89

Анонимен

преди 12 години

хората още мислят, че турситите ходят на курорти за да пушат ... ако това ти целата на почивката, затвори се в банята и си пуши 1 седмица

88

Тано Кариди до 106

преди 12 години

До 106Не пия лекарства, защото не пуша :)))

87

анонимен

преди 12 години

да оставим сайта на непушачите да спрем да им даваме пари като хонорари и без това ние им плащаме мизерните пенсии чаооооооооо

86

ида от небето

преди 12 години

Чада мои пушачи, оповавайте се на божието слово и божията сила, запалете свещ а не цигара и бъдете по смирени и добри, цигарите ви правят егоисти, злобни и завистливи, откажете ги до като е време!

85

до Тано

преди 12 години

не забравяй да си пиеш лекарствата

84

до 101

преди 12 години

ти ще да си рядко ***, пушенето не е необходимост (като например колата), а навикалкохола ти сам си го преценяваш колко да пиеш и на мен не ми пречиспрете да мислите първосигнално като риби и започнете да мислите

83

ekstra

преди 12 години

екстра - тъкмо ще срине и пазара на лекарства до някоя година...

82

непушач

преди 12 години

Вярно е, че законите трябва да се спазват. Но ако законите и спазването им правеха живота ни добър и спокоен. Не можем да се сравняваме с Европа и Америка по нищо. Принудени сме да живеем в мизерия и ограничения. Не съм пушач, но не считам, че тази забрана ще направи живота ми по-добър.

81

Анонимен

преди 12 години

протести до дупка, трябва да има заведения за пушачи и заведения за непушачи това е дискриминация, оставете собствениците на заведения да си решат какви клиенти искат да има заведението

80

от 44 до 68

преди 12 години

Има МНОГО неща, които са вредни и не са забранени. Утре и алкохола ли ще искаш да забранят? За твое сведение има доказателства, че и радиовълните са вредни. Ще спреш ли да си използваш GSM-а? А "нездравословните" храни? Или може би си си купил кола, която не замърсява въздуха, вместо която вдига повече? Съмнявам се. И дори и да не могат да спрат заводите могат да накарат собственниците им да ги направят по-екологични. Пишеш ли под такива новини във форума? Или само се заяждаш с пушачите?

79

олигофрен

преди 12 години

къде - къде по еко е да ядеш гъбки - фокушимкинито миришат, нито ти пълнят носа с дим ядеш си и си пееш

78

Тано Кариди

преди 12 години

Злобата е навсякъде и при пушачи и при непушачи, виж за егоизма на пушачите, вече няма спор, цигарите ви правят още по - големи егоисти, дано сега станете по - добри хора!

77

тъпчо

преди 12 години

Няма "отделен" бизнес. Всичко е свързано. Ние плащаме на ресторантьора, той плаща заплати, хората си купуват храна, облекла, плащат си сметките......Сега тези хора ще останат на улицата. И вместо да плащаме на ресторанта ще трябва да плащаме още по-големи данъци за техните помощи за безработни. А семействата им ще се чудят как да вържат двата края в тази безработица. Не му беше сега времето да ставаме по-големи католици от Папата.

76

dedo

преди 12 години

То зимата какво ще стане.......... :) Сега пак що-годе има хора, 30-40 % от нормалното преди, топло е и може да се пуши навън , но кат свие студа минимум 50% от заведенията ще фалират тутакси .

75

do 88

преди 12 години

Никой нормален мъж, не пуши. Пушенето е признак на слаба воля, пушачите когато не пушат са вечно изнервени, агресивни. Ако мислиш, че пушенето е мъжко, ти сигурно биеш и жена си, че да се почувстваш още повече мъж ?

74

Ще пушите на....::))

преди 12 години

Време е нашия Ганчода стане Европеец!В Европа как спазвате правилатаи тук ще спазвате.

73

Марио Гомес

преди 12 години

По Черноморието са повече чужденци, които не ги бърка да излязат навън да запалят цигара, докато вътрешността на страната гъмжи от Бай-*** и за това там забраната е проблем.

72

Рачо

преди 12 години

Това, всъщност, е добра новина - спада и потреблението на алкохол.Лошо е само за тези, за които това е "спад в оборота на бизнессектора".

71

до 73

преди 12 години

явно хората не обичат да се къпят, а прането е лукс. важното е да са против нещо, няма значение какво е то- дали са кучета, пушачи или пеперуди. всичко им пречи и те са винаги последната инстанция - няма други като тях.. най вероятно затова си живеят сами

70

Не-прасчо

преди 12 години

'прасчо', това ако беше истина, то заведенията в голяма част от западна Европа и Северна Америка щяха отдавна да са фалирали и закрити... Не знам някой да е доказал, че пушачите ходят в заведения за да пушат, а не да се хранят/видят/пийнат.