13

Анонимен

преди 11 години

Колко години трябва да минат за да осъзнаят тези ,че парното е просто много скъпо.Струва около 200-300 лева месечно за двустаен апартамент.Земете си един конжектор и поне ще знаете за какво плащате.Ем ще ви е топло веднага,хем няма да плащате студени радиатори и монтиран на тръбата топломер.Колко години трябва да минат за да го осъзнаят тези хора.Печка на ток.Елементарно е.

12

toplo

преди 11 години

в момента в софия няма по-ефективно отопление от парнот и хора които не разбират, че топлината се заплаща искат да сринат топлофикация и града да мине на цепене на дърва, макар че последното ще укрепи физически нацията...

11

Коломбо

преди 11 години

Абе какви са тези протести всеки ден и "на парче ". Вички проблеми идват от едно място - онези които коват законите и покровителстват монополите, олигарсите, корупцията, кражбите, социалната несправедливост, покушенията, беззаконието...Не е ли по-добре всички да сем на едно място и да им потърсим сметка на тези нагли търтеи?

10

Никола

преди 11 години

Уважаеми,докато не подпалите 2-3 офиса и не пребиете 2-3 директора нищо няма да се промени ,на тях не им пука за вас.......

9

Shark

преди 11 години

до 1. Не, хора с работа, които не могат да си плащат сметките поради две причини: 1. ЕРП-тата масово лъжт, надписват и т.н мошенгии и 2. Заплатите са мизерни. А такива, които ги мързи да се подместят от компютрите и да отидат на протест и само плюят, се наричат хора без морал! Никой не ви иска мнението, стойте си във форумите и драскйте глупости.

8

аз

преди 11 години

Този дето не стои на студено... Кажи го това на пенсионера, който взима 200лв. пенсия, а сметката му е 100!

7

RadioZamunda

преди 11 години

Искаме безплатни банани!!!

6

Тони

преди 11 години

Овце те ги стрижат и колят ама те си мълчат и си стоят на топло,***......

5

Анонимен

преди 11 години

До топло, ***

4

Чарк

преди 11 години

Като мълчите, ще ви крадат! Я изгонете всички монополни крадци от държавата, да видите как и тока ще поевтинее до три пъти и живота ще стане по-спокоен и уреден!

3

2013

преди 11 години

Ти каква работа имаш в неделя, бе, овца безмълвна! Ето от такива търтеи като теб прелива държавата, но все още има и хора с БУДНО мислене!

2

Анонимен

преди 11 години

СМЪРТ ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ

1

Мъдрец

преди 11 години

Хора без работа.