20

БОЙКО

преди 11 години

СТРАНДЖА ела да ми подууууаш.че лягам да спя

19

Анонимен

преди 11 години

И аз подкрепям напълно Игнавот и съм съгласен с него , но тази комисия трябва да се преразгледа цялата и дейност - тя е антибългарски и антинационална. Да се ЗАКРИЕ а на отговорните да им се потърси сметка.

18

промяна

преди 11 години

Тази комисия влиза в сила чрез подписа на Президента, доколкото знам(тоест има права и власт)

17

Анонимен

преди 11 години

Напйлно съм съгласен и подкрепям Игнатов. Образованието и науката в България е елемент на националната сигурност и всеки, който си позволи да подмени нашето историческо минало, ще бъде разглеждан като човек, който посяга на националната сигурност на България. СЛЕД КАТО Е ТАКА ОБАЧЕ ХВАНЕТЕ ПРЕДАТЕЛЯ ЕЮБ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРСКИ *** И ГИ ОБЕСЕТЕ !!!

16

тцЪ

преди 11 години

Заглавието е много правилно - по заръка на Борисов се изгавриха с Ботев и Левски. Трябва да се вдига рейтинг. Требе мат`риала да гласува. Най-добре за "защиниците на българщината" Мислете, хора. И пребийте тъпанарите от КЗД! Защо не се борят с/у истинската дискриминация - млади жени биват уволнявани от работа след забременяване или пък изобщо не приемнаи на работа, щото не се знае кога ще излезат в маймчинство; българчета не получават детски надбавки. Това си е етническа и полова дискриминация!

15

zuio

преди 11 години

Боко Тиквата е страхлива баба и трябва да го изметем от министерски съвет.

14

Анонимен

преди 11 години

Очакваше се (въпрос на време). Продължавайте с поощряването на чалга-стайлинга и чакайте уважение към героичните личности на България. До тук се вижда единствено, че всички политици (управляващи, управлявали) се правят на ударени с мокър ***.

13

четящ

преди 11 години

Тази комисия ако сме нормална държава не трябва да съществува- стига игрички на абстрактна фалшива демокрация!

12

.....

преди 11 години

Пишете им на сайта на тези *** от комисията,покажете им колко ги мрази българският народ и колко са нежелани в нашата държава. kzd-nondiscrimination/layout/

11

писна ми

преди 11 години

Oстава и да и ги извадите....става въпрос какви думи се поднасят на децата, защото те могат тотално да изопачат смисъла и да променят историята...не трябва да се заменят думи като иго с присъствие, османска полиция и тн. ....най добре върнете учебниците от 80-те години(поне що се отнася за периода на Възраждането)

10

няма да платим

преди 11 години

Тая комисия на съд и да връщат заплатите за 2 години назадд. Калинки смотани

9

Иван

преди 11 години

"Изгавриха се с Левски!" - цитат от изказване на министър.Редно е този другар, че с ЛЕВСКИ никой не може да се изгаври, колкото и да иска! Може да се изгаври със себе си, с роднина, с някой приятел, но на такъв великан като ЛЕВСКИ може само да му се поклони. ЛЕВСКИ е символ, свобода, чистота и който се опитва да опръска паметта му, пръска себе си!

8

К

преди 11 години

Ако има Български фирми които спонсорират по някакъв начин тази комисия,нека спрат подкрепата си за нея.Все пак България е над всичко и всеки!А прокуратурата да си свърши работата а медиите да изкарат имената и снимките на националните предатели работели по тази декларация.Нека народа ги заплюе и прокълне публично.АНАТЕМА!

7

Анонимен

преди 11 години

изумен съм, хора обявили се срещу Ботев и Левски, сиреч срещу Българската държавност д взимат държавни заплати

6

Анонимен

преди 11 години

Само евреи, *** и един турчин в това правителство.......

5

Анонимен

преди 11 години

абе господа нали и КЗД и Герб се подкрепят и финансират от едни и същи структури вземете се скрийте и ни оставете на мира изедници.

4

Доган

преди 11 години

Ще видим тая работа , след като направим коалиция с БСП и ни дадат министерството на образованието.

3

nemo

преди 11 години

Това е поредния тест до къде могат да стигнат тези предатели.И ако сега си бяхме замълчали следващата провокация щеше да е по гадна и нагла.Кои финасира тази комисия?Кой и спуска поръчките.Оповестете иманата на предателите какво ги криете.

2

Анонимен

преди 11 години

Пълна порнография с нашата история .....

1

Анонимен

преди 11 години

Кой ми *** в гащите? Това е поведението на Игнатов- поведение на гузен неналузен човек, който се опитва да се скрие пак зад някакви лоши хора. Ние не сме- те са! Това е типично поведение на *** гербери барабар с баш ***- премиер!