62

Анонимен

преди 11 години

До 69: Ти на заведение ходиш за да пушиш ли? 2-3 часа без да си залапал цигара не може да издържиш?

61

Анонимен

преди 11 години

Всички депутати вън от народното събрание,това е дискриминация-те са вътре а ние навън...

60

Непушач

преди 11 години

Оставка Атанасова ОСТАВКА!

59

Яко

преди 11 години

Не е нужно форумът да се превръща в спор между пушачи и непушачи.Аз съм пушач. Както всички пушачи, и аз спрях да ходя по заведения. Това е финансов удар спрямо заведенията. Техните собственици фалират и заведенията се затварят. По този начин и непушачите няма да ходят по заведения.Елементарно, Атанасова...

58

Анонимен

преди 11 години

Напълно подкрепям, бай *** да пуши навън докато му дойде акълеца

57

Анонимен

преди 11 години

ГРОБ която провежда невиждан геноцид спрямо своите граждани се закъхарила за някакви си пушачи...Отворете отново другари от ГРОБ настолното ви четиво-ПЛАНЪТ РАН-ът и прочетете отново главата за пушенето....

56

тато

преди 11 години

кои сте вие да заклеимявате кои каде и какво може и неможе.Как мислите вие точно вие нестели *** на обществото кои сте вие и знаете ли колко сме непушачите истината цъфна тук само *** има.

55

Анонимен

преди 11 години

До до 61Това е проблем на проверяващите,ако не бяха толкова корумпирани нямаше да е така,и ся кво?Теб ако те боли ръката лекуваш ли я или направо я режеш?

54

Мрън-мрън

преди 11 години

Да дойдат след осем вечерта в Шалмата в Тетевен, да видят наглите парчета как пушат необезпокоявани. Никакви забрани не се спазват в провинцията и никой не може да ги спре. Харесвам това заведение, но мразя да излизам от там вмирисан като долнопробна пияница.

53

до 49

преди 11 години

Как какъв, досега беше така и общо взето залите бяха размити, къде се пуши къде не, разделя ги една врата или найчесто нищо.

52

ТАТО

преди 11 години

Оставете комунизама на страна.Каквото било било никога няма да се върне лош или хубав.Ще има носталгия,неизбежно е но няма връщане.И аз хванах от него от комунизма ,но връщане няама колкото и да боли.Негативизна на много тук пишешти ме шокирва.Ето каде се крие тъпотията на Българина какво те засяга кои си ти уроде да прценяваш кои какво иска и какво неиска всеки има право на свобода.необичам да ми пушат несе събирам със пушачи но коисте вие света да нее ваш както вие искате помещение така и те

51

Анонимен

преди 11 години

Всички пушачи са за лечение.Това е болест като наркоманията.Както с наркоман неможеш да се разбереш , така и с пушач няма да се разбереш . Те за всичко са прави.Трябва да им вдигнат медицинските осигуровки двойно.

50

Анонимен

преди 11 години

до 46То по същата логика може да забранят и свинското в ресторантите,има вегетарианци,има читаци,има природозащитници дет им се драйфа от свинското..

49

tomahawk

преди 11 години

Подкрепям, нека всички пушачи пушат в дома си !

48

mincho

преди 11 години

Браво на Министърката! Само така и никакво връщане назад! Но забраната не се спазва навсякъде, нека инспекторите да отидат в BE SO и да видят там какво е положението!

47

Анонимен

преди 11 години

Тази е пародия на министър-какъвто министъра такова и здравеопазването!

46

Анонимен

преди 11 години

От както забраниха пушенето в заведенията е много по-приятно, а пушачите да пушат навън, още по-добре вкъщи, къв им е проблема, какво само риват

45

Уплашен

преди 11 години

Това лето на едно наше летище имаше смъртоносен пушек!!!!ЗАБРАНЯВАЙ!!!!!

44

до 49

преди 11 години

в злобата му е проблема или с други думи, не е важно аз да съм добре, но на пушача да му е зле

43

Ганчо

преди 11 години

Абе те ли ще ми казват какво да правя, ако има някакви пари да ги дават насам , ако ли не да вървят по дяволите.