13

беден човек

преди 11 години

Браво,от 2005г.Волен иска да изрита монополите от България,единствения политик който смело и прямо им търка носовете.Гледах клипа "Волен отново избухва"и мога да се поклоня пред този истински българин!Само Волен завършва речите си с думите "Да живее България"Народе искат да ни манипулират,мислете-само АТАКА ще ни изкара от блатото и ще тикне в затвора всички индивиди които съсипаха България!!!

12

www

преди 11 години

Някой да ми обясни, кои по-точно договори ще скрие??? И как??? ***, това е Волен Сидеров!!!

11

Vlad_ko

преди 11 години

Тиквеници!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Волен , колкото и да ми е неприятен , е прав!Но не е той "човека"!

9

Атака

преди 11 години

Ако искате да видите нещата не манипулирани, погледайте тв. Алфа - има я и в нета!

8

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров сложи на място криминалното лице Иван Костов, който се прави на света вода ненапита. Това беше човека, който продаде държавната авиокомпания (със самолети, техническо обслужване, хангари и тн.) на цената на един луксозен джип (150 000 долара). Този Иван Костов когато беше финансов министър съдействаше в създаването на изкуствената инфлация, която стопи парите на българите. Иван Костов не никакъв демократ, защото той е лично назначен от Луканов да бъде "опозиционер". И това е факт.

7

МУСО.ИНИ

преди 11 години

КАКТО ВИНАГИ Е ТОЧЕН. САМО МОГА ДА ДОБАВЯ, ЧЕ НАЙ- СТРАШНИЯ НИ ГРЯХ НА НАС БЪЛГАРИТЕ И НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ КЛАСА В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ Е, ЧЕ НЕ ПОТЪРСИХМЕ ОТГОВОРНОСТ, ЗА КАПИТАЛА ПРИДОБИТ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ПОНЕ СЛЕД 1980 Г. НАСАМ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ.НЯКОГА ДА СТЕ ЧУЛИ, БЪЛГАРИЯ И НЕЙН ДЪРЖАВНИК ДА Е ОТПРАВИЛ ИСКАНЕ ДО БАНКИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ДА РАЗСЕКРЕТЯТ СМЕТКИТЕ НА НАШИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ ПОЛИТИЦИ И ТЕХНИ ПРОТЕЖЕТА. ДЕСЕТ БЪЛГАРИИ ИЗНЕСОХА И ВЪЗМЕЗДИЕ НЯМА, А БЕДНОСТТА ПРОДЪЛЖАВА

6

1

преди 11 години

Не оставяйте червени, дпс, дасе допират до министерствата,те сега на бързо ще изгорят всички досиета на коромпираните мафиоти.Нищо друго няма да свършат за 2.3.мес,те ще направят голям золум.Уж няма дасе съгласят за времено правителство но ще видите че са приели,вие не разбирате ли че те са мафия бе хора теса канибалите на БГ.бОЙКО НИКОГА НЕ ПРИЕМАЙ ОСТАВКАТА.БЕЗ ТЕБ БГ Е КАТО ВЛАК БЕЗ МАШИНИСТ.

5

Атака

преди 11 години

Сидеров се бори от толкоз време с тоя посредници на българския ток!Явно някой много го е страх от Атака!!!!!

4

Анонимен

преди 11 години

Волен е за Връщане на ЗЛАТНИЯ РЕЗЕРВ В БЪЛГАРСКИ РЪЦЕ !

3

Анонимен

преди 11 години

Чух изказването на Сидеров и той каза абсолютни истини! Защо никой през тези 23 години не спря разрушителната приватизация? Именно Иван Костов беше министър на финансите 91-ва година, когато стана девалвация и хиперинфлация и парите на българите се стопиха. ФАКТ! Факт беше, че Луканов зароби България с мораториума за външния дълг още през 90-та година. Волен Сидеров говори правилно за пълна ревизия на престъпниците на прехода!!

2

bravo

преди 11 години

Napred Siderov!Samo ti si v chas!

1

Протестиращ

преди 11 години

Най смисленото-реално и НЕ-лицемерно изказване досега от залата е на Волен Сидеров който прочете исканията на Народа.Останалите дерибеи от Парламента ни имат за *** и *** които сега отвращение и яд трябва да се занимават с нас вместо да си гледат парите и фирмите които им дава правото като Депутати!