35

Разобличителя

преди 11 години

Когато Исус е вече мъртъв,Мария Магдалена качена на едно магаре и предвождана от Йосиф,заминава за Александрия.Там стои около две години и ражда детето на Исус което наричат Сара.След това тя заминава за южните брегове на Франция.И до момента там местните я почитат.Тициан е изобразил момента на бягството на Мария Магдалена и Йосиф в своята картина озаглавена:"Бягство в Египет".Защото в мрака там лежи самотнанеговата невеста Мария Магдалена.

34

до 33

преди 11 години

А бе , човек как така никой не го видя тоя Бог нито като Св. Триоца , нито като Аллах ,нито като Буда , Кришна , Абадон , Зевс , Аполон ...списъка е безкраен . Как при съвремените средства за наблюдение и космически полети никой не каза - Видях Го ?! Само разни писания отпреди хилядолетия , то и във фентъзи романите пише много неща , ама са измилица !!!

33

Анонимен

преди 11 години

Християнството не е просто религия, това е нравствен кодекс , ако поне 1 % от него хората се опитат да се вслушат светът ще е едно по добро място за всички . не е като исляма, не е като юдаизма , не е като будизма да лансира омраза, убийства, похот - да се жениш за 6 годишни момиченца. а тората - в нея няма нищо друго освен войни и много смърт , не ми харесва. християнството е абсолютен тотален авангард който хората все още не могат да разберат и оценят правилно. дава свобода на духа

32

Тихомир

преди 11 години

Вечна Слава на Господ Иисус Христос!!! Православната Вяра е Божие откровение!!! Анатема на сатанинските изчадия дето фабрикуват тези простотии и провокации."и Аз ти казвам: ти си Петър *, и на тоя камък ще съградя църквата Си, и портите адови няма да й надделеят;" СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ ОТ МАТЕЯ 16:18

31

дядо Стефан 84г

преди 11 години

Най- големите лицемери и лъжци съм срещал в църквите.

30

Анонимен

преди 11 години

Всъщност няма никакво значение дали Иисус е бил женен. Това са глупости, които занимават единствено църковните кръгове, които пък са задвижени от интереси за финанси и надмощие!

29

До 22

преди 11 години

До до 7Всъщност много опростено мислене. Човек трябва да има концепция какво е Бог, а не просто да го отрича

28

провокатор

преди 11 години

Християнството е упадъчна религия

27

Анонимен

преди 11 години

23 , не казвам че е бил . но за мене нещо подобно като тоя папирус не може да има никаква стойност и да се взема под внимание . още повече че коментират някакъв текс който се състои от 3 думи и е изваден от контекста , и една дума може да се преведе по няколко начина от един език

26

Патриот

преди 11 години

И какво сега?? Да вземем да се вдигнем на бунт като ония бушмени.....Накърнено е името господне, как може...Смърт за неверниците и т.н.

25

Анонимен

преди 11 години

айде сега християните да се вдигнат на бунтове

24

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега християните да скочат и да почнат да палят и убиват, понеже са обидени.

23

Чужденец

преди 11 години

Повечето българи са сектанти.

22

Анонимен

преди 11 години

Смисълът на думите "моята жена" е извън всякакво съмнение, казва доктор Кинг. "Те не могат да означават нищо друго"

21

Българи

преди 11 години

Още ли вярвате в исус дядо мраз и тн? *** такива !

20

ФАКТ

преди 11 години

Исус е реална историческа личност. Но написаното в библията няма нищо общо с неговия живот, просто е използван като известно тогава име.

19

Грешиш 10-ти ;)

преди 11 години

Иисус няма как да е бил жених на църквата, защото Църквата е създадена след неговата смърт от апостол Павел.

18

до 7

преди 11 години

Звучиш като истерясал талибан ! Христианството като философия за живот е едно , ама да вярваме в разни Богове през 2012 г. като неграмотни ислямисти , много наивно ! Мразя комунистите , но съм съгласен с тях в едно , че " религията е опиум за масите " ! Бих добавил средство за контрол и душевна профилактика , ама всеки да си вярва щом не се гърми всред хората !

17

Анонимен

преди 11 години

Проблемът е, че още не е доказано, че Исус е реална историческа личност, преди да обсъждаме имал ли е жена!По голямата част от документите намерени за християнството и самата Библия са от 4-ти-8-ми век след Христос. Това е все едно да приемем за факт документ създаден днешно време и описващ събития случили се преди 400 години! Може да го приемем, но шансът да е истина е доста малък.

16

до Алф

преди 11 години

Извинявам се! Не мога да изредя всички измислени герои :)