102

Анонимен

преди 12 години

Не пишете простотии:"Четвърти вот на недоверие към кабинета "Борисов"Не сте ходили на училище в часовете по математика!ТОВА Е ЕВЕНТУАЛНИЯТ 3-ТИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ.А АЕЦ-БЕЛЕНЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ СТРОИ И ТО Е МНОГО БЛИЗО.НЯМА ВРЕМЕ ГЕРБ ДА СЕ ЛИГАВЯТ С НАРОДА!!!!!!!!!!!!

101

бившата ГДР

преди 12 години

Т.н. "герб" много ми приличат на бившата ГДР - разложи се, разпадна се и някак си изчезна!

100

до 132

преди 12 години

Много като разбираш ей ти Куба ей ти Север Корея айде вазирай.

99

възмутен

преди 12 години

Какви комунисти, какви демократи - всички са едни и същи! А всички ние живеем в тази държава и с данъците и осигуровките си хрантутим всички тези 240 лешп...а, които са в парламента! Омръзнаха ми всички оправдания, цялата пародия на управление, подигравката към всички нас.... Стотици милиони лева бонуси само за една година; милиарди лева дългове; преминаване на Сребърния фонд към централния бюджет; цапцаросване противоконституционно на милиард и шестотин хиляди лева здравен резерв... Писна ми!

98

до 132

преди 12 години

Не се пъни много да не се оакаш със тия обезпечени със злато хартийки само 3 пъти ни фалира другаря ти Т жИВКОВ И един път Виденов айде сега ти кажи де е златото ?

97

Анонимен

преди 12 години

Злобеят ***, днес в 14 часа даже ще посинеете, както след изборите.

96

Sin

преди 12 години

До 117/ Комунизмът е по-голямо зло и от фашизма. И за твое сведение, не само комунистите са построили страната-това е комунистическа демагогия. Напротив-50 години са ни забавили да живеем в нормалния човешки свят и са пълнели лагерите в Белене с умни хора. Това е било чумата на 20 век, която все още има пипала.

95

ненужна вещ

преди 12 години

Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ герб, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

94

анонимен

преди 12 години

платените гербаджии колкото и да се активирате все някога ще си ходите.няма нищо вечно

93

анонимен

преди 12 години

Колко са нахални и алчни.народа не ги иска защото ги докараха до просешка тояга те пак стоят.стачка народе.

92

до 108

преди 12 години

Не знам какво са построили комунистите ама знам че на баба ми са и национализирали земята пък и на всички хора и е работела за 28 лева в ТКЗС първоначално затуй сега пенсията и е 100 и колко лева от добрия комунизъм, дали пък сега нямаше да имаме отново златен лев както при Стамболов ако не бяха добрите комунисти.

91

Иван

преди 12 години

Това ли са смешниците които избират електората на БСП и ДПС.Какъв вот на недоверие точно на тези теми - да искаш вот на недоверие за доклад визиращ половината от твоето управление или за пробив в сигурността - не помнят ли тези същите хора гара Буново - колко жертви имаше от бомбения атентат,не помнят ли бомбата в Сливен сложена в дамаджана в голямо заведение в Сливен ? Много ама много къса памет - или просто нямат аргументи за вот,или нямат сили да покажат друго.БСП имат една цел -Белене

90

анонимен

преди 12 години

много искам правителството на герб да си ходи.те са най-крадливото и некадърно правителство.но пък и другите бяха същите крадци.орисия няма нито един койтофда мисли за народа

89

Berta

преди 12 години

Днес в 14 часа ще четем "Четвърти неуспешен срамен вот на безсрамните комунисти". Това е със сигурност. Така се пениха и за изборите, и още не проумяват че ги изрита народа и не ги иска повече.

88

ДО 108

преди 12 години

ФАШИСТ МРЪСЕН НЕ МИ ГОВОРИ ЦАРЯ ДОЛЕН КАК УБИВАШЕ ДЕЦА И ИНТЕЛИГЕНЦИЯ КАКВО ЩЕ МИ ГОВОРИШ ТИ БЕ ФАШИСТ,КОМУНИСТИТЕ ПОСТРОИХА СТРАНАТА СЪС ТРУДА НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ ИЗГРАДИХА ВСИЧКО НЕ ЗА ДА КРАДЕШ ЗАВОДИ СЕГА И ДА ИМ ДАВАШ ПЕНСИЯ 100 ЕВРО ГАД ОГРАБИХТЕ СТРАНАТА БЯХМЕ ЕДИН МАЛЪК КИТАЙ В ЕВРОПА ПРОИЗВОДСТВО НА НЯКОЛКО ВИДА ТЕЛЕВИЗОРИ НАЙ СЪВРЕМЕНИ ЗА ВРЕМЕТОСИ ,КОМПЮТРИ ,КОЛЕЛЕТА,АВТОМОБИЛНИ ГУМИ ВИДА,ПЛАМА ПЛЕВЕН,СОДИ ДЕВНЯ,НЕФТОХИМ БУРГАС,КРЕМИКОВЦИ,МОТОКАРИ,НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ПОЛЕТО ДА ИЗБРОЯВАМ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ,СЕГА И ТЕЛЕФОНИ И ИАЙПОДИ ЩЯХМЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ КЪДЕ Е ВСИЧКО ТОВА БЕ *** ОТ *** ВИ ДЕМОКРАЦИЯ КЪДЕ СА ЗАВОДИТЕ МАМА ВИ КРАДЛИВИ ГАДОВЕ,В КОСТЮМИ.

87

да

преди 12 години

Абе хора, дали Бойко ще падне или Кунева ще дойде, няма никакво значение.Няма да живеем по-добре. Проблема си е в нашите глави и мисленето да минем метър, да прецакаме държавата, да направим някоя далавера.То затова сме на това дередже и се забъркваме в скандали (Футбол, Волейбол и къде ли не) Големи сме циркаджии.

86

Анонимен

преди 12 години

Това е единственото правителство което работи за България а не за партията си.

85

Анонимен

преди 12 години

Тия комунисти нямат ли срам поне от историята си и разрухата, до която са довеждали страната. Оттървахме се от живковизма леко, СДС ни спаси от жанвиденовата разсипия, Бойко ни избави от тройната хищна крадлива ламя. Докога другарите *** ще искат още власт. Не могат да проумеят, че път към светлия им комунизъм-идиотизъм просто не е имало и няма.

84

Кутев

преди 12 години

Другари искайте вотове че преди изборите ще станем абонати на съда и ще трябва да връщаме откраднатото.

83

Stas

преди 12 години

Четвърти пореден смях и резил в залата на смешковците от БСП. Така и не осъзнават, че народът им би шута и че никой не иска комунизъм. 21 век е другари ***