Отсега ще го наричам Пламен Седянката. Пламен Седянката никога не трябва да става премиер на страната. Ще се отнесе към народа като с учителите.

46

анонимен

преди 11 години

Ееййй , от тези напъни това ли измисли другаря.Айде по смело де дай повече чувство,например Иван Костов или Надето Мих.... пардон Неински.

45

Добчо

преди 11 години

Боже, защо сме народ с такава къса памет? Този ли искаме пак да се върне във властта? Той и Даниел Вълчев-мамини сладки синковци! Ами нали и те се нагушкаха при предишното управление? Нали тези двамката се подиграха с учителите и "седенката им"? Треснаха им едни делегирани бюджети, които довършиха просветната система. Тези двама бивши комсомолци ли пак ще вкарваме във властта?/Вълчев е при Кунева/ Мазохисти ли сме? Ще теглим още много!!!

44

leo66

преди 11 години

Явно заразата ,която Българската СПИНОЗНА партия (БСП) сее, е много ефективна,щом един мафиот успя да мутира до пещерен комунист.

43

Гошо Тъпото

преди 11 години

Що не...закривате седенката,ами сте се разприказвали като баби,в бесепарски...клуб.

42

сливенски пенсионер

преди 11 години

И тука имаме десант от гейпарашутната дружинка. Другаря Гагаузов и той не беше цвете ама поне беше с нормална сексуална ориентация.

41

анонимен

преди 11 години

Кво стана , какво се пречупи та от СДС отиде в БСП.... или само логото е различно , другото е все едно. Коматите от питата се делят по равно.

40

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ха,един кабинетен финансист...премиер.Какво се...учудвам;Станишката даже не беше и...кабинетен историк.

39

Жо

преди 11 години

СЕРгей: "Убеден съм в неговите лични качества, почтеност и лоялност към нашата кауза.ОРЕШАРСКИ е политически хамелеон. Как може такъв човек да бъде представен като почтен и лоялен. Пламен Орешарски беше кандидат за кмет на София от СДС. След като го хванаха в тайни договорки с милиардера Черепа, снеха кандидатурата му за кмет. И почтения и лоялен РЕНЕГАТ веднага премина при Партията-майка.

38

анонимен

преди 11 години

Много ме кефи как се гърчат кат голи охлюви, нема такъв смях.

37

tnt

преди 11 години

До хък48-Да ,бе!Нали той изхарчи няколко няколко милиарда готови пари от резерва ,дето ги беше събрал вашия умен хер Флик?

36

Ruja

преди 11 години

О, СТРАНДЖА, ти пак блестиш в целия си интелектуален блясък!!!!!!!!!! Не е като да си Орешарски, защото човекът си го бива, просто е много добър в това, което прави и определено много добре го разбира. Хич не ми пука от коя партия е. Важното е да става, да е грамотен и да може. Ами, може го.

35

дедо пич

преди 11 години

Не бееееее,турете пак Жан Виденов............