18

Анонимен

преди 11 години

Додоха гладни времена!

17

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДАЙ НАТАТЪК! В НЕДЕЛЯ В 19 ЧАСА ГАСИМ ЛАМПИТЕ В ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТА

16

Бургас

преди 11 години

Промяна веднага на начина на ценообразуване като в сметките ни остане само цената на тока, която е определена. НИЩО ДРУГО ! Всички добавки да изчезнат. Това е решението !И оня лигльо Семерджиев и другите от комисията НА СЪД ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ !

15

ЯСЕН

преди 11 години

ДА СВАЛЯТ ЦЕНАТА НА ТОКА ,ИЛИ ДА СЕ УМИТАТ ,ЧЕ НАРОДА ВЕЧЕ ОЗВЕРЯ , И ЩЕ ГИ ЗАМЕТЕ ОТ ДЕ СА ДОШЛИ!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Искаме намаляване на сметките за ток,а не обещания в бъдеще време за контрол и т.н.Контрола трябваше досега да го извършвате,а не когато народа се вдигна.Или по-лесно е да се режат лентички за щяло и нещяло,и да се хвалим колко сме стабилни и как ни потупват по рамото,а в същото време народа умира от глад или си изтребва цялото семейство.ПОЗОР!

13

още само 138 дни

преди 11 години

Ура! Остават още само 138 дни до смяната на властта!

12

до 1

преди 11 години

Ей герберски ***, Цецо *** е разцелип Атака на *** в г.за. Като открадна минала година атакисти срещу 17 хиляди евро месечна заплата тези продажници ли? И въпреки продажните алчни *** отцепници от АТАКА, заради еврото на герберските *** АТАКА не е разцепена, ***!Само Волен ще ви оправи вас, майка ви нагла герберска. Цветанов още малко на пиедестал ще го сложите? Този лъжлив престъпник? Шестака както го наричаме ако ти говори нещо ,смятай на кого се кефиш, ***!

11

Анонимен

преди 11 години

Демокрация- свободата да избираш!Да си купя нови обувки или лекарства на майка ми?Дали да купя днес половин килограм кашкавал или 1 кг. плодове?Да платя тока или да купя яке на детето?Да си оправя зъбите тази година или да отида това лято на море?Демокрация- свободата да избираш!

10

123

преди 11 години

Господа политици от всички партии, Абе ЗАЩО *** не протестират???

9

Анонимен

преди 11 години

Чесахте си ташаците 4 години,а за хората ви беше все едно! Чак когата на народа му писна,а вие се усетихте,че ще изтървете изборите/ огромните кокали/ си размърдахте некъдърните ***!Няма място за вас вече във властта !

8

Шоуто на Боко

преди 11 години

Видях много от протестиращите със златни халки и пръстени.Какво ми плачате - продавайте.

7

Анонимен

преди 11 години

Някак управляващите все заобикалят проблема с ЕРП-тата и високите и смущаващи такси, които ни налагат. ЕРП-тата са имали задължението да правят инвестиции единствено със 100 % привлечен капитал, а се оказва че са инвестирали единствено от нашите сметки за ток и реално не са привлекли и една стотинка чужд капитал. За това никой не говори, а нарушението е за затор от десетилетия за поне 100-150 човека, отгоорни за това

6

Салахадин

преди 11 години

М-у другото ми е странно откакто започнаха протестите(дай боже да гътнат ГЕРБ),защо не се повдига темата,че Топлофикациите са на този принцип от години!!Те бая ни източиха с глупости и измислени добавки към цената.Странно ми е на мене лично.

5

БАЧКАТОР

преди 11 години

Намалете цената на тока *** ГЕРБ-аджии, иначе може и преди изборите да си идете от властта. Не сте незаменими, ВМРО и Атака са къде къде по- сговорчиви да слушат хората.

4

до 7

преди 11 години

*** Цецко ще разцепи ДПС когато Ахмед Доган го убият. Разбра ли наивен момко?

3

?

преди 11 години

Управляващите да си платят за сълзите на народа .

2

Анонимен

преди 11 години

МРАЗЯ ЧЕЗ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МУТРИТЕ ОТ ЧЕЗ, ПРАВИХ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА НОВА КЪЩА И СА МИ ЯСНИ ВЪН ЧЕЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Днес е ден велик

преди 11 години

По същото време Цветанов начерта план как да разцепи ДПС, точно така, след Атака, РЗС, СДС,, вече и ДПС е разцепено на 2 части, това става на 50 метра от протеста, чети в 7plus7. net