62

Алекс

преди 11 години

Да речем,че по някаква странна случайност комунистите спечелят или купят изборите и решат да рестартират Белене. Тогава тези протести ще им се сторят като игра на народна топка от осмокласнички. Ще ги пометем всичките продажни съветски ***!

61

Анонимен

преди 11 години

СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАКВО БЕШЕ КАЗАЛ АПОСТОЛА НА ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ? - НЕЩО ПОДУЧАВАМ, ЧЕ ИСКАШ ДА НИ ДОВЕДЕШ РУСНАКА. АКО ТОВА Е ВЕРНО, ЛИЧНО ЩЕ ТИ РЕЗНЕМ И ДВЕТЕ КУНКИ!

60

Жо

преди 11 години

ЗАЩО ЧУЖДАТА ФИРМА "Росатом" се е загрижила за строителството на централа в България? Не е ли това геополитически интерес? Да се строи АЕЦ на всяка цена, без ясно финансиране, без ясни пазари означава само едно- руснаците не искат да изпускат енергийния си монопол в нашата България!

59

Анонимен

преди 11 години

РУСИЯ НИ ОСВОБОДИ ЗА ДА НИ ЗАРОБИ! НЕ НА ПОРОБИТЕЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ***!

58

Анонимен

преди 11 години

Газпром е напълно частна компания и и собственост на бивши висши офицери от КГБ между които е и Путин! Самият той има акции за няколко милиарда долара! *** са най-голямата икономическа групировка в България! Тяхна е фирмата Октопод, която притежава 70 % от обрабогваемата земя в БГ и няколко банки! Шефовете й са бивши офицери от КГБ и Държавна сигурност! ЧЕЗ е частна чешка фирма с капитали на Газпром, управлявана от подставени лица! Де факто Троянските коне на Руския капитал в БГ са ЧЕЗ и ***!

57

Анонимен

преди 11 години

И АЕЦ и БСП са по-добрият избор за България.Всички беди започнаха с ГЕРБ.

56

Сериозно предложение

преди 11 години

АЕЦ "Белене" ще бъде построена и то с руски реактор. Предлагам облог, ама сериозен, на вързано: ако до 5 години не излеза прав, плащам в размера на цялото си имущество. Ако обаче, излезе моята прогноза, плащате десетократно сумата, на която ще бъде оценено имуществото ми. Ще намерим начин да се свържем и по джентълменски, пред нотариус, ще оформим облога. Съберете се, колкото участници искате (направете АД), аз съм един.

55

chicago

преди 11 години

Тез още мислят вместо нас.

54

Анонимен

преди 11 години

***, само гледайте, България не само ще построи АЕЦ "Белене", но ще построи и нов ТЕЦ"Марица-изток"-1, а АЕС Гълъбово(ТЕЦ Иван Костов) да си продава на "либерализираните" цени на който си иска.ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ

53

:)

преди 11 години

той и сумиста в затвора това чака!

52

Анонимен

преди 11 години

Всеки си смята както му изнася.

51

Баш Маркуч

преди 11 години

На чалгаристан АЕЦ не и трябва, важното е силикон и амфети да има, западняците да се забаляват!!!

50

Анонимен

преди 11 години

България е оцеляла 500 години под турско робство, че няма да преодолее 23 години седерастко(неолиберастко) робство ли?

49

Анонимен

преди 11 години

СОБСТВЕНИЦИ НА ЧЕЗ В ЧЕХИЯ И ТУК В БЪЛГАРИЯ СА ПОДСТАВЕНИ ЧЕШКИ БИЗНЕСМЕНИ ОПЕРИРАЩИ С КАПИТАЛИ НА ГАЗПРОМ, КОИТО РЕАЛНО СА ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ!ЧЕШКАТА ФИРМАТА " ЧЕЗ " ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ Е КУПЕНА ОТ РУСКАТА КОМУНО-МАФИЯ " ГАЗПРОМ " !ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЧЕЗ Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ЧЕШКАТА ПРОКУРАТУРА ЗА КРИЕНЕ НА ДАНЪЦИ И КУП ДРУГИ НАРУШЕНИЯ НА ЧЕШКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!ЧЕЗ В БЪЛГАРИЯ ЩЯЛА ДА БЪДЕ КУПЕНА ОТ ГАЗПРОМ, КОЕТО ОЩЕ ВЪДНЪЖ ПОКАЗВА ТОПЛАТА ВРЪЗКА НА РУСИЯ И ПРОТЕСТИТЕ! Сигнализирахте за неуместен коментар

48

Анонимен

преди 11 години

БСП СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА НЕ ВРЪЩАТ КОМИСИОННИТЕ.ПАЗИ НИ БОЖЕ, ОТ КРАДЛИВАТА НАПАСТ!

47

asfgafa

преди 11 години

Руснаците са мизерници винаги следват собствения си интерес играя интернет игри в които се сблъскам с хора от цяла европа и руснаците са най големите де*или и дразнители ! Винаги гледат дате прецакат 90 процента са с хакове.Един чужденец беше написал на профила си в играта 90 процента от руснаците в тази игра са хакери другите 10 *** !

46

Внимание ченгета

преди 11 години

Всичко води до Москва! Офицери от бившето КГБ имат много близки връзки с ЧЕЗ в Чехия - това го каза полк. Гордиевски по телефона в предаването на Люба Кулезич (впрочем сега разбрах, че днес Кулезич е изгонена от ТВ 7 и съм сигурен че това е точно заради интервюто с Гордиевски) . Същия каза, че Чехия, България и прибалтииските републики са плацдарма на Москва към Евросъюза и никога не биха ги допуснали да излязат извън Руското влияние! В БГ има 50 руски резиденти и за да може БГ да им се противопостави трябва да има поне 150 агенти, които да могат да ги следят денонощно! Сигнализирахте за неу

45

Анонимен

преди 11 години

Който се нада сал на вехти "знания" от 6-ти, 7-ми клас, прогрес не познава и не носи.

44

Баш Маркуч

преди 11 години

До азТочно така, 60 % казаха да на АЕЦ Белене, останалите които не глаусваха, явно не ги касе, тогава нямат право да се обаждат или пишат глупости по форумите. Просто дръвниците герберасти най-беочливо гласуваха против народа.И не ми обяснявай, че добреф или тиквата са компетенти, щото в това правителство бяха *** до *** и тук там някой психично болен.

43

Анонимен

преди 11 години

До Бързовар,Ние сега сме американска *** и населението на намалява със скоростта на светлината. *** разяждат държавата от вътре.