264

ИСТИНАТА

преди 11 години

по новините дадоха една ромка, която дошла да види Стойчков - и репортерка я пита: как дойдохте - ами с автобуси, всичко е платено от кметицата.... ПЛАТЕНО?? ОТ КМЕТИЦАТА??? Или ще рече организирани са хора - НО НАЙ ВАЖНОТО ДОЙДЕ СЛЕД ВЪПРОС: А от коя партия е вашата кметица? Ами от ГЕРБ ОТГОВОРИ РОМКАТА - ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ!!

263

Анонимен

преди 11 години

ако всички драскачи , които плюват стоичков постигнат успехите които той е постигнал в своята област , където е доказан професионалист ще е добре , а тая черта на българина , от злоба да плюва всичко до никъде няма да ви доведе , първо стигнете неговите успехи и тогава го коментирайте бе нещастнициииииииии , като сте много умни и с богат речник , защо сте бедни бе *** , космоса ли ви е крив

262

znam

преди 11 години

До KItovВ момента не псувни ами ритници трябва да им раздава а всички! Стоичков е най-големият в БГ Футбол. ВСички знаем на какво диридже е БФС. Само там да ги разшута е достатъчно!!! Как може Италия, Турция и дори Сърбите да проведат чистка за купени мачове. Големи отбори бяха изхвърлени в 3-та дивизия. А тук няма желание за това.Виждате какво става по стадионите ни - ти детето си можеш ли да го заведеш да гледа мач? Какво му трябва на футбола - експерт като Ицо! И всичко е така-иска експерти

261

долу герб

преди 11 години

долу герб

260

до 315 от Зоро

преди 11 години

Това не ги прави по- малко сливенски роми! Съгласи се че сливенските роми не са гот. А ти като техен адвокат сигурно имаш я майка я баща ром. Те грамотни ли са като теб,или ти си първия форумен професор в семейството?

259

Анонимен

преди 11 години

Гълъбин Боевски-личен избор на ББ.Стоичков Прасето със синя лампа,псуващ журналистите и него го знаем!Сега искат да орезилят и Станка Златева!Още колко спортисти трябва да оцапа Тиквундера ?

258

Анонимен

преди 11 години

Като футболист беше наистина много добър, но като човек нищо не струва. Груб, арогантен, *** и т. н. Да го припознаят студентите като "неформален" лидер за мен е цинизъм. Редно ли е един от най-простите в държавата да оглавява студентите, които би трябвало да са най-образованите в БГ. Елита на нацията. В такъв случай е нормално човек да си зададе въпроса, наистина ли студентите са такива, за каквито ги мислим.

257

до 314

преди 11 години

означава студенти и в думата буквата т е заменена с буквата р за да може симпатяги,като теб да ме питат.

256

Анонимен

преди 11 години

Професор Зоро те сливенските роми по грамотни от теб бе човек.

255

Анонимен

преди 11 години

До Зоро искам превод какво означава" СРУДЕНРИ"?

254

АНАРХИСТ

преди 11 години

ДО 296,ВЛАСТТА НЕ ИДВА ОТ НАРОДА САМО ВЕДНЪЖ НА 4 ГОДИНИ !ВЛАСТТА ТРЯБВА ЕЖЕДНЕВНО ДА БЪДЕ УПРАЖНЯВАНА САМО ОТ НАС.СМЕШНО Е СЛОН ДА БЪДЕ ВОДЕН ОТ МРАВКА!НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ.ТЕ СА НИ НАУЧИЛИ ДА МИСЛИМ, ЧЕ БЕЗ ТЯХ НЕМОЖЕМ ДА ОЦЕЛЕЕМ. ТАКА НИ ДЪРЖАТ В ЗАВИСИМОСТ.ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ НАС, ОТКОЛКОТО НИЕ ОТ ТЯХ. ТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ АНАРХИЯТА, ЗАЩОТО ТЯ ОЗНАЧАВА СМЪРТ ЗА ТЯХНАТА ИЗГНИЛА СИСТЕМА, В КОЯТО ТЕ СА НА ВЪРХА, А НИЕ НА СМЕ ДЪНОТО - ТЕХНИТЕ ПОСЛУШНИ МРАВКИ !

253

Анонимен

преди 11 години

Прищяло му се на още един да се пробва,като политик!

252

Анонимен

преди 11 години

Като ще е така - не е ли по-редно Бойко Борисов да оглави протестите?

251

Анонимен

преди 11 години

До Ф-1 МНОГО е пУлно падението даскале.

250

Анонимен

преди 11 години

все съм си мислил че по *** от боико не може да се намери да ни управлява,ноето че не съм познал.

249

Зоро

преди 11 години

Стоичков,платени сливенски *** и политическа партия ГЕРБ! идеално пасват в едно изречение!Сруденри ми били хахахайайа.И стоичков чете лекции . олелелееееее малеееееееев!Бойко и PR отдрл на герб.Както всичко до сега и протестите са ви очеваден кьорфишек.само не знам как не ви е срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

248

Анонимен

преди 11 години

До Желев не пишете плюсове на един доказан ***.Подбирайте си писачите да са грамотни.

247

Ф-1

преди 11 години

падението е пулно! До вчера мин.председател - пожарникар , а от днес -представително лице на най-умните/би трябвало/ млади българи, студентите -един *** футболист.Тези номера на хитреца от Банкя вече са прозрачни и за децата!Тези от ГЕРБ са толкова нагли и цинични, че вече не се понясят!!!

246

znam

преди 11 години

От ЕС каква е ползата - да работим там ли ? Ми мерси. С какво е помогнал ЕС досега ? Няма БГ производство, а сме само един пазар за ЕС. Не виждам какво лошо има в това държавата да има контролен пакет от големите промишлености унас. Русия как си защити интересите в Кипър ? Как Кипър каза -Не на решение на ЕС ?А нашите са само продажници. Който обещава големи заплати - лъже. Заплати от неработеща икономика - само ако сме ратаи в чужбина.

245

Българин

преди 11 години

"Нема такава държава"Абсолютна истина. Нормални ли сте ? Стоичков " лице" на студентските протести ? Милионерът Стоичков ще защитава интересите на бедните ? Неграмотникът Стоичков ще дава тон на политическия живот в България. В нормална държава на този *** не биха му разрешили да се появи пред телевизионните камери , а ние го вземаме за фактор. Срам.Стоичков ,***, стой си на гъ.а и ще те уважаваме като един отличен футболист в недалечното минало ,защото стана за т..к.