64

Анонимен

преди 11 години

кого лъже тоя, бе! ако не искаха дивиденти, нямаше да искат вот след вот и да плюят постоянно по правителството, че не се справят, а той бил по-добрия! освен, това ще кажа, че ако станишев беше сложил само един подпис, неговия, в договора за белене, сега нямаше да се налага да събира повече от 700 000 подписа, за нещо, което той не направи и явно е имал сериозна причина, но не казва каква! кажи, бе другарю, защо ти не подписа договора за белене, а сега буташ простия народ напред? причината кажи?

63

Анонимен

преди 11 години

ABE TOQ SEREGEI4O MNOGO GO POMPAT...KOLKO LI ATMOSFERI E SEGA /W MILIONI EVRO/ ?...

62

DO 72

преди 11 години

...I KADE E ISTINATA OT WSI4KITE TI LAJI I LICEMERIQ !?...

61

до 74

преди 11 години

да нямаш себе предвид? Я се погледни малко- *** и баща ти какви са, а баба ти и дядо ти ?Всички в България са обвърдани с БКП по някакъв начин, а младите не искат и не могат да мислят, защото така ги научи демокрацията- чалга до дупка и цици за бала. Те ли да ни управляват- та те не зная кой кой е в историята ни една книга не са прочели.

60

DO 65

преди 11 години

I AZ I NE SAMO AZ SE OPITVAME DA GO KAJEM NA GOSPOJAM I N E T E L N A...

59

optimist

преди 11 години

Водещата социална мрежа е най-добрия измерител и показател на мнението на народа. Отворете и вижте. Бойко Борисов - 163 400 фена, Станишев - 70 фена, Доган - 7000 фена, Кунева - 17 200 фена, Костов - 14 300 фена, Сидеров - 1100 фена, Янев - 1500 фена, Първанов 10 100 фена... Така че социологическите агенции, манипулациите на БСП, опитите за дискредитация и клевети са просто глупости другари. ГЕРБ печели втори мандат за ужас на червените!

58

Анонимен

преди 11 години

Пред дилемата Станишев или Борисов предпочитам първия ! Само защото : поне веднъж годишно вдигаше заплати и пенсии не символично,защото остави необременен със задължения държавен резерв от 8 000 000 000,защото по негово време ни приеха в ЕС,нямаше такава престъпност,имаше работа , нямаше кървави атентати,външната политика не се осланяше на дюнер секюрити,определено по-малко се крадеше и не ни излагаще пред целия свят !

57

Даже ти повярвах!

преди 11 години

"Не гоним политически дивидент от атентата, зарече се Станишев"Като знам САМИТЕ ВИЕ КОЛКО АТЕНТАТА СТЕ ОРГАНИЗИРАЛИ преди 9-ти Септември 1944-та година само и само ДА СЕ ДОКОПАТЕ ДО ВЛАСТТА с мръсните си, крадливи ръчички, МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ!

56

до 60

преди 11 години

ами ако не става- там някъде не беше ли един Гуантанамо?

55

ГЕРБ се СРИНА

преди 11 години

След доклада на ЕК поддръжниците на ГЕРБ са се сринали до 9%

54

Анонимен

преди 11 години

Мафиотската държава е редно да си има мафиот за държавен ръководител.В този смисъл Бойко наистина си е на мястото като български премиер, за разлика от Станишев.

53

Анонимен

преди 11 години

До 10Проблемът е, че като се сложат масите и чичко милиционер идва и ги гони ако не са точно на предварително заявено местенце (и зад масата не е някой виден политик). ФАКТ. Друг е въпросът кой и как е определил тези местенца и ги е заявил пред кметицата. Освен това най ги боли за подписката за местен референдум за прекратяване концесията на софийското ВиК.

52

Анонимен

преди 11 години

54-я коментар направо ме разсмя! Мнителна, ха, ха, ха, я дай още от тоя сорт! То повечето от коментарите са такива смешки, ама тоя обра овациите! Как пък пък няма една поне истина, а всичко от написаното е точно обратното!

51

Еlektra

преди 11 години

Станишев ,ти освен от политика от нещо друро разбирашли? И политиката ти е толкоз ,ама като не си правил нищо друго .Не ме интересува никой вече от досегашните политици и управляващи. Всички са маскари.

50

Анонимен

преди 11 години

В България всеки работи това , от което на-малко разбира ! Пожарникар,прочел една книга до средата,с меко казано съмнително минало,работил в престъпните групировки,управлява страната ?! Стругарка,партиен секретар,вредил се да учи Право само заради това-председател на НС ?!М-р. на културата - пияндурник,позволяващ си да удря полицай по време на работа - ако беше другаде още щеше да търка наровете ! М-р.На МВР - визкултурник завършил ВИФ и то задочно , с чело като на бегач гумата и той на баша ?!

49

Анонимен

преди 11 години

"и аз имам такова предложение- всички, които са за ГЕРБ, барабар с правителството и парламента да напуснат България и да си направят едно щатче в САЩ"Кой ще ги пусне даже да припарят на американска територия?

48

monah681

преди 11 години

Nagul lujec!!Ako toya s fesovete I bolnia volen I kostov vzemat vlastta,shte ida v chujbina I v BG nyama da jiveya.Edinstvenite reallni promeni napravi Gerb.A toya ne se nayade ili ima da vrushta zaemi,che pak hodi v politikata...chervei

47

до 53

преди 11 години

и аз имам такова предложение- всички, които са за ГЕРБ, барабар с правителството и парламента да напуснат България и да си направят едно щатче в САЩ , да ни оставят тук ние ще се оправим, ако понамалеят балъците

46

Анонимен

преди 11 години

Станишев - плъх !

45

Анонимен

преди 11 години

Нека се свика форум аз съм за каквото гласуват хората така да бъде!!