164

Анонимен

преди 11 години

Ето виждате ли? Няма отговор на въпроса от 242. Ето за това говорим. При БСП не сме видели нищо по-добро.

163

Анонимен

преди 11 години

Аз не знам защо от резултатите в 3 села и 1 градче, където винаги са печелили БСП се правят генерални изводи,че те там никога не са имали други кметове и още взривяват влакове.

162

Анонимен

преди 11 години

Ще може ли някой привърженик на БСП вместо да цъка ръчички надолу, да даде разумен отговор на въпроса: какво беше по-добре през времето на тяхното управление, че лично аз не мога да се сетя за нищо. Не съм привърженик на ГЕРБ, но не мисля, че БСП са нещо по-добро. Опровергайте ме!

161

KILL WITH POWER

преди 11 години

И БСП НЕ СТАВАТ НО И ГЕРБ СА СЪЩИТЕ

160

ПРАВИЛНО Е КАЗАЛ

преди 11 години

НАРОДЪТ: "С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ ТАКЪВ СТАВАШ"! ПЛЪХЪТ-ГЕЙ ОКЕПАЗИ СТОЛЕТНОТО ЧАРВЕНО БАБЕ - БСП! НА УМИРАНЕ Я НАПРАВИ ЧЕРВЕНАТА ГЕЙ-ПАРТИЯ! БОРИ СЕ ГОЦЕ ДА Я СПАСИ ОТ РЕЗИЛЪК, НО ЯВНО ГЕЙСКИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ МНОГО И ХАРЕСАХА! А И НАЛИ ВСИЧКО И ВЪРВИ НА "ОБРАТНО"!

159

НН

преди 11 години

БСП е по-качествена партия от популистко-некадърния ГЕРБ!Много по-добре ще се справят с властта, защото са по-образовани, не са дебелооки и високомерни като герберите.

158

Анонимен

преди 11 години

Господа от ГЕРБ,народът беше така добър да ви даде шанс , за да се докажете ! Е , хубаво се доказахте,не само ,че се осрахте с недекватните си и ненормални решения,но и изпонапръскахте с мръсотията и вонята си всичко , до което се докоснахте !

157

Реалист

преди 11 години

Явно българите имаме много къса памет. Не мога да разбера как не помните какво беше положението през мандата на БСП. Спрени Евро фондове, а да не забравяме, че в световен мащаб нямаше криза. Ако в момента ни управляваха БСП, щяхме да сме на хала на Гърция, а нищо чудно и по-зле. Ако БСП спечелят следващите избори - летище София и Bon Voyage!

156

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли защо ГЕРБ печелеше изборите досега толкова убедително? Защото БСП са доказано негодна за управление партия и хората се страхуват от тях. Тяхното управление води винаги до катастрофа. Народа с камъни ги изгони от властта през 1997г. ние сега ще им даваме властта на избори. Айде няма нужда.

155

НН

преди 11 години

Крайно време е ГЕРБ да започне да яде бой на всеки ъгъл. Защо да не се върне БСП? Много по добре се справиха с властта отнекадърния ГЕРБ!

154

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ губят подкрепа вече и в София заради синята зона, скъпия некачествен градски транспорт, кучетата и недостига на детски градини.

153

Анонимен

преди 11 години

Ей това по-нагло племе от комунистите няма. Забравихте ли вие как се усрахте-на няколко пъти вече. А дали и народа е забравил. Да-Герб се провалиха, но ако тяхната смяна е за сметка на връщането на БСП и ДПС на власт, по-добре ГЕРБ да си седят. БСП са много по-зле.

152

socialist 1944

преди 11 години

Абе според вас колко вота на не доверие ще издържи кабинета до края ? За сега вотовете са 5. Аз мисля че до 8 ще ги докарат !

151

Анонимен

преди 11 години

До до ННГерберите просто са по-смотани, а не условията. На тях БСП им е оправданието изобщо не могат да видят колко са некадърни. Така ,че смотани са герберите и никой не им е виновен, заедно с тях май и ни си такъв.

150

nqma da mine

преди 11 години

Nomerut na Bsp pak da okradat i skapat vsi4ko na parlamentarnite izbori nqma da mine.

149

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 212И кога по-точно Гешев ги е оправил, глупи?

148

Анонимен

преди 11 години

Пффффф, БСП спечелиха в няколко забравени от бога селца и вече виждат "вълна".Ооох, как само ще паднат на изборите догодина. Отсега ми текат лигите!

147

dolu BKP

преди 11 години

Dolu bsp,koqto pak ste dovede nazionalna katastrofa,pak ste ima krajbi i delbi,a narodut ste *** supata

146

Гербаф с Магазин

преди 11 години

Шефе,ко става?Да ти кича ли плаката по витрините както преди?Или вече можеш сам,щот мен *** затри.

145

Анонимен

преди 11 години

До BGЕми БСП не е кой знае колко по-добра, ама поне от време на време се сещаха, че в тази страна има и хора. Сега магистралите да гласуват за герберастите.