162

сутрешни мисли

преди 11 години

Добро утро. Чета, че ще подменят седалките на "Герена"- стадиона. Борисов, кози лукс по-важен ли е за теб от това да раздадеш на ПЕНСИОНЕРИТЕ по 20 лева за ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК КОЛЕДА? КОЛКО СТРУВА ТАЗИ ПОДМЯНА И С КАКВО Е НАЛОЖИТЕЛНА? И с болния въпрос за пушенето - щом не е хубаво да се пуши- забранете производство и търговияс тютюн да станем като Бутан! Защо да не мога да изпия едно кафе с цигара четейки местник в кафене?Абсурдни са нещата, които вършите! Средна заплата-250 евро?!

161

dan

преди 11 години

Хвали се,че са дадени 9000 студентски КРЕДИТА за над 32 000 000лв! А бе аз като по-*** да попитам-тия кредити не се ли връщат? Кой премиер се хвали,че хората в държавата живеят на кредит?!!

160

Анонимен

преди 11 години

Асфалт Паша пак ръси мозък.Тези 3 милиона спрял ,онези дал и защо не казвали на хората.Абе суяк твои ли са парите или държавни?Ами,че естествено е да искат хората нали е и тяхна държавата.И борбата с градушките няма нищо общо с магазинерството и теча.Градушката унищожава реколтата,за която пак държавата е дала пари.Какво като се работи от частници?Нали не си ядат житото сами,а го дават пак на държавата бе бунак!?Това не ти е селската бакалия в Банкя!Все едно даваш от твоите 4 милиарда та пискаш!

159

ПИТАМ,ДА СИ КАЖЕ

преди 11 години

НЕ,НЕ СЕ ЖАЛВА. ХВАЛИ СЕ. КОГАТО СА "РАЗДАДЕНИ" ТОЛКОВА МИЛИОНИ,ТОВА НЕ Е, ЗАЩОТО Е КАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕТО НА СИКАДЖИЯТА,А ЗАЩОТО Е ДЛЪЖЕН ДА ГО ПРАВИ-ТОВА МУ Е РАБОТАТА, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ПИТАМЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ,КАКТО СТАВА ЯСНО,ЧЕ ЗАРАДИ *** МАГИСТРАЛИ НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ,СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ,ЗА РАЗПЛАЩАНЕ С БИЗНЕСА,ЗАЩОТО ОТ СТРОИТЕЛСТВО НАЙ-МНОГО СЕ КРАДЕ И СИКАДЖИЯТА ЗАТОВА "СТРОИ", ЗА ДА КРАДЕ ТИХОМЪЛКОМ И С ОРТАКА МУ ЦВ.ЦВ.ВЕЧЕ СА МИЛИАРДЕРИ.ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА КАКВИ ПАРИ ИМА И ОТКЪДЕ СА МУ

158

Анонимен

преди 11 години

Селски хитрец

157

Анонимен

преди 11 години

И за да не тичат, ББ реши че трябва да има бронирана кола за 1 000 000, браво ББ , много акъл се иска за това, за хората няма допълнителни пари, ама за тебе има!!! Срам и позор!!!

156

Жечев

преди 11 години

Певици и актриси плащат за да гледате техни клипове в Youtube за да станат известни. Възползвайте се! Повече информация на: pecheliotyoutube.blogspot/Местата са ограничени! Побързайте!

155

Анонимен

преди 11 години

*** вместо да напишете нещо наистина сериозно за водеща новина вие занимавате народа отнво със тази мутра

154

Анонимен

преди 11 години

Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен!" - Радой Ралин

153

О, Божествений

преди 11 години

Аз се Бойку моля с тия думи:Бойко-Метротворче, що създадевеличави, дивни магистрали!ГЕРБ прати ми ти в сърцетода ме лъхне с пламенното слово -ето, в правий път да тръгнат всичкиживи в твойта заповед пречиста!Знам, законът твой е жив светилники ни води в светлина нетленнакъм Европа, този дар възжаждан.Литна днес и *** племемилостта на Цецо твой да търсиНо на мене, който моли помощ,О ти Бойко, тъй великодушен -прося, твойто мощно слово дай ми,ръце вдигам да получа мъдрост,сила, що обилно от екранати даряваш на вси твари живи.Управлявай гордо, устремено,фараон бъди, издигай пирамиди!Хиляди разчитат днес на тебецяр да им дадеш или парици!?Чудеса твориш, О вдъхновенни,шествайки безспир по света славен,щом по тебе и писма изпращат.Юнско слънце ти си за народаясно що огрява в бъднината!И на твойта партия прослава:всяка възраст ней хвала въздава!И народът твой, Цветан и Дянков,и Самият Теб възвеличава -днес, вовек веков и до амина.

152

Анонимен

преди 11 години

202Щом още не са започнали да ги разстрелват значи НЯМА ПРОБЛЕМ.А като започнат да ги трепат ПАК няма да има проблем.

151

тичащ

преди 11 години

Масово се спират всички коли с български номера на македонската граница при ГКПП Станке Лисичково и Гюешево. Колите не се пускат да преминават границата, без да се дават никакви обяснения.

150

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ = БСП = ДПС = БКП = ДС = МАФИЯ

149

Анонимен

преди 11 години

Дон Рапоне - убий този кийто не ни дава достатъчно пари за заплати и пенсии!

148

Иво

преди 11 години

Милият Бойко Борисов!!! Сега се взима за Господ! "Всички тичат за помощ при мен, жалва се премиерът"Е как няма да тичат при теб, ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ!!!Социалистически ***. Гнусна помия!!! Именно той е утайката на обществото. Само като му погледна снимката и ми се отяжда, сега ще си легна гладен заради тая грозна кратуна....

147

Era

преди 11 години

"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ,ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ".ДУМИТЕ СА НА МУТРАТА БОЙКО.ВЯРНО Е,АКО ГО ИЗБЕРАТ ОТНОВО ПРОСТАЦИТЕ БЪЛГАРИ.ЖАЛКА,ТЪЖНА ДЪРЖАВА С ТОЯ ЛУЗЕР НЕГРАМОТЕН И ***.

146

Анонимен

преди 11 години

В тоя сайт влизам вече само за да си видя хороскопа!

145

ВВВ

преди 11 години

ГЕРБ БАВНО И СИГУРНО СЕ ПРЕВРЪЩАТ В НАЙ МРАЗЕНОТО НЕЩО ИСКАМ ДА ИМ ВИДЯ РЕЙТИНГА КРАЯ НА ФЕВРУАРИ

144

4obanin sam AZ

преди 11 години

po vremeto na Osman pa6a e nemalo takova 4obansko pravitelstvo , kakto sega tva na GERB

143

!

преди 11 години

Бог да пази България от този ***