257

Анонимен

преди 12 години

Невероятна глупост! Никъде Плевнелиев не е казал нещо конкретно против Русия, да не говорим да е издал някакви секретни данни на НАТО! Отново се опитвате да си изсмучете от пръстите сензация - смешна работа. Вместо да се наблегне на положителното вие отново и отново изкарвате негативното, този път след брутални свободни съчинения. Нямам представа защо в България хората толкова се радват на негативното във всичките му извратени форми!

256

българин

преди 12 години

Наясно ли са господа журналистите, какво престъпление вършат с тази измислена статия. Поднася ни се една журналистическа сензация, която е изцяло във вреда не само на президента, а на България!Излишни са всякакви коментари. Бъдете българи и не вярвайте на тези журналистически измишльотини, те само ни вредят.

255

Liybov

преди 12 години

Откровеността и многословието са враг номер едно на добрата дипломация. Росен, вади тефтера и записвай! Язък за дипломите и успехите ти като не знаеш как да се държиш на положение.

254

Анонимен

преди 12 години

Тоя Мазньо ми е по-неприятен от Бойко !!!

253

До 259

преди 12 години

Божееее, колко глупост има на тоя свят. Кой е тоя дето краде не за себе си, а дава на друг, бе кухар? Къде е тоя Робин Худ да го поздравя. Който краде си краде за себе си, виж им къщите и колите, ненаяли се 20 години и искат още. За едната мазна баница социални лозунги лесно можеш да измислиш, ама за тлъстото кюфте и с Дявола дружка ставаш. Затова е просто - вашата партия се управлява от Свинаря Гергов. "Тиква" е прозвище измислено от ощипаните, ама "свинар" си е чиста истина.

252

Анонимен

преди 12 години

главната тайна на НАТО:))) те нато ако си мислят че рашъните не знаят значи са пълни серсеми. А що се отнася до нашия президент си абсолютна кратунка както и боко тиква:))

251

У.Чърчил

преди 12 години

Няма друга държава, която да е толкова неблагодарна, колкото българия. Затова винаги ще сме на страната на турците, защото не ставате за нищо.

250

Анонимен

преди 12 години

Назначен от Уорлик!Напълно очаквани и естествени прояви.Вицето дали пък не е ромка? Така и не се вчеса тази жена.Да не говорим за малко шварцкопф или нещо качествено като фасада.

249

ф-1

преди 12 години

Русия не е империя,напротив,тя все повече е със затихващи функции, но мисленето на Путин и шайката олигарси около него е имперско.Русия е една държава,опасна за мира в момента и непредсказуема.Вижте положителното и отношение към диктаторският режим в Сирия, тя винаги е подкрепяла насилието и е създавала конфликти.Злините за БГ от Русия са десетократно повече от ползите, но най-голямата вреда е деформираното съзнание на българина от комунизма в последните седемдесет години.

248

Анонимен

преди 12 години

Хаха. Каква тайна е това? Всяко дете на възраст над 5 годинки знае, че руските ракети са насочени главно срещу НАТО, а натовските - срещу руските.

247

Bace

преди 12 години

Президентът трябва да е дипломат . Трябва да сме добре с всички страни не само с тези от запад или изток . Това обаче не важи за Росен Момата шутът на Свети Бойко . За това си изказване съм сигурен че Путин ще му покаже подобаващ дипломатически ход . Може да помогне на Борисов и ГЕРБ да потънат . И дори да се наложи да плащаме суровините които купуваме от Русия с златото което имаме . Плевнелиев явно не си дава сметка че празноглавското му говорене на такива форуми е неуместно

246

до 277

преди 12 години

УМНИКА ,и кои държави владее Русия,че не се сещам????Ти *** ли си или гейберче?

245

Анонимен

преди 12 години

Пълно ни е падението ,защото днес най-древния народ на земята на Ботев Раковски и Левски е под окупацията от ционистките американски бази ,и ние наследниците на горди канове като Авитохол,Кубрат ,Аспарух ,Омуртаг и Крум и смели ичургу боили и велики царе като Симеон и Иван Асен се оставихме да ни управляват откровени ***,травестити и хора с не българска кръв- юдей Хора, до кога ще търпим ,не е страшно да изгубиш материални облаги, най-страшно е да погубим достойнството си

244

ОБИЧАМРУСКИНИ

преди 12 години

вижте са мочета. 1во - като герб управлява самостоятелно и като се накенз*те ще престанете с това "комунистите не знам си какво", ама то мандата ви изтече, вече и мвр пикчърс даже не заснема продукции..жалко бяха интересни. второ русия колкото и могъща да е освен пограничните *** от рода на грузинците, които вечно много знаят ПИТАМ: РУСНАЦИТЕ НАХЛУВАТ ЛИ И БЕСЯТ ЛИ ЧУЖДИ УПРАВНИЦИ ?! КОЛКО ДЪРЖАВИ НАПАДНАХА САЩ И КОЛКО ДЪРЖАВИ СА ОКУПИРАЛИ РУСНАЦИТЕ?! ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ !!!

243

Китаец

преди 12 години

Тоя гледал на запад? Груба грешка!

242

вече отчаян

преди 12 години

Русия и САЩ си мерат ...оръжията от 1945,когато не СССР а точно ваште любимци пуснаха АТОМНА БОМБА,и то не бяха диверсии,студени войни и така-ама и едните,и другите са си живи и здрави,война няма-говоря не за СССР-измислена държава,а за РУСИЯ,защото тя беше движеща сила на СССР,и основна сила.А точно СЛУГИТЕ-такива кат нас,си ги подхвърлят двете велики сили,и ни се смеят на напъните-ПРИМЕР-ГОРНАТА СТАТИЯ!

241

АЙ

преди 12 години

Президентът само затвъди срещу кого се изгражда ПРО.Ращите спряха всички преговори със САЩ и са подготвили асиметричен отговор на ПРО. И нищо ново под слънцето-рано или късно ,война с/у Рашите ще има .И тогава наистина може и да настъпи края на нашето битие на Земята.

240

Анонимен

преди 12 години

Помаците не са били щастливи от идването на руснаците.Но такива лични плевненски усещания не трябва да е афишират в голямата политика.

239

До 268

преди 12 години

Не ми пука за герб, нито за комунистите, ама ти изглежда се събуждаш озверял към целия свят, само че клетвите не са разум, изкопай си дупка и крещи там ще ти олекне. А за герб мисля,че се справят далеч по прилично от всички до сега, колкото и каквито гафове да са направили. Но естествено, че рано или късно ще дойдат твоите хора, неминуемо е, пък и има още за крадене, едва търпят, тия няколко години са едни от малкото в новата история, когато не могат да го правят, затова са озлобели толкова.

238

Анонимен

преди 12 години

До 263 моля умнико тази Имерия говоря за Русия , която и до ден днешен си е империя , защото владее чужди народи , как се създала , с цветя и рози ли , иамш ли поне бегло понятие от историята на рсуия , и да знаеш войната 1877-78 е десета по ред между двете Империи , и винаги Русия се е разширявала. или почти винаги