34

monah681

преди 11 години

Machkai Boiko s teb sum:)))

33

Стария

преди 11 години

"Добре, че е бил жив Тома Белев"? Кой уволни Тома Белев от Витоша, кой го обяви за милионер и крадец и т.н.? Всеки ден по жълтите медии се плюеше върху него! Помните ли ? Тогава , тикво, защо не гледаше телевизия и новините.

32

А сега де

преди 11 години

Къде бяха Борисов и Цветанов по време на бандитската приватизация на Слънчев бряг?Лицата, които завладяха Слънчев бряг тогава, през смутните 90, сега са в първите редици на ГЕРБ и са основни лобисти на новия закон за горите.Цеко Минев, собственика на Първа инвестиционна банка е един от най-тлъстите хотелиери в Слънчев бряг. Негова фирма изкупи хотелите на първа линия - "Глобус", "Космос", "Поморие", "Феникс".Депутатът Емил Димитров заедно със СИК-аджията Славян Теофилов изкупиха парцели и хотели и сега имат "Фиеста" и "Гранд хотел", както и 14 ет. сграда на почивна станция "Динамик" в Несебър. Освен това са концесионери на половината плаж. Освен хотели в Слънчев бряг, по времето на НДСВ Емил Димитров взе и огромни концесии върху горите.Младен Мутафчийски и сикаджията Младен Михалев - Маджо също изкупиха парцели и построиха "Хелена бийч" и "Хелена ризорт". Маджо не присъства oфициално като собственик, но е публична тайна, че хотелите са негови. Тази така наречена "приватизация" бе започната при кабинета Костов, но основно бе довършена при Симеон Сакскобургготски, докато Борисов беше гл. секретар на МВР, а Цветан Цветанов му носеше папките. Именно тогава влязоха големите мутри в Слънчев бряг. Защото "царската" приватизация в Слънчев браг ставаше с кордон мутри, които допускаха в залата за търгове само тези които трябва.Протестите на природозащитниците все пак успяха да спрат един лобистки проект на Мутафчийски за застрояването на 500 декара дюни. "Папкаджията" Цветанов обаче удобно пропуска тази победа на гражданското общество, както и победата за парк Странджа.Слънчев Бряг днес е арена на безчинствата на мутри от по-ново време, които са се ориентирали към ГЕРБ. Комплексът на Чочо Александров, за когото има сигнали за купуване на гласове в полза на ГЕРБ, редовно излива фекалии в морето. Друг "правилен" олигарх близък до ГЕРБ е Ветко Арабаджиев, приватизатор на "Елените", Миналата година близкият до властта журналист Николай Бареков бе заснет да купонясва в курорт за мултимилионери в компанията на Арабаджиев младши и Чочо Александров, докато се къпеше в шампанско. Курортът е на метри от семейното имение на Ветко Арабаджиев.

31

Анонимен

преди 11 години

Всички навързани,като свински черва!

30

Анонимен

преди 11 години

Оназ Калинка от Варна нали я уволниха ??? А после я направиха шеф на общинска фирма !!!

29

абе

преди 11 години

абе бако я кажи ког беше главен секретар и какви ти бяха задълженията та сега се правиш на ощипана госпожица

28

Анонимен

преди 11 години

В местността Кокала квадратен метър е оценен от държавата за 20 лева. На тази цена теренът е придобит през ноември м.г. от първия купувач - тъстът на Боби Михайлов Димитър Петров, който след това препродава на СЛЕ Груп (Тодор Бояджиев, на чиято дъщеря вътрешният министър Цветан Цветанов е кум, се оказа съдружник с управителите на фирмата) ден по-късно.Според местни жители пазарната оценка на същия този терен е 200 евро за квадратен метър. Фирмата инвеститор Сле Груп пък продава жилища в свои комплекси от 650 евро на квадрат нагоре.Междувременно стана ясно, че кметът на Несебър Николай Димитров е бил поканен в Изпълнителното бюро на Българския футболен съюз, чийто шеф е Боби Михайлов.Същата година тъстът на Михайлов подава заявяване за закупуване на терена.Днес пък Найденов рече: "Сделката с дюните в Несебър е законосъобразна, аз не отговарям за целесъобразността на продажбата

27

Веско Потния

преди 11 години

За мен Цецо е икона.Той и шесте си апартамента е купил с труд,с пот на челото,кредити и въобще по честен път.Тва за неговия кумец не е вярно въобще.Той човека строи на правилното място,а Цецо дори не знае с кво се занимава кумеца му.Той си мисли,че кумеца работи като бригадир в чистотата и лятно време заработва като спасител по дюните.

26

покана

преди 11 години

Тиквуняка да дойде да реже лентата на новото свлачище на калпавата магистрала към Перник!

25

Братът

преди 11 години

Братът на Станишев: Не аз, а "Титан" е собственик на 707 дка по Черноморието.Нямам нито един квадратен метър на морето, участвам само в проекти, твърди арх. Георгий Станишев.

24

Анонимен

преди 11 години

да е.. и неблагодарното племе ...трябваше да не се занимава с глупости , а да сключи големия шлем на Гоце и станигей ...нефтопровода до Бургас , щеще да реши проблемите на всичките зелени по черноморието .ядрените отпадъци от Белене да се пращат на Позитано за съхранение

23

Валя

преди 11 години

Айде, бе, направих торта за Ивановден и я оставих да си попие крема, тия още броят дюни. 354км крайбрежна ивица, 200 от които пясъчна, три години не могат да определят кое е дюни. Още една година им трябвала. Деца се заченаха, износиха, родиха, проходиха и проговориха, те още се чудят кое е дюна, къде в огромната България се намират дюните и тепърва ще ги опазват. Досега не са знаели, че трябва да се опазват. Уф! Оставям ги.Честито на всички именици, да са живи и здрави!

22

Анонимен

преди 11 години

Абе,да не идват ИЗБОРИ?

21

асфалт

преди 11 години

Пожарникарят: За кво са ни дюните? Че ги асфалтираме! И че пуснеме трамваи! И трамваите че фърчат като влакове с 200 километра в час по асфалта!

20

Анонимен

преди 11 години

Aко е виновен брата на Станишев и той под ножа,няма братко,няма батко!НИКОЙ НАД ЗАКОНА!

19

Спас

преди 11 години

Премиера чува от новините, че министрите му разпродават България за жълти стотинки.Няма такава държава.

18

Анонимен

преди 11 години

Трябваше да си измие ръцете с станигей , който през 2007 година е казал , че там няма дюни ... но все пак колкото и да е кьорав станигей все пак има очилца , щеше да забележи дюни ли са или не

17

сто пъти

преди 11 години

Обичам другаря Борисов! Защото той, още докато говори, най-малко пет пъти се отмята, шест пъти си сменя мнението, седем пъти извърта, осем пъти усуква, девет пъти заблуждава, десет пъти лъже! И сто пъти споменава Станишев!

16

кумецо

преди 11 години

Цецо, как вървят цените на дюните край Несебър?

15

Анонимен

преди 11 години

хаха пак сте недоволни бе ....Нали и без това тази година са изборите и борисов си заминава завинаги от властта , какво му пречи да го кара като предишните , да си прави каквото иска 4 години , а не да се съобразява с претенциите на стотина еколози.Да ама не ...За разлика от всички преди него , нещата се поправят на мига, уволнения и даването на прокурор и съд , но това че съда ги пуска и няма един осъден не е виновен борисов ...