48

Анонимен

преди 11 години

Наркотичната зависимост е страшно нещо и в случая с цигарите води до нещо странно - всеки пушач трябва да е голям ***, защото ако не е ***, няма да пуши сред други хора, а наркотичната му зависимост го командва да пуши.

47

Анонимен

преди 11 години

След като в Бг се ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ВСИЧКО ,.....ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРЕШИ ПУШЕНЕТО НА ЗАКРИТО ,ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ:Ти го пуснеш под одъра ,а той ти се КАЧИ И НА ГЛАВАТА ,......ТА ЗАТОВА!

46

Анонимен

преди 11 години

Моля уважаемите непушачи да ми отговорят: Пият ли кола, ядат ли хляб с глутен, употребяват ли алкохол, консумират ли плодове и зеленчуци с потвърдено неналичие на гмо?Ако правят всичко това, не се правете на лицемери по отношение на пушенето и имайте малко срам.

45

au

преди 11 години

Господи прости му той не е виновен!

44

Анонимен

преди 11 години

"Депутатите от ГЕРБ ще гласуват изцяло по съвест дали да отпадне спорната забрана за тютюнопушенето "Ха-ха-ха-хаааааааааааГолям виц - депутат и съвест.Па и депутат от ГЕРБ на всичко отгоре.

43

Анонимен

преди 11 години

Защо когато имаше обособени зони за пушачи и не пушачи ...винаги при пушачите беше пълно , а при не пушачите само двама трима човека ? Не пуша , обаче смятам че всяко заведение трябва да си реши - така е демократично В краина сметка аз вечер отивам на бар , не в бозаджииница

42

уъ

преди 11 години

Гласуване по съвест за цигари!!!???? Да вземат да гласуват за подобряване на условията по заведенията, такситата, ведомствата. Да принудят собствениците да се погрижат и вкарат малко пари за ремонти, вентилации... Тогава тия спорове загубени няма да ги има. В таскитата като седнеш не само смрадня ами и *** ти потъне в разпрана мазан седалка. само брояча е екстра. В заведенията, покривки в петна, омазани столове и *** стени ремонтирани при откриването. За кухните не ми се мисли.

41

Анонимен

преди 11 години

Забрана да убиваш с ножЗабрана да убиваш с пистолетЗабрана да убиваш с бързодействаща отроваЗабрана да убиваш с цигариЗабрана да убиваш с други бавнодействащи отровиЗабрана да убиваш с бухалка--Е, като ще махаме една забрана, да махнем и останалите забрани, нали така?

40

Анонимен

преди 11 години

За каква "съвест" се говори ,след ,като в политиката ---МОРАЛ И ПРАВИЛА ---НЯМА?

39

Анонимен

преди 11 години

Култура липсва и няма спасение. Рядкост са онези пушачи, които се съобразяват с непушачите и почти винаги това са възпитани и културни хора!А сред професорите простаци колкото щеш. Това че си учен не изключва да си *** като проф. Миланов!

38

Житан

преди 11 години

Разделяй и владей....разделяй на селяни и граждани,на бедни и богати,на плешиви и космати, дебели и кльощави,на пушачи и непушачи и после можеш да управляваш с подкрепата на едните или другите...А ние ще се изпояждаме взаимно!

37

8712

преди 11 години

Проф. Миланов: "Aко една къща не мирише на тютюн и ракия - запали я!" ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е ЗА ПРОФЕСОР ПО МЕДИЦИНА. ТОЙ Е САМО ЗА ГРОБАР! СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА МЕДИЦИНА!

36

Анонимен

преди 11 години

Чедо, ако една къща не мирише на тютюн и ракия - запали я!===*** господин професоре, очаквам следващата ви изцепка дс бъде от сорта "Ако един мъж не бие жена си, не е мъж!". ***.

35

Гошко

преди 11 години

На японците със закон им забраниха да са с наднормено тегло, да сте чули японец да се оплаква и да скимти като тая долна *** интересчии? Здравето на нацията е най важно!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Достатъчно СМЪРДИМ ,на какво ли не !И на цигари ли .....трябва?

33

Факт

преди 11 години

Пушенето на обществено място е нарушаване на правата на всички около пушещия, независимо дали са пушачи или непушачи. Заведенията са обществено място и всички трябва да имат равен достъп до тях. Ако вътре се пуши, най-малкото е отказан достъпа на непушачите в заведнието, но и на доста пушачи, които не обичат около тях други да пушат. Ако в заведението не се пуши, няма ограничения всички да го посещават.

32

Анонимен

преди 11 години

Забрана на свинското - пълно е холестерол и е много мазно Забрана на алкохола - вреден е за черния дроб !Забранана всички Е-та в храните Забрана да се ходи на море-много се изгаря Забрана на печките на дърва и въглища -замърсяват въздуха

31

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига с тези цигари бе! Защо не забранят кока кола примерно, която масово се консумира и е по-вредна от цигарите?

30

Анонимен

преди 11 години

Да ама за първи път е това да гласуват по съвест

29

Анонимен

преди 11 години

Първият въпрос-питане,от страна на политикът-законотворец е: ИМА ЛИ, ----ДАЛАВЕРА ?