24

Анонимен

преди 11 години

Cега очаквам санкции срещу Израел от страна на ООН такива каквито наложиха на Cирия и Иран! Да видим дали аршинът е еднакъв!?

23

Диваци !

преди 11 години

Дори и животните защитават децата си ,а тези .......... ги използват за "жив щит" !

22

Анонимен

преди 11 години

Бой по муските , егати и племето просто

21

Ф.С.В

преди 11 години

Къде е цивилизованият Свят --да каже СТОП -на тази кървава вакханалия от 70 г насам -нали сме 2012 г живеем в модерно общество ?? срещу парите (евреите) никой не говори--говори само срещу бедните палестинци--Света мълчи а богатия налага бедния за да му вземе и последното късче земя !!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Тези бомби са демократични!Ционистите никога няма да се спрат, докато не окупират цяла Палестина.Да обвиняваш палестинците и Хамас за атаките е все едно да обвиняваш българите за освободителната война.

19

Алов

преди 11 години

Това момченце на снимката нещо да не е настинало или се е подхлъзнало някъде.

18

sostin

преди 11 години

тия що ревът така като бити *** ? Начи те да стрелят по Израел а ония да им отворят по една зелена бира а ? Бой по кратуните негодни

17

маане

преди 11 години

тъпите мамелюци пак го закъсаа. ми кой немя у главата - има у гъзо.асичката мамелющина дето се изживява тук требе малко да си уясни, че цялото ни съвремие, голяма част го дължиме на умове като Айнщайн та до гащите дето ги носите модно( лейвис). А великите арапи се спряха в развитието си в средните векове и па същото си мечтаят - да си се жертват колкото щат.Кучетата лаят-свето си върви.

16

До 9

преди 11 години

Май не е само "контрабандата на провизии от юг " !

15

Анонимен

преди 11 години

Браво на евреите! Всичките са войници - и жените и мъжете. А ония тъпоумници с молитвените килимчета и мърлявите бради, така им се пада. Те не зачитат нищо - даже собствените си деца. Като усетят дебелия, мир. Като се поуспокоят малко нещата - айде пак Хамаз напада. Твърдо съм за евреите. Бях в армията през 82, тогава нашите болници си изпразниха запасите от кръв и плазма за Бейрут, а те коленичили да се молят моля ти се и женският им батальон на евреите ги хвана. Е, това какви хора са?

14

Алов

преди 11 години

Кефи ме да гледам *** и дъртаци как им събират крайниците след бомбандировка.

13

Вирджиния

преди 11 години

как къде са световните радетели за мир. Ние разбрахме, че убиването на хора става с два вида бомби-лоши, диктаторски бомби и мирни, демократични и цивилизовани бомби. Просто израелците използват втория вид бомби....лелеее..какъв цинизъм само...евреите дори и малки деца да разстрелват от упор, това отново ще мине за миролюбив акт.

12

Ф.С.В

преди 11 години

Голиат( Израел) е влязал в двора на джуджето (Палестина) преди 70 г и бавно но сигурно казва че двора е негов а джуджето е под наем там и за малко,,,,Голиат бие всеки ден джуджето и вика пред Света че джуджето го бие -и така всеки ден от 70 г насам -- бавно бавно битката се пренася и в други дворове (БГ)....единия има танкове и самолети --а другия камъни и прашки

11

.

преди 11 години

Равините са жадни за кръв

10

Анонимен

преди 11 години

Как да няма и цивилни жертви след като разполагат установките в дворове на училища и джамии !Който сее вятър -жъне буря !

9

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ СА СВЕТОВНИТЕ РАДЕТЕЛИ ЗА МИР? ИЛИ ТЕ СА ВЕЛИКИ САМО НА ДУМИ. СИГУРНОГИЕ СТРАХ ОТ *** ЕВРЕИ ДА НЕ ИМ ГО БУТНАТ В НЯКОЙ ГОРЕН ИЛИ ДОЛЕН ОТВОР ЛИ КАКВО ЛИ? НЕ ВИЖДАТ ЛИ ЧЕ ЗАГИВА МИРНО НАСЕЛЕНИЕ? КЪДЕ СА ТЕЗИ КОИТО МНОГО ГОВОРЯТ НО НИЩО НЕ ВЪРШАТ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА? КЪДЕ СА ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИКИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ДЕТЕТО? НЯМА НИКОЙ НЯМА И ДА ИМА. ВСИЧКИ СА СЕ ИЗПОКРИЛИ КАТО ПЛЪХОВЕ В БРАШНО И СЕ СПОТАЙВАТ КАТО ПРЪ.НЯ У ***.

8

Анонимен

преди 11 години

До Ъгъл А те палестинците са едни мирни и хрисими същества..... Изобщо не взривяваха ресторанти, автобусни спирки, не отвличаха самолети и хора - направо агънца, "разбиииш ли' P.S - хич не съм фен на ***, ама и *** си го търсеха! И го набараха!

7

Анонимен

преди 11 години

Аз не разбрах - с какво конкретно бяха предизвикани и кой всъщност нападна пръв?

6

Анонимен

преди 11 години

Честно да ви кажа писна ми от *** евреи и араби . И защо трябва децата да страдат! Като са толкова против ...мъжете да се срещнат в някоя близка пустия и да се трепат. Чудя се в коя държава има най-малко евреи и араби имигранти! Бих живял там!

5

Анонимен

преди 11 години

На камиларите като им дадеш да пръднат - те се ***. Бой и плитко заравяне докато им дойде акъла че с гол *** таралеж не се мачка!